KUCHARZ ST POWER 86/189/99/19 W艂oc艂awek oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ST POWER 86/189/99/19
Wynagrodzenie: 1聽017,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: .
Data publikacji: 2019-01-11
Lokalizacja: W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:W艂oc艂awek, powiat: m. W艂oc艂awek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: .
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ST POWER 86/189/99/19
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: W艂oc艂awek
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. W艂oc艂awek
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 07.02.2019
Data zako艅czenia pracy: 06.08.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we W艂oc艂awku
Adres pracodawcy:
Kapitulna 24, 87-800 W艂oc艂awek, powiat: m. W艂oc艂awek, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. W艂oc艂awek
Gmina pracodawcy: W艂oc艂awek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: W艂oc艂awek
Ulica pracodawcy: Kapitulna
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we W艂oc艂awku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 16.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 16.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.01.2019
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialno艣膰 za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produkt贸w, magazynowanie, sprzeda偶 i dbanie o czysto艣膰. WYMAGANIAWykszta艂cenie:Wykszta艂cenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDo艣wiadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiada膰 wcze艣niejsze do艣wiadczanie w szczeg贸lno艣ci w gotowaniu dla du偶ych grup ( gotowanie du偶ych ilo艣ci jedzenia)Znajomo艣膰 j臋zyk贸w: Komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomo艣膰 systemu HACCAPUmiej臋tno艣膰 pracy z m艂odzie偶膮 w wieku 15-18 lat Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, i termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i prztwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawania wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej, polskiej i innych oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, porz膮dkowanie pomieszcze艅 po zako艅czemniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie klasycznych i tradycyjnych da艅 kuchni szwabskiej ze 艣wie偶ych produkt贸w regionalnych.
Zum Hasen - Landhotel & Gaststuben, s&t hoga konzepte GbR - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
Kucharzsta偶 w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw. Zast臋pca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 3500 do 4500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca r贸wnie偶 w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiej臋tno艣ci zwi膮zane z zawodem kucharza. Wymagana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: a.perzynska (at) swr.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-17 - Katowice (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
-przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2015-09-17 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywanych potraw, dbanie o czysto艣膰 w pomieszczeniach kuchni i jadalni, dbanie o prawid艂ow膮 eksploatacj臋 maszyn, urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Pruszk贸w (mazowieckie)
- przygotowywanie surowc贸w do sporz膮dzania potraw-obs艂uga maszyn i urz膮dze艅- obr贸bka termiczna potraw - gotowanie, sma偶enie, pieczenie- mycie, czyszczenie maszyn, narz臋dzi, naczy艅- prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o asortyment, obs艂uga klient贸w narodowo艣ci korea艅skiej, zamawianie przypraw i sk艂adnik贸w z Koreii, obs艂uga klienta pos艂uguj膮cego si臋 j臋zykiem korea艅skim (pracownicy firmy LG Electronics)
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - M艂awa (mazowieckie)
operator maszyn dziewiarskich
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Rokiciny-Kolonia (艂贸dzkie)
Produkcja pierog贸w, robienie farszu i ciasta. Wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie zawodowe 2 lata.
Swiet-Smak Swiet艂ana Pstrzoch - 2016-08-31 - Radzymin (mazowieckie)
wg umowy
FHU Grzegorz Wi艣niewski - 2016-04-25 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2015-11-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Kucharz w szkole
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w wed艂ug menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANK脫W,MAREK JANK脫W - 2016-08-08 - 呕ary (lubuskie)
wykonywanie wszelkich czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowywaniem posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
prowadzenie sam.osobowego do 3,5 t. usuwanie usterek
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
Praca na linii produkcyjnej, produkcja chemii gospodarczej.
Stapar Sp z o.o. Warszawa Oddzia艂 Wenecja - 2018-08-30 - Wenecja (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej; odczytywanie oryginalnych receptur i produkt贸w; umowa na 3 lata;
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Pabianice (艂贸dzkie)
uk艂adanie kostki brukowej oraz granitowej. Praca w godzinach 7-15
ZAKS - SENIOR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-22 - Opole (opolskie)
zapoznanie si臋 z systemem oraz procedurami, przyjmowanie oraz rejestracja pr贸bek, wykonywanie bada艅, sporz膮dzanie dokumentacji z bada艅
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
krojenie mi臋sa na opiekaczach, utrzymywanie miejsca pracy w czysto艣ci, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Rzesz贸w (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym nale艣nik贸w, sa艂atek, deser贸w.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + premie. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do jednego miesi膮ca. Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele, niekt贸re 艣wi臋ta (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana umiej臋tno艣膰 kierowania zespo艂em pracownik贸w kuchni. Wymagana ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna). Umiej臋tno艣膰 pracy z lud藕mi. Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (Tel. 604-642-921) w godzinach: 8:00-18:00.
NALE艢NIKARNIA PANCAKE HEAVEN SP脫艁KA CYWILNA SZYMON RYMARCZYK, BOGDAN PUKOWIEC - 2016-01-18 - Katowice (艣l膮skie)
obs艂uga myjni dla samochod贸w ci臋偶arowych
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowe W&W Sp. z o. o. - 2016-04-05 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 gotowych, prace porz膮dkowe, obr贸bka wst臋pna warzyw, mi臋s, przygotowywanie pizzy,sporz膮dzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gorlice (ma艂opolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Ry偶贸wka (podlaskie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
Sma偶alnia Ryb "Mesa" Wiel膮dek Jacek - 2018-06-14 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, pomoc w kuchni, rozdzielanie posi艂k贸w w艣r贸d chorych
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2019-02-27 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
-
Hotel Wolin Elbast sp.z o.o. - 2016-02-12 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)