KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej przy zastosowaniu orginalnych receptur, produktów i przypraw.
Data publikacji: 2020-05-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej przy zastosowaniu orginalnych receptur, produktów i przypraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej w oparciu o znajomość orginalnych przepisów, przyprawpredyspozycje do pracy stojącej oraz w wysokiej temperaturze
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7252283981
danePracodawcy_regon: 381605452
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.05.2020
Data dodania oferty pracy: 27.05.2020
Oferta pracy ważna do: 26.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?00d74e8b645e5551b02f2449054fc721
Podobne oferty pracy
gotowanie, przyrządzanie, indyjskie i pakinstańskie jedzenia
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Tarnowskie Góry (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z umową.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2016-02-18 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
Spawacz
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Bratian (warmińsko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 603-913-108) w godzinach: 9:00-18:00.
ROKOSZ MARIUSZ PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE - 2016-01-05 - Katowice (śląskie)
Zatrudnię na sezon wakacyjny Kucharza z doświadczeniem do Restauracji Siesta w Mieszywodziu od połowy czerwca.Szukamy osoby , z doswiadczeniem w gastronomi, która posiada umiejetność współpracy z ludźmi , dobra organizacje pracy , oraz dyspozycyjność . Oferujemy zadowalające zarobki , zakwaterowanie oraz wyzywienie. Zainteresowanch prosimy o wysyłanie CV siestabar7 (at) gmail.com
SIESTA A. KAWALERSKA, K. KAWALERSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-04 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla placówek oświatowych.
Catering Spiżarnia Jakub Stegliński - 2017-01-17 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
przyjmowanie towarów do magazynu, uczestnictwo w odbiorze ilościowym i jakościowym, sporządzanie odpowiedniej dokumentacji
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Sitaniec (lubelskie)
Wprowadzannie znanych przepisów, przygotowywanie dań wg receptur, obsługa bankietów i imprez okolicznościowych, podstawowa znajomość prowadzenia rozliczeń kosztowych i inwentaryzacji;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Paprotna;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Dyspozycyjność w godz.: 10:00-23:00, około 100-180 godzin pracy miesięcznie. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
.
Dom Pomocy Społecznej w Zimnowodzie - 2019-10-29 - Zimnowoda (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca dwuzmianowa również w weekedy. Godziny pracy do ustalenia z pracodawcą wg grafiku.
Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz - 2020-01-07 - Mokobody (mazowieckie)
administrowanie flotą pojazdów firmy pod nadzorem opiekuna, pomoc w prowadzeniu magazynu, pomoc w rozliczaniu pracy serwisu samochodowego, pozyskiwanie danych z samochodów i naczep
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Ustrzesz (lubelskie)
przygotowywanie posiłków według jadłospisu, prowadzenie dokumentacji HACCP
BAJKA Alicja Śliwińska Danuta Krzyżanowska Spółka Jawna - 2016-08-08 - Sława (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna składników, dbanie o czystość i higienę stanowiska pracy, dbanie o estetykę dań i potraw. Praca na cały etat na dwie zmiany.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Pruszków (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-12-30 - Radom (mazowieckie)
sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-11-17 - Kutno (łódzkie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze- kuchnia wietnamska, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zakres obowiązków zgodny ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa od 25.06.2016-31.08.2016
BAZA NOCLEGOWA "SKAUT" - KRYSTYNA PERUŻYŃSKA - 2016-03-31 - Ustka (pomorskie)
jw.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2017-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
prowadzenie kuchni meksykańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Chorzów (śląskie)
układanie kostki brukarskiej
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BRAT-BUD PIOTR BRATUSZEWSKI - 2019-12-06 - Zgierz (łódzkie)
- przygotowywanie oraz wydawanie potraw dla różnych grup wiekowych- przygotowywanie dań na cateringi
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, obróbka mięsa i warzyw.Praca w godzinach 6:00-22:00.
JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" - 2018-04-26 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
kucharz
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2016-05-10 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw cateringu dietetycznego
Maczfit Foods Sp. z o.o. - 2019-09-17 - Szymanów (mazowieckie)
Sporządzanie potraw rodem z Jemenu, łączenie przypraw arabskich. Praca na dwie zmiany w godz. 10-18, 18-2.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)