KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Władysławowo oferta pracy BAR GASTRONOMICZNY "SKIPPER"
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Opracowanie i przygotowywanie dań restauracyjnych (szczególnie z zakresu kuchni ukraińskiej).
Data publikacji: 2019-01-02
Lokalizacja: Władysławowo (pomorskie)
Pracodawca: BAR GASTRONOMICZNY "SKIPPER"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SPOKOJNA 7, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Opracowanie i przygotowywanie dań restauracyjnych (szczególnie z zakresu kuchni ukraińskiej).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Władysławowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2019
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: BAR GASTRONOMICZNY "SKIPPER"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
SPOKOJNA 7, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Władysławowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Władysławowo
Ulica pracodawcy: SPOKOJNA
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.01.2019
Oferta pracy ważna do: 14.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Kraków, Poznań, Częstochowa, Gdańsk, Wrocław, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)
obróbka wstępna warzyw, mięsa, posługiwanie się narzędziami mechanicznymi, utrzymywanie czystości
KAWIARNIA-PIZZERIA "AVANTI" Tomasz Modras - 2016-03-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
Hotel "Tęczowy Młyn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-02-04 - Kielce (świętokrzyskie)
Fryzjer damsko-męski, praca w godz. 8-16/11-19
Salon Fryzjerski Anna Urbańska - 2016-09-07 - Dobrzeń Wielki (opolskie)
ręczne wykonywanie pędzli, przygotowanie surowca do produkcji
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Motycz (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, organizowanie pracy kelnerów i kelnerek, dbanie o stany magazynowe, prowadzenie rejestrów i ewidencji, prowadzenie dokumentacji. Praca na umowę o pracę w Kołobrzegu w godz. 7-15 lub 13-21. Wymagana książeczka zdrowia.
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą" - 2016-08-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań kuchni tureckiej (ciepłej i zimnej) zgodnie z oczekiwaniami klientów, utrzymanie higieny oraz porządku zgodnie z obowiązującymi zasadami
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań z menu kuchni wietnamskiej. Znajomość czytania oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Otwock (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2016-05-25 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Ryki (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie dań i posiłków na wagę
M&A GASTRO Michał Adamczyk - 2018-10-15 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2018-08-17 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dań
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-01-09 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, zakup potrzebnych towarów, przygotowywanie manu.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań obiadowych (z uwzględnieniem kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej) oraz deserów
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, tradycyjnych wyrobów, ciast.
SAASS Spoółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością w Zamościu - 2016-12-21 - Zamość (lubelskie)
Praca przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków; 7 dni w tygodniu.
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIESŁYSZĄCEJ I SŁABO SŁYSZĄCEJ IM. JANA PAWŁA II W LUBLINI - 2018-07-12 - Lublin (lubelskie)
przyrządzanie dań, potraw w restauracji
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci przedszkolnych, wydanie posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, zachowanie standardów haccp
Niepubliczne Przedszkole "Fasolka" - 2018-02-16 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie i serwowanie potraw tureckich, obsługa klienta, składanie zamówień towaru w języku tureckim
DONER KEBAP "SIDE-ALANYA" OMER DEMIR - 2016-01-20 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Prowadzneie kuchni. Przygotowywanie dań śniadaniowych, obiadowych oraz kolacji. Praca co drugi dzień w godz. 7:00-19:00, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie menu i potraw kuchni ukraińskiej, ranżowanie dekoracji potraw w stylu ukraińskim, zamawianie specjałów kuchni ukraińskiej z Ukrainy.
SPONTI PLUS MAGDALENA NEWEL, KRZYSZTOF NEWEL SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-09 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, kontakt z klientami, dbanie o czystość na stanowisku pracy, kontakt z dostawcami
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wieluń (łódzkie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2017-03-23 - Płock (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łapy (podlaskie)
- ścinanie warzyw gruntowych na polu (sałata, kapusta, dynie, kalafior, brokuły)- wstępne oczyszczanie i pakowanie warzyw do skrzynek na hali
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Opole (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne organizaowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowanie do potrzeb dobieranie i posługiwanie sie narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-01-09 - Hel (pomorskie)