KUCHARZ R74/4060-1783/18 Włocławek oferta pracy BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ R74/4060-1783/18
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań, potraw w restauracji
Data publikacji: 2018-11-26
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jerzego Bojańczyka 7, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań, potraw w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R74/4060-1783/18
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.11.2018
Data zakończenia pracy: 25.02.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie ZSZ kierunkowe lub doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Jerzego Bojańczyka 7, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7:30-15:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Jerzego Bojańczyka
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.11.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
organizowanie transportow międzynarodowych drobnicowych
MAKO TSL Błażej Makurat - 2018-02-26 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przedstrzeganie zasad higieny
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WAŁCZU - 2016-12-14 - Wałcz (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Lipówki (mazowieckie)
naprawy, diagnostyka, maszyn elektrycznych, wykonywanie instalacji
KRISMAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-11-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie potraw. Praca w "Pizza Chata"
Usługi Cateringowe Barbara Kurządkowska - 2017-08-25 - Łomża (podlaskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za: realizację bieżących zadań kuchni i przygotowanie planu pracy kuchni, tworzenie nowych potraw i sposobu ich prezentacji, kontrolę i weryfikowaniewydawanych potraw, zapewnienie gościom najwyższej jakości usług, Dodatkowo odpowiadać będzie za utrzymanie czystości stanowiska pracy swojego oraz całego zespołu.
MANUFAKTURA 69 S.C. MAŁGORZATA ŻÓŁTOWSKA, WOJCIECH ŻÓŁTOWSKI - 2017-02-28 - Dorotowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Krzęcin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie fast-foodów
PIZZERIA "PALERMO" SEWERYN KŁOŚ W POGWIZDOWIE - 2016-04-01 - Pogwizdów (podkarpackie)
Prace związane z wykonywaniem prac pomocniczych, w tym podstawowe prace tynkarskie, blacharskie, klejenie płytek, mieszanie kleju wraz z pozostałymi pracami termoizolacji budynków.
F.H.U. "Marsen" Mariusz Sendor - 2016-05-12 - Wola Batorska (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, rozdzielenie prac pomocnikom pracującym w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
Przedsiębiorstwo - Produkcyjno - Handlowo - Usługowe FORMA Przemysław Kleszcz - 2018-08-22 - Leśna (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-03-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków.
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2017-08-08 - Augustów (podlaskie)
Sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, europejskiej.
FUNDACJA ROZWOJU INNOWACJI I GOSPODARKI - 2017-02-02 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie śniadań i dań z karty oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2016-09-19 - Mścice (zachodniopomorskie)
gotowanie, smażenie , garmażerka - kuchnia polskaGodziny pracy 11:00-23:00, praca co drugi dzieńKontakt z pracodawcą: 71 372-48-96
Admi Spółka z o.o. Gastronomia - 2016-09-29 - Wrocław (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie
Willa ROSOCHACZ - 2018-07-24 - Henryk-Szyb (świętokrzyskie)
obsługa sali konsumpcyjnej, wydawanie posiłków, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Częstochowa (śląskie)
Zabezpieczanie surowców, półproduktów przed zepsuciem, sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, deserów, obróbka wstepna surowców.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Obsługa imprez okolicznościowych, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Pińczów (świętokrzyskie)
WYMAGANE OSOBY BEZROBOTNE ZAREJESTROWANE W PUP RZESZOWIE Z OKREŚLONYM II PROFILEM POMOCY ( PROGRAM 30-)
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządzanie posiłów
E.J.P. Hotele Sp. z.o.o. S.k. ZPCH - 2017-06-28 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków w kuchni arabskiej.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzozów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 10.00 - 22.00.
Marek Malisz Firma Handlowo Usługowa "POLCAR " Spółka Cywilna Danuta Malisz, Marek Malisz - 2017-09-27 - Olszyny (małopolskie)
WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE (MOŻE BYĆ PODSTAWOWE),MILE WIDZIANE UPRAWNIENIA CUMOWNIKA
MORSKA STOCZNIA REMONTOWA GRYFIA SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla funkcjonariuszy CSP (śniadania i obiady).
Aldar Sp. z o.o. - 2016-11-25 - Legionowo (mazowieckie)
Obróbka warzyw i owoców, utrzymanie czystości na kuchni, obróbka wstepna potraw, przestrzeganie zasad HACCAP, GAP i GMP
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Sarnów (śląskie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2018-08-20 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)