KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Słubice oferta pracy USŁUGI GASTRONOMICZNE DRINK BAR "U GAWDY" Halina Gawda
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Data publikacji: 2019-01-24
Lokalizacja: Słubice (lubuskie)
Pracodawca: USŁUGI GASTRONOMICZNE DRINK BAR "U GAWDY" Halina Gawda
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nocznickiego 6, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słubice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słubicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słubice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
USŁUGI GASTRONOMICZNE DRINK BAR "U GAWDY" Halina Gawda
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 3, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: INFORMACJA STAROSTY
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: słubicki
Gmina pracodawcy: Słubice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słubice
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 3
Nazwisko osoby zgłaszającej: Halina Gawda
Adres składania dokumentów aplikacyjnych na to stanowisko:
Nocznickiego 6, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: słubicki
Gmina pracodawcy: Słubice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słubice
Ulica pracodawcy: Nocznickiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 24.01.2019
Oferta pracy ważna do: 10.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-05-02 - Tuszyn (łódzkie)
Prace typowe dla kucharza
Gaststätte Oldie-Bar Dietmar Henschke - 2016-11-10 - Niemcy (Niemcy)
zgodny ze stanowiskiem
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "NATURA" s.c. - 2016-04-15 - Bachorze (pomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej
KING FOOD Sp. z o.o. - 2017-09-27 - Gdynia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I WŁOSKIEJ, WYMAGANIA WYKSZTAŁĆNEIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU
PIZZA TEAM JUSTYNA DROZD - 2016-09-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kcuhni indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2016-03-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
menager
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywnie potraw serwowanych w restauracji, ze szczególnym uwzględnieniem potraw kuchni ukraińskiej: pielmieni, soljanka, zupa z gałuszkami, warenik z ziemniakami i skwarkami, bilaszi, itp.
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Węgrów (mazowieckie)
- remonty,- wiertarki,- szlifierki,- tokarki itdPrace z utrzymaniem ruchu jako elektryk.
PRZEDSIĘBIORSTWO "HYDROMEL" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-12-04 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe. Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy. Kontakt z pracodawcą osobisty.
GET - GRZEGORZ MENCEL - 2016-07-20 - Rybnik (śląskie)
przygotowanie i produkcja potraw, obróbka termiczna potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2018-03-01 - Zagórz (podkarpackie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-05-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wielbark (warmińsko-mazurskie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:11-1717-24
"Da Grasso" Korzeń Damian - 2018-09-12 - Mielec (podkarpackie)
jw.
STOŁECZNE CENTRUM OPIEKUŃCZO-LECZNICZE Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie (gotowanie) posiłków dla podopiecznych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2018-08-01 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw wg tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej, przestrzeganie przepisów BHP, wykonywanie innych prac zleconych
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Mysiadło (mazowieckie)
sporządzanie ciast, napojów, potraw, obróka surowców i półproduktów - miejsce pracy Gospodarstwo Agroturystyczne " Małe Dolomity" Hucisko gmina Włodowice
PRO-IT - Gosztyła Ireneusz - 2016-02-08 - Hucisko (śląskie)
Według stanowiska
PIOTR KOŻUCHOWSKI - 2018-07-25 - Wołczyn (opolskie)
Prace na budowie przy murowaniu budynku na zaprawę.
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przedzepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców,półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępnasurowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami imetodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw zwarzyw, mięsa i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potrawpółmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potrawkuchni regionalnej, kuchni polskiej przygotowywanie potraw, napojów i deserów naprzyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a takżeporządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-04-07 - Augustów (podlaskie)
według stanowiska
KATARZYNA SKÓRKA - 2016-03-23 - Kraków (małopolskie)
Wymagany rok doświadczenia na podobnym stanowisku, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny.
FHU DANTE DANUTA WOWRA - 2018-09-17 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości w O.W. Czachówka
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Pewel Mała (śląskie)
przygotowywanie posiłków,utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzanie listy zakupów art, spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2016-09-06 - Międzygórze (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Żarki (śląskie)
prace spawalnicze przy produkcji maszyn rolniczych
Olimet - 2017-12-20 - Tarnowa (wielkopolskie)