KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej.
Data publikacji: 2016-09-23
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca ok. 40h/ tydz.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Doświadczenie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomośc kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.09.2016
Oferta pracy ważna do: 07.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
1. Obsługa szatni.2. Możliwe także powierzanie dodatkowych czynności z zakresu utrzymania czystości z użyciem środków dezynfekcyjnych oraz obsługa centrali telefonicznej (w przypadku zastępstwa).
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pakowanie produktów, mieszanie i rozdrabnianie półproduktów zgodnie z instrukcją, układanie produktów na paletach i w magazynie, dostarczanie opakowań na stanowisko pracy, obsługa urządzeń produkcyjnych. Praca w godzinach 7.00 - 19.00.
Aquaforest sp. z o.o. sp. k. - 2017-12-14 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2018-10-19 - Wędrzyn (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie dań restauracyjnych, estetyczne prezentowanie potraw, prawidłowe przechowywanie i magazynowanie żywności, przygotowywanie imprez.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PHU "Hatron Electronic" - 2015-11-06 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań z karty oraz potraw ukraińskich, zapewnienie wysokiej jakości produktów i uslug oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępopwania z żywnością.
SHM Gdynia Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie towaru do sprzedaży,obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej.
SSS "PIAST" STRZELCE OP. - 2018-01-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Przygotowywanie posiłków typu kebab, hamburger-fast food. Przygotowywanie surówek, sprzatanie, zmywanie, obsługa kasy fiskalnej.
Przedsiebiorstwo usługowo-handlowe Agnieszka Chlibiuk - 2016-04-27 - Parczew (lubelskie)
pomoc w kuchni w trakcie imprez okolicznościowych, praca w nienormowanym czasie pracy
"APLAUZ" Błażej Ślęzak - 2016-10-20 - Sosnowiec (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 7-14, 14-22 lub 10-18; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12; telefoniczny w godz. 8-14
Sklep Spożywczy Marcin Hanc - 2016-03-14 - Słupsk (pomorskie)
Wykonywanie samodzielnie pomiarów, przygotowanie pod budowy, układanie kostki brukowej i krawężników, obrzeży.
ROTER - 2017-02-27 - Janowo (pomorskie)
przygotowywanie kanapek typu kebab, sałatek, dań i napojów kuchni uzbeckiej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, obsługa klientów lokalu
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i zasadami, dbałość o jakość przyrządzanych estetyką podania
EFEZ POLSKA SP. Z O.O. - 2016-12-28 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla osób starszych i chorych.
Dom św. Elżbiety Zgromadzenie Sióstr św. Elżbiety - 2017-08-04 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-08-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
praca w kuchni-przygotowywanie i wydawanie potrwa, obsługa baru
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, dbanie o własciwą obsługę sprzętu i urządzen mechanicznych znajdujących się w kuchni; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego; przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisow BHP i Ppoż
Aspen-Res sp. z o.o. - 2018-07-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2017-10-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-03-02 - Gliwice (śląskie)
Prace ogólnobudowlane, wykończeniowe, murowanie, tynkowanie, malowanie.
USŁUGI REMONTOWO-BUDOWLANEMIROSŁAW JENDRASZEK - 2018-04-09 - Myślęta (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie dań według chińskich przepisów. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie sushi i dań orientalnych
Be Able Adam Gregorczyk - 2018-09-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2016-04-20 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
- uzyskanie wiedzy na temat funkcjonowania sądów,, wykonywanie powierzonych prac przy użyciu tradycyjnych urządzeń ewidencyjnych obowiązujących w sądzie oraz programów komputerowych(currenda,Sawa,SOP), pisanie pism, sporządzanie wezwań,zawiadomień,, rozpisywanie terminów rozpraw i posiedzeń, wokand na komputerze, protokołowanie na rozprawach i posiedzeniach, obłsuga urządzeń biurowych, sporządzanie spisów archiwalnych i opisywanie akt
kontakt przez PUP - 2018-03-31 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
WG HARMONOGRAMU
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
HANDEL Art. Spożywczo-Przemysłowymi Lesiak Aleksandra - 2016-10-19 - Bełchatów (łódzkie)
do uzgodnienia
ZAPEL SERVICE KOMPLEKSOWE CENTRUM USŁUG SP. Z O.O. - 2019-04-17 - Boguchwała (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-27 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Kocmyrzów (małopolskie)