KUCHARZ (STAZ DLA OSÓB DO 30 R.Ż.) Chorzów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (STAZ DLA OSÓB DO 30 R.Ż.)
Wynagrodzenie: 1 017,4 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna
Data publikacji: 2018-06-20
Lokalizacja: Chorzów (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (STAZ DLA OSÓB DO 30 R.Ż.)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chorzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Chorzów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 4
Data rozpoczęcia pracy: 02.07.2018
Data zakończenia pracy: 30.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
podstawowe doświadczenieOferta skierowana wyłącznie do osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Bytomiu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Adres pracodawcy:
Łagiewnicka 15, 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie+dokumenty aplikacyjne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bytom
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bytom
Ulica pracodawcy: Łagiewnicka
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.06.2018
Data dodania oferty pracy: 19.06.2018
Oferta pracy ważna do: 02.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2018
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowanie posiłków.
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, produkcja garmażeryjna. Wykształcenie min. średnie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska wymagana.
A & A PRESTIGE SP. Z O.O. - 2016-04-05 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowanie dań, organizacja produkcji dań. Przygotowywanie zamówień, zachowywanie czystości w miejscu pracy. Gotowanie dań kuchni polskiej oraz śląskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
przygotowanie potraw garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie składników oraz pizzy
ROTATORIA KAMIL JERZYKOWSKI - 2017-03-07 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, pobieranie prób posiłkowych z kuchniogólnej i prawidłowe przechowywanie ich zgodnie z obowiązującymi przepisami, przyjmowanie produktów przeznaczonych do kuchni, nadzorowanie należytego ich przechowywania oraz prowadzenia inwentaryzacji kuchennej,
ZAKŁAD PIELĘGNACYJNO-OPIEKUŃCZY im. ks. Jerzego Popiełuszki - 2017-08-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
utrzymanie należytej czystościi porządku w pomiszczeniach kuchennych, przgotowywanie, procjowanie i wydawanie posułkó, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higenie pracy, ustalanie karty dań
OHP Mazowiecka Wojewódzka Komenda w Warszawie - 2017-11-22 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, pełnienie nadzoru nad kuchnią
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Kamieńczyk (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
KUŹNIA s.c. Jacek Bożena Kruchelscy - 2018-03-29 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk
SWANTEWIT Elżbieta Kruszyńska - 2017-05-05 - Tujsk (pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tajskiej i wietnamskiej
"BL & DA" Sp.z.o.o - 2017-10-24 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie i wypiek pizzy, wykonywanie makaronów, past z sosem;zatrudnienie w ramach umowy o pracę na 3/4 etatu na okres 15 miesięcy;
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Pabianice (łódzkie)
gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gorlice (małopolskie)
jw.
FHU DAMIAN CZAPLA - 2018-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni arabskiej, wyszukiwanie nowych dań z ksiażki kulinarnej w języku arabskim, obsługa klienta
SULTAN AHMED RAMADAN AHMED MOHAMED - 2017-10-25 - Namysłów (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie posiłków, nadzór nad kuchnią
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
-
AGAT sp. z o.o. - 2017-03-16 - Rewal (zachodniopomorskie)
Brak danych
Blue Trip - 2017-11-13 - Korytnica (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowanie potraw,ukłądanie karty dań,wybór naczyń i sprzętu do przygotowanej potrawy.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Twardogóra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie krojenie warzyw, porcjowanie posiłków, sprawdzanie terminu, mycie i czyszczenie naczyń i urządzeń, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Obsługa, ustawianie maszyn i dbanie o ich prawidłowe działanie, kontrola procesu produkcyjnego, okresowa konserwacja maszyn, usuwanie skutków awarii, prace konserwacjno-remontowe na liniach technologicznych, środkach transportu i budynkach przemysłowych, prowadzenie niezbędnej dokumentacji związanej z maszynami i urządzeniami.
Spółdzielcza Grupa Producentów Owoców "Nasz Sad" - 2016-09-26 - Pabierowice (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg receptur.
MARIUSZ BANACZYK "BURGER BAR"; KARCZMA BIESIADA - 2016-04-21 - Stalowa Wola (podkarpackie)