KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ (J. ANGIELSKI, J. UKRAIŃSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ (J. ANGIELSKI, J. UKRAIŃSKI)
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2015-12-01
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 12 zł/godz.
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ (J. ANGIELSKI, J. UKRAIŃSKI)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.12.2015
Data zakończenia pracy: 27.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukraiński, w mowie - słaby, w piśmie - słaby
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - słaby, w piśmie - słaby
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe - gastronomiczne; samodzielność, kreatywność; aktualne badania do wykonywania zawodu; minimum 3 lata doświadczenia zawodowego; komunikatywna znajomość języka angielskiego oraz ukraińskiego. Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej i śródziemnomorskiej, estetyczne układanie w pojemnikach do transportu z dbałością o czystość i estetykę wykonania oraz w limitach kalorii według zamówień odbiorców. Umowa zlecenie min. 20 godz./tygodniowo.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 01.12.2015
Oferta pracy ważna do: 14.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 01.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
*
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-24 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2016-12-22 - Sopot (pomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2018-06-01 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw w tradycyjny turecki sposób
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Opole (opolskie)
Samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2017-11-14 - Daszyna (łódzkie)
-Nadzór nad jakością wyrobów [szlifiernia, spawalnia],-Ocena wizualna produktów,-Raportowanie jakościowe w systemie Baan,-Praca dwu i trzyzmianowa,-Kontakt telefoniczny 508-009-880
WORK SERVICE SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-01-15 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości kuchni, wydawanie posiłków
P. H. U. PRESTO Grzegorz Sołoducha - 2018-03-16 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie pizzy.Do przyuczenia.
AGJATO S.C. Jarosław Stańczak Jacek Szymański - 2016-06-14 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Prace ogólnobudowlane, prace stolarskie, prace betoniarskie, prace wykończeniowe
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Bobolice (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2017-01-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Wydawanie posiłków. dbałość o kuchnię, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Zblewo (pomorskie)
tynkowanie dużych powierzchni, wykonywanie innych prac ogólnobudowlanych. Znajomość języka ukraińskiego ze wg na pracę z klientami komunikującymi się w tym języku.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Magdalenka (mazowieckie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Zawiercie (śląskie)
konstruowanie manu, praca przy organizacji wesel, bankietów, zamawianie towaru
Hotel Restauracja BAROK Jan Kiper - 2016-12-21 - Piechowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Świętoszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzozów (podkarpackie)
Praca na stanowisku Ekspert ds. projektów (Project Manager - Expert) wymaga biegłej znajomości języka angielskiego, a także znajomości języka hinduskiego, w celu kontaktowania się z zagranicznymi klientami spółki, oraz jej potencjalnymi pracownikami (głównie z Indii). Osoba zatrudniona na stanowisku Ekspert ds. projektów (Project Manager - Expert) ma za zadanie m.in.:planowanie i koordynowanie zadań osób i organizacji realizujących projekt,budowanie i zarządzanie zespołem projektowym oraz pełnienie roli lidera, w tym motywowanie i szkolenie członków zespołu projektowego,planowanie i opracowywanie harmonogramu oraz kosztorysu projektu.proponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni vegańskiej, wegwtariańskiej, wysokobiałkowej, bezglutenowej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Zielona Góra (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
kucharzpraca na 2 zmiany (10-18) (10-21) w niedzielę i święta
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
wg programu stażu. Staż ze środków unijnych PO WER skierowany dla osóbponiżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Łask (łódzkie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przedstrzeganie zasad higieny
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WAŁCZU - 2016-12-14 - Wałcz (zachodniopomorskie)
toczenie elementów metalowych na tokarkach mechanicznych,umiejetność posługiwania się narzędziami pomiarowymi,przestrzeganie przepisów BHP i regulaminów zakładowych/po okresie próbnym, zatrudnienie na umowę o pracę
DIAMENT spółka z o.o. - 2018-03-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
jw.
BYŚ Wojciech Byśkiniewicz - 2018-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,, ustalanie jadłospisu, przygotowywanie nowego menu, kierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Żywiec (śląskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/ pomocy kuchennej we włoskiej restauracji. Samodzielne przygotowywanie dań kuchni włoskiej ze szczególnym naciskiem na pizzę. Więcej informacji pod numerem 787 123 410 lub 724 243 534.
Pizzeria "PAPI" Ewa Drogoń - 2017-09-22 - Wołów (dolnośląskie)
Produkcja wyrobów kulinarnych
Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Kutno - 2017-09-29 - Kutno (łódzkie)