KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Rzeszów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: krojenie mięsa, robienie kebabów, robienie mięsa, przygotowanie potraw kuchni tureckiej
Data publikacji: 2019-09-04
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
krojenie mięsa, robienie kebabów, robienie mięsa, przygotowanie potraw kuchni tureckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Cv przesyłać na adres mail z dopiskiem zgody. Nie będą rozpatrywane cv bez umieszczonej klauzuli zgodyKlauzula zgody Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie w celu niezbędnym do realizacji procesu rekrutacji na stanowisko stpr/19/ 4998 zgodnie z art. 6 ust.1 pkt. a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) dalej RODO.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Partyzantów 1A, 35-242 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 05.09.2019
Oferta pracy ważna do: 18.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e1a19d70aa4eb6de023693f3799b54b8
Podobne oferty pracy
Rozwożenie i zbieranie paczek .
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Dąbrowa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów.
Zespół Specjalnego Kształcenia Podstawowrgo i Gimnazjalnego NR 1 - 2018-02-26 - Gdańsk (pomorskie)
Przyrządzanie potraw, mycie warzyw i owoców, przygotowywanie napojów, wstępna obróbka produktów, przygotowywanie gotowych potraw do podania, przestrzeganie zasad postepowane z żywnością, utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 327 92 39, e-mail: s.magdalena.cssh (at) gmail.com
PRZEDSZKOLE SIÓSTR JADWIŻANEK WROCŁAW - 2016-09-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola świeżości produktów
HOTEL 77 "ARA" Agencja Imprez Rozrywkowych - 2016-05-06 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY I DAŃ Z KARTY
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Skierniewice (łódzkie)
prace ogólnobudowlane, przygotowawcze i budowlane, przygotowanie powierzchni do pracy, przyjmowanie mas cementowo-wapiennych, nakładanie mas na powierzchnię, przygotowanie i montaż profili meblowych i okuć
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14 w Szpitalu Regionalnym w Kołobrzegu.
Food Investment S. A. - 2016-05-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-wykonywanie wszystkich prac związanych z przygotowaniem produktów -dabanie o właściwe zaopatrzenie podległego stanowiska-zapewnienie dostępności produktów-planowanie produkcji -przyjmowanie dostaw-przestrzeganie zasady FIFO-wykonywanie prac porządkowych na stanowisku pracy-wykonywanie wszystkich polecen przełożonego , związanych
AMREST SP Z.O.O - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego.
ASPEN RES Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
obróbka surowców, przygotowanie i wytwarzanie gotowych posiłków, obsługa cateringu, obsługa klienta, utrzymanie czystości.
kontakt przez PUP - 2014-09-19 - Katowice (śląskie)
Układanie menu na dany dzień produkcyjny. Sporządzanie zapotrzebowania na produkty. Przygotowywanie surowca i produkcja potraw. Prowadzenie dokumentacji HACCP. dbanie o porządek w miejscu pracy i na stanowisku. Utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i mebli kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Płock (mazowieckie)
ORGANIZOWANIE I KIEROWANIE PRACĄ PERSONELU KUCHENNEGO, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURĄ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE
PAŃSTWOWA BURSA SZKÓŁ ARTYSTYCZNYCH W SZCZECINIE - 2017-08-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Wykonywanie zleconych prac. Weryfikacja sprawozdań finansowych. Analiza danych finansowych. Przygotowywani analiz biznesowych.- Wynagrodzenie: nie mniej niż 3300 zł/brutto. Pierwsza umowa o pracę na okres pięciu miesięcy, docelowo umowa o pracę na okres do trzech lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie wyższe: ukończone studia, preferowane na kierunku ekonomicznym (rachunkowość, finanse, administracja) lub filologicznym (angielska, niemiecka). Wymagane minimum roczne doświadczenie zawodowe w obszarze finansów i/lub audytu finansowego w firmie działającej w sektorze SSC/BPO. Wymagana znajomość pakietu MS OFFICE, umiejętności analityczne, organizacyjne, pracy w zespole. Wymagana bardzo dobra znajomość języka angielskiego oraz/lub dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw arabskich.
"Kebab Turecki" Małgorzata Więckowska - 2017-08-29 - Kraszewo (mazowieckie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZ, TECHNOLOG, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00MIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-03-13 - Przecław (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków
Zakład Gastronomiczny "Biały Żagiel" - 2017-07-19 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Chrzanów (małopolskie)
Praca z dzieckiem w szkole podstawowej jako nauczyciel wspierający. Jedno miejsce na 20/32 etatu, drugie na 28/32 etatu. Wysokość wynagrodzenia uzależniona od stopnia awansu zawodowego.
Zespół Oświatowy w Żelkowie-Kolonii - 2017-07-14 - Żelków-Kolonia (mazowieckie)
Pomoc przy pracach instalacyjnych. Praca w delegacji ( Włochy). WYMAGANIA: biegła znajomość języka włoskiego.
Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych "ZRYW" Sp. z o.o. - 2016-04-20 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni kresowej, wynagrodzenie w skali miesiąca 900 zł brutto, praca na dwie zmiany w godzinach 08.00 - 11.00, 14.00-17.00
"X-COM" Monika Lis - 2019-06-24 - Sosnowiec (śląskie)
-przygotowywanie posiłków
DAMIAN WILK "BALDAM" - 2019-05-27 - Sulejów (łódzkie)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za: sprzedaż produktów i usług bankowych, kompleksową obsługę klientów w zakresie prowadzenia kont i rachunków bankowych, aktywne pozyskiwanie nowych klientów dbając jednocześnie o wysoki poziom obsługi, kształtowanie pozytywnego wizerunku firmy.Od kandydatów oczekujemy: wykształcenia minimum średniego lub wyższego, doświadczenia w obsłudze klienta, umiejętności budowania i podtrzymywania długotrwałych relacji z klientem, dobrej znajomości obsługi komputera i programów biurowych, znajomości branży finansowej będzie dodatkowym atutem. Wybranym osobom oferujemy: umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie, kompleksowe szkolenie przygotowujące do pracy, szeroką ofertę szkoleń umożliwiających zdobywanie nowych kompetencji, możliwość kształtowania własnej kariery i zdobywania doświadczenia w dużej instytucji finansowej.
Business Support Magdalena Mikrut Partner Banku BPH S.A. - 2016-08-11 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2019-07-25 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Organizacja pracy w kuchni delegacja zadań, , odpowiedzialność za smak i wygląd potraw, wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, tworzenie dań.
FH WĘDLINKA S.C. IWONA, MAŁGORZATA, PIOTR SADURSCY - 2019-05-14 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYMWYMAGANIA:ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, STAŻ W ZAWODZIE -MILE WIDZIANY, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO MILE WIDZIANAPRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM,PRACA NA PÓŁ ETATUWYNAGRODZENIE 1300,00 ZŁ
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
BURSZTYN MEDICAL SPA Sp. C. 05-800 Pruszków ul Ołówkowa 27 - 2017-10-26 - Bobolin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
GASTROSFERA Daniel Kruchelski - 2018-09-21 - Suwałki (podlaskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Bolesławice (dolnośląskie)
przygotowywanie różnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Lubin (dolnośląskie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałość o czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie około 140 h w m-cuPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)