KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni orientalnej- GODZINY PRACY 13-17,17-21
Data publikacji: 2019-07-22
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni orientalnej- GODZINY PRACY 13-17,17-21
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI TURECKIEJ- ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI TURECKIEJ
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.07.2019
Oferta pracy ważna do: 05.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1017f4fbac3a2af733f349db7ec405af
Podobne oferty pracy
praca w Domu Weselnym
Stanisław Zieliński Firma Transportowo-Handlowo-Usługowa Limanowa - 2016-09-27 - Limanowa (małopolskie)
Kucharz w kebabie
MagMar MAGDALENA NOWAK - 2017-08-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- rejestracja danych,- kompletowanie i nadzór nad dokumentacją reklamacyjną,- pomoc przy rozpatrywaniu reklamacji klientów,- ścisła współpraca z innymi działami firmy,- pomoc w pozostałych pracach biurowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Sosnowiec (łódzkie)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA TERESA - 2019-06-25 - Sanok (podkarpackie)
Praca w kuchni
ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA - 2019-08-10 - Ostrzyce (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, stałe utrzymywanie porządku w kuchni, utrzymywanie w czystości sprzętu kuchennego
Dom Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli - 2018-09-04 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej od surowca do gotowego produktu wg oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Kalisz (wielkopolskie)
Zapoznanie się z jadłospisem, rodzajem proponowanych potraw, napoi. Nauka sporządzania potraw kuchni polskiej opraz podstawowych potraw dla różnych diet. Serwowanie potraw i napojów. Przygotowywanie potraw, napojów, deserów na przyjęcia. Nauka obsługiwania się narzędziami i maszynami. Wykończenie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju produktów mięsnych
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Mława (mazowieckie)
Brak danych
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2017-03-29 - Jurata (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim, przyrządzanie potraw wietnamskich, azjatyckich
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie potraw, obsługa klienta, doświadczenie min. 6 m-cy, komunikatywność i umiejętność gotowania.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Kartuzy (pomorskie)
Obróbka surowców, przygotowywanie potraw z wykorzystaniem urządzeń i maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Solina (podkarpackie)
Opieka pielęgniarska nad podopiecznymi Domu Dziennego Pobytu.
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie - 2018-06-19 - Otwock (mazowieckie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDAŃSKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
sprzedaż mięsa i wędlin na stoisku mięsno-wędliniarskim mieszczącym się w Tesco
PEKMAR Sp. z o. o. w Kielcach - 2016-08-04 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
-PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM-ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ-WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE-KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA (MILE WIDZIANA)-1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE-MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGOPRACA W GODZ.: 10:00-21:00WYMIAR ETATU: 1/2.
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Produkcja i przygotowaniu potraw, porcjowanie mięs, przygotowanie i obsługa stołów cateringowych, dbanie o porządek na stanowisku pracy, dobra organizacja pracy.Pracownicy ze Wschodu.
INTER-FOTO J. SZAŁĘGA B. SZAŁĘGA. J. SAWICKI SP. J. - 2016-09-05 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW, NAPOJÓW I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI HINDUSKIEJ. UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI I NA ZAPLECZU.
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
BLACK-WHITE 03 ISTANBUL ADAM NEVRUZ - 2018-03-05 - Dębno (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni,przygotowywanie posiłków.
Ewa Stelmaszek Przedszkole Niepubliczne "Magdalenka" - 2017-08-08 - Oława (dolnośląskie)
-zaprojektowanie grafiki 3d wnętrz pomieszczeń- przygotowanie dokumentacji technicznej do grafiki
Twoj StartUp - 2018-10-10 - Gdańsk (pomorskie)
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY Z DOŚWIADCZENIEM NA STANOWISKU KUCHARZA. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY:- UTRZYMANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NACZYŃ, SPRZĘTU I POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH,- PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRZY UŻYCIU WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH WYDANYCHDO KUCHNI,- DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW.- PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓWPRACA NA KUCHNI ODBYWA SIĘ W TRZYZMIANOWYM SYSTEMIE (GODZ. 7.00 DO 15.00, 8.00 DO 16.00 ORAZ 10.00 DO 18.00) PONADTO CO TRZECIA SOBOTA.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-19 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw polskich i włoskich; praca w godzinach 14.00-22.00, również co drugi weekend;
MAJCHRZAK ALINA "ELPASSO" - 2017-12-07 - Pieńsk (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY ROMAN PTASIŃSKI - 2016-09-30 - Rekowo Górne (pomorskie)