KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni tajskiej- przygotowywanie sosu sojowego, rybnego, ostrygowegoMiejsce wykonywania pracy: Restauracja "Mały Taj" ul. Naruszewicza 4, 93-161 Łódź
Data publikacji: 2020-10-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni tajskiej- przygotowywanie sosu sojowego, rybnego, ostrygowegoMiejsce wykonywania pracy: Restauracja "Mały Taj" ul. Naruszewicza 4, 93-161 Łódź
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- staż pracy: minimum rok na takim stanowisku- posiadanie wiedzy na temat autentycznych receptur tajskich dań takich jak: TOM YUM, SPRING ROU, PAD THAI, TOM KHA KAI- umiejętność wytwarzania sosu sojowego, rybnego, ostrygowego- umiejętność korzystania ze stacji smażącej WOK- umiejętność carvingu w warzywach oraz w owocach- umiejętność przygotowywania past curry: żółtej, zielonej, czerwonej, panang, massaman
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7262658856
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 13.10.2020
Oferta pracy ważna do: 27.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?59d4888b70d7d5b9cb3dda5f05899326
Podobne oferty pracy
Wypiek pieczywa i ciast
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Szprotawa (lubuskie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-08-31 - Kościerzyna (pomorskie)
Kucharz - stażysta
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz wesel i innych imprez
METAMORFOZA MAŁGORZATA NIEWIAROWSKA - 2016-12-07 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Andrzej Kozłowski-galeria-restauracja-szkoła - 2020-06-02 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
praca na kuchni
1."Sousse" Jamel El Abed 2.Jamel El Abed Wspólnik Spółki Cywilnej "Sousse Kebab" - 2019-11-26 - Krapkowice (opolskie)
Wykonywanie prac związanych z przygotowaniem posiłków zgodnie z recepturą ustalonymi dietami, przygotowanie produktów żywnościowych do obróbki termicznej, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem. Praca w godz. 6-14, 11-19 w Kołobrzegu, również w soboty, niedziele i święta (wg grafiku).
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg - 2020-10-15 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
nauka i pomoc w zakresie przygotowywania potraw
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Piła (wielkopolskie)
prace tokarskie
RADPAK Fabryka Maszyn PAkujących Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-23.00, weekend do 01.00.
K&M INVEST S.C. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-02-15 - Siedlce (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-10-26 - Modlnica (małopolskie)
przygotowywanie potraw i utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; przyjmowanie towaru, składanie zamówień, obsługa imprez grupowych; pomoc w obsłudze gości (w szczególności obcokrajowców);
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Tychy (śląskie)
Praca w restauracji hotelowej - wydawanie śniadań i posiłków z menu a la carte. Praca na 2 zmiany, w zespołach 2-, 3-osobowych.
Manufaktura69 s.c. Małgorzata Żółtowska Wojciech Żółtowski - 2020-05-27 - Dorotowo (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich; przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur; marynowanie mięs do potraw; przygotowywanie potraw w piecu tandoor.Praca w godz. 12-20
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla szkoły i osób indywidualnych, inne prace kuchenne
P.P.H.U. "TO i OWO"s.c. WANDA BOŻYK,BOGDAN BOŻYK - 2016-03-14 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży szkolnej, turystów, oraz na imprezy okolicznościowe. Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.Dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produków do przygotowywania posiłków, odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania,odpowiedzialność za stan sanitarno - higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produków do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-07-04 - Krzyżewo (podlaskie)
Pomoc kuchenna
SONIA Sonia Majewska - 2017-04-07 - Gostyń (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 7-15
PWM NUE Bogusław Seemann - 2016-11-04 - Kobylnica (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
malowanie, szpachlowanie, układanie glazury
Firma Remontowo-Budowlana "LIFTBUD-DESIGN" Karol Rułkowski - 2016-05-16 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków restauracji. Praca na umowę zlecenie. Dyspozycyjność w godz. 10:00-16:00.Praca od poniedzialu do piątku i wg grafiku w wwekendy. Oferta dostepna w sali G
KEMPA GOURMET JACEK KEMPA - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków,utrzymanie czystości w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Skrobów-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej (praca w godz. 8-18 w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne, Nowa Huta)
JOANNA MIC NOWOHUCKI SŁOIK - 2018-12-12 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywawanie posiłków.
Zajazd "KURPIK" Dariusz Kaczmarczyk - 2016-04-26 - Dąbrowy (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem, gotowanie dla pacjentów
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Kraków (małopolskie)
Wykonywanie prac porządkowych w Centrali Opoletrans ( zamiatanie,mycie powierzchni) - Ścieranie kurzu - Opróżnianie koszy na śmieci -Sprzątanie toalet. Praca od 7-15
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowo-Produkcyjne OPOLTRANS Janusz Wiszczuk - 2018-07-12 - Opole (opolskie)
- przygotowywanie posiłków dla 12-15 osób
LEŚNE APARTAMENTY S.C. A.B. Drelichowska - 2017-05-05 - Legbąd (kujawsko-pomorskie)
Praca w charakterze kucharza. Praca w godzinach 11-23. Wysokość wynagrodzenie uzależniona od doświadczenia i umiejętności kandydata
BUS-CENTRUM - 2016-07-01 - Opole (opolskie)