KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Wykonywanie prac związanych z przygotowaniem posiłków zgodnie z recepturą ustalonymi dietami, przygotowanie produktów żywnościowych do obróbki termicznej, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem. Praca w godz. 6-14, 11-19 w Kołobrzegu, również w soboty, niedziele i święta (wg grafiku).
Data publikacji: 2020-10-15
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykonywanie prac związanych z przygotowaniem posiłków zgodnie z recepturą ustalonymi dietami, przygotowanie produktów żywnościowych do obróbki termicznej, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem. Praca w godz. 6-14, 11-19 w Kołobrzegu, również w soboty, niedziele i święta (wg grafiku).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg
danePracodawcy_nip: 6711554411
danePracodawcy_regon: 330904944
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Portowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Profil działalności pracodawcy: szpitalnictwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 15.10.2020
Oferta pracy ważna do: 13.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?50b96c75d8dc1736af69c4a472778fd3
Podobne oferty pracy
Obsługa klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o ekspozycję towaru, bieżące czynności związane z działalnością lokalu (np. przyrządzanie kawy, kanapek, dbałość o estetykę lokalu).
kontakt przez OHP - 2019-06-11 - Lubliniec (śląskie)
Prace magazynowe, załadunki, rozładunki, kompletacja towaru. Praca od poniedziałku do piątku na dwie zmiany - godz. 6-14; 12-20
Investa Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Moszna-Wieś (mazowieckie)
Przygotowanie dań tureckich (kebab, musaka, karniarik).
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Kolonia Piaski (świętokrzyskie)
samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP
kontakt przez PUP - 2020-07-02 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-01-28 - Paniówki (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na miesiąc z możliwością przedłużenia
ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-31 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-06-22 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 6.30-14.30
kontakt przez PUP - 2019-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa 4-7 samochodów ciężarowych, wystawianie faktur, obliczanie i rozliczanie czasu pracy kierowców.
ABC LOGISTIC - 2018-05-16 - Świdnica (dolnośląskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2015-11-30 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Mile widziane doświadczenie. (Pizzeria Pesto).
GA STAR S.C. - 2019-08-12 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2016-06-08 - Częstochowa (śląskie)
GOTOWANIE POTRAW KUCHNI HISZPAŃSKIEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI HISZPAŃSKIEJ, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO JAKO KUCHARZ KUCHNI HISZPAŃSKIEJ, PRACA WG GRAFIKU W GODZINACH 11.00-23.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI, WYNAGRODZENIE BRUTTO 15,00 ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
pomoc w przygotowywaniu i dostarczaniu posiłków dla podopiecznych, czynności gospodarczo-porządkowe związane z przygotowaniem posiłków ( obróka warzyw, owoców, krojenie, mielenie, mycie naczyń i urządzeń kuchennych
Dom Pomocy Społecznej dla Dzieci w Strumieniu - 2017-06-22 - Strumień (śląskie)
Księgowanie, prowadzenie kadr i płac firmy.
Hamacher Elektrotechnika i Rozdzielnice sp. z o.o. - 2016-04-05 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na kuchni , dbanie o czystość na kuchni, przestrzeganie zasad zakładu pracy, zamawianie towaru,
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, praca - Stary Młyn
DERT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-15 - Świdnica (dolnośląskie)
Zgodny, pracodawca zapewnia samochód służbowy, zakwaterowanie.
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-03-29 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie kebaba oraz innych posiłków kuchni orientalnej. Wymiar czasu pracy - praca na 1/2 etatu, liczba godzin 20.
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Linia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu jadłospisu, przestrzeganie przepisów BHP, PPoż, sanepidu, catering, szkolenia, imprezy pracownicze. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do niedzieli, godziny zależne od imprez (rano/wieczorem).
CLASSIC ANNA MOLGO - 2016-09-12 - Rozalin (mazowieckie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce ośrodka, żywienie zbiorowe. Organizacja pracy zespołu w kuchni.
Chrześcijańska Służba Charytatywna Młodzieżowy Ośrodek Zdrowego Życia Zatonie - 2018-02-01 - Zatonie (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z dań mącznych (pierogi)
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-08-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Produkcja i dystrybucja posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-08-16 - Łódź (łódzkie)
Praca na kuchni chińskiej.
ŚWIAT CHIN Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
jw
Magdalena Tilszer wspólnik s.c. Zupkultura - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, pracodawca oferuje możliwość dowozów z Ustki
HUBAR Arkadiusz Siekierzycki - 2016-05-19 - Duninowo (pomorskie)
pobieranie surowców do produkcji zgodnie z jadłospisem, wykonywanie obróbki wstępnej, ręcznej, termicznej i mechanicznej, wykonywanie potraw, przestrzeganie higieny produkcji, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, wydawanie posiłków
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej Pogórze - 2018-12-06 - Kończyce Małe (śląskie)