KUCHARZ Pi艂a oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne przygotowanie da艅, obr贸bka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP
Data publikacji: 2020-07-02
Lokalizacja: Pi艂a (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
samodzielne przygotowanie da艅, obr贸bka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pi艂a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pilski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3019
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.07.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaDodatkowe_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
umiej臋tno艣膰 pracy w grupie, samodzielno艣膰, umiej臋tno艣膰 pracy pod presja czasu, mile widziany j臋zyk niemiecki.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7642342898
danePracodawcy_regon: 301270376
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
al. Niepodleg艂o艣ci 24, 64-920 Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: pilski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3019
Gmina pracodawcy: Pi艂a
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pi艂a
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0966530
Ulica pracodawcy: al. Niepodleg艂o艣ci
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|436
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.07.2020
Data dodania oferty pracy: 02.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 15.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?315ae0bdfe67b8350ab7da8f02051519
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja imprez okoliczno艣ciowych, organizacja bie偶acej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - 2016-07-05 - 艁uk贸w (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze
TURYSTYKA I GASTRONOMIA "MUCZNE" MA艁GORZATA G膭DEK - 2019-01-15 - Muczne (podkarpackie)
drobne prace pomocnicze
PPHU Beberok Krystyna - 2018-01-19 - Mied藕na (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o higien臋 na stanowisku pracy, dobra organizacja pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Legionowo (mazowieckie)
praca na terenie UE (Niemcy, Francja)Planowanie i organizowanie prac oraz rozwi膮zywanie problem贸w technicznych z zakresu konstruowania, technologii, wytwarzania maszyn i urz膮dze艅, kontrola produkcji, opracowywanie dokumentacji technologicznej
MOSTOSTAL DOLNY 艢L膭SK Sp. z o.o. - 2017-02-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 wegetaria艅skich
Firma Wielobran偶owa Krzysztof Wierzbicki - 2015-12-21 - Cieszyn (艣l膮skie)
gotowanie posi艂k贸w
JACEK ZAJ膭C HANDEL , GASTRONOMIA, CATERING - 2018-10-29 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2016-05-16 - Sulbiny (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, obiad贸w, zarz膮dzanie kuchni膮 w barze, przygotowanie katering贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Piotrowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w zgodnie z jad艂ospisem, wydawanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w, praca z osobami starszymi, niepe艂nosprawnymi.
Dom Pomocy Spo艂ecznej Pracownika O艣wiaty w Warszawie - 2019-12-05 - Warszawa (mazowieckie)
kontakt z klientem biznesowym (telefoniczny), sprzeda偶 us艂ug internetowych, budowanie d艂ugotrwa艂ych relacji z klientem
NCC POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-05-21 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych (obiad贸w) w ramach cateringu.
FT Sp. z o.o. - 2016-04-15 - Celestyn贸w (mazowieckie)
Przygottowywanie posi艂k贸w,obs艂uga du偶ych imprez Kontakt telefoniczny 790600501
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Jaworznia (艣wi臋tokrzyskie)
do uzgodnienia
ZESP脫艁 SZK脫艁 OG脫LNOKSZTA艁C膭CYCH NR 4 - 2018-12-17 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw na 艣niadanie
AREON sp. z o.o. - 2016-03-16 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
TABACZARNIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-26 - Giby (podlaskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji oraz imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Bobowa (ma艂opolskie)
pomoc w przygotowywaniu potrwa i napoj贸w w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Radom (mazowieckie)
sprawdzanie karty menu, gotowanie potraw, przyrz膮dzanie deser贸w, zamawianie towaru
HURT- BAR-TRANS Zbigniew N臋dza - 2016-03-09 - Kroczyce (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z ustalonymi normami i recepturami. Dob贸r surowc贸w i p贸艂produkt贸w, porcjowanie i dekorowanie przygotowywanych potraw oraz ich wydawanie. Przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa dotycz膮cych jako艣ci przyrz膮dzanej 偶ywno艣ci, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w sanitarnych oraz przepis贸w BHP. Nadz贸r nad uczniami z Ukrainy, odbywaj膮cymi sta偶 na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
umiej臋tno艣膰 wykonywaniania da艅 kuchni japo艅skiej - ciep艂a i zimna kuchnia, sushi
Premium Restaurants Sp. z o.o. - 2018-03-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zasadami sieci Chicken Expres.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
SPORZ膭DZANIE R脫呕NEGO RODZAJU POTRAW, CIAST, NAPOJ脫W I DESER脫W Z ZASTOSOWANIEM NARZ臉DZI, MASZYN I URZ膭DZE艃, PRZYGOTOWYWANIE I PRODUKCJA WYROB脫W I P脫艁PRODUKT脫W KULINARNYCHWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 OBS艁UGI PIECA KONWEKCYJNO-PAROWEGO, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, MIN. 5 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIEPRACA W GODZINACH: 12:00-20:00.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w
P艁UCIENNICZAK PIOTR MA艁A GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2016-12-14 - Turek (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Witnica (lubuskie)
Obs艂uga punktu gastronomicznego oferuj膮cego specja艂y kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, mi艂e i bezpo艣rednie obycie, 艂atwo艣膰 w nawi膮zywaniu kontakt贸w interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca jako pomoc kuchenna, dba艂o艣膰 o porz膮dek w kuchni, wykonywanie podstawowych prac kulinarnych
BON APETITO SP. Z O.O. - 2017-06-08 - Pozna艅 (wielkopolskie)