KUCHARZ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ Białystok oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań kuchni śródziemnomorskiej: pasty, pizza.
Data publikacji: 2019-10-30
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań kuchni śródziemnomorskiej: pasty, pizza.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni śródziemnomorskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Pogodna 63/1, 15-365 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: Pogodna
Numer budynku pracodawcy: 63/1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.10.2019
Oferta pracy ważna do: 13.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 31.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8e7c5b51b339f1c92f8642326919d9b0
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań tradycyjnych kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
właściwe pakowanie i znakowanie produktu, kontrola wizulana pakowanego produktu, sprawdzanie zgodności produktu z aktualnie obowiązującą specyfikacją, uruchamianie i zatrzymywanie linii produkcyjnej w sposób bezpieczny i bezkolizyjnyh, dokładanie segmentów, wyrzucanie odpadów, obsługa niezbędnych środków transportu.
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Kuchnia polska i śródziemnomorska. Miejsce pracy CH PORT Łódź ul. Pabianicka 245
UNICO S.C - 2017-10-30 - Łódź (łódzkie)
Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu, dochowanie wymogów receptury, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2018-06-14 - Dąbie (pomorskie)
- praca w restauracji koreańskiej, - gotowanie potraw koreańskich, - kontakt z koreańskim zarządem spólki. Praca w godz.: 17:00-21:00, 1/2 etatu. Proponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Wrocław (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-02-13 - Tczew (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie należytego porządku i czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.Rozkład czasu pracy: 07.00-14.35 lub 07.25-15.00.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ - SZPITAL IM. DR J.DIETLA W KRYNICY-ZDROJU - 2018-09-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-06-01 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni. Kontakt z klientami.
"SZUBA" S.C. P.SZUBA & D.SZUBA - 2017-03-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Opoczno (łódzkie)
Prace związane z wykonywanym zawodem
Zakład Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik - 2015-11-19 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2018-06-12 - Gryfice (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku, posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw (wykonywanie potraw kuchni arabskiej)
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel Kuźnia Napoleońska - 2016-08-05 - Paprotnia (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków,obsługa klienta restauracji . Praca w godz. od 10.00 - 21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2017-11-04 - Iwkowa (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze chińskim, przyrządzanie potraw chińskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, prace pomocnicze w kuchni.
Restauracja Oaza - 2016-02-08 - Chełm Śląski (śląskie)
Gotowanie i przygotowywanie dań orientalnych , dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2019-10-04 - Środa Śląska (dolnośląskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Miszewko (pomorskie)
2otowanie obiadów w zbiorowym żywieniu ( do szkół, przedszkoli); 2 zmiany 6.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie niedziela, I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2017-10-27 - Zgorzelec (dolnośląskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-08-08 - Poznań (wielkopolskie)
kucharz kuchni blisko wschodniejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Kiełczów (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-02 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w kuchni przedszkolnejutrzymywanie stanowiska pracy w nienagannym porządku i czystościskładanie zamówień zgodnie z ułożonym jadłospisem
Słoneczna Kuchnia Sp z o.o. - 2018-09-10 - Gdynia (pomorskie)
praca na kuchni
RESTAURACJA "SMAKOSZ" S.C. - 2018-05-11 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie pomieszczeń kuchennych
WOJCIECH MATAN - 2018-06-12 - Stara Wieś (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, kierowanie zespołem, obsługa urządzeń kuchni, zachowanie procedur gastronomicznych. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Miejsce wykonywania pracy Kniewo. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
'HALMIR' HANDEL-IMPORT-EKSPORT HALINA DĄBKOWSKA - 2018-04-23 - Kniewo (pomorskie)
Przygotowanie posiłków.Wyrób pizzy.Organizacja zbiorowego żywienia.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Słupca (wielkopolskie)