KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Sk臋pe oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni bengalskiej i da艅 z zastosowaniem urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, bie偶膮ca konserwacja urz膮dze艅 gastronomicznych i wyposa偶enia lokalu.
Data publikacji: 2020-06-15
Lokalizacja: Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Sk臋pe, powiat: lipnowski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni bengalskiej i da艅 z zastosowaniem urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, bie偶膮ca konserwacja urz膮dze艅 gastronomicznych i wyposa偶enia lokalu.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sk臋pe
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lipnowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0408
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.06.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
hindi (hinduski), w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
wymagania_wymaganiaPozadane_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
ZNAJOMO艢C KUCHNI BLISKIEGO I DALEKIEGO WSCHODU, ZNAJOMO艢膯 TECHNIK OBR脫BKI TERMICZNEJ MI臉SA NP. FLAMBROWANIE
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5252777328
danePracodawcy_regon: 38234450000000
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lipnie
Adres pracodawcy:
Okrzei 7, 87-600 Lipno, powiat: lipnowski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: lipnowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0408
Gmina pracodawcy: Lipno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lipno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0864574
Ulica pracodawcy: Okrzei
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lipnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 15.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 22.06.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1bc387313bb42ffc66b0ca5325d9ba84
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie wyrob贸w kulinarnych w oparciu o ustalone receptury, dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 przygotowanych potraw, terminowe i szybkie wydawanie posi艂k贸w. Utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wykonywanie zada艅 przydzielonych przez prze艂o偶onego. Obs艂uga kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Obs艂uga kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Praca na trzy zmiany:6-14-22-6, proponowany okres zatrudnienia: umowa na okres pr贸bny, umowa na czas okre艣lony, docelowo na nieokre艣lony.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 wschodnich tradycyjnych ( przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, kompletowanie menu ).
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni orientalnej
WERATRANS SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-22 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowanie produktu do produkcji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty da艅.
Dariusz Handiuk - 2019-03-11 - Wiel膮cza (lubelskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw, praca wg standard贸w restauracji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek miejsca pracy. Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie - gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia na podobnym stanowisku, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
IZABELA FIGURSKA - 2016-09-23 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie przyrz膮dzanie da艅 rybnych, filetowanie, r贸偶ne techniki przygotowywania, tworzenie karty da艅. Praca w Restauracji 3Ryby w Bolszewie.
ARTEMOR Ewelina Szel膮g - 2018-11-22 - Bolszewo (pomorskie)
呕ywienie zbiorowe w szkole, magazynowanie i intendentura
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 38 IM.WOJSKA POLSKIEGO - 2018-12-07 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Obs艂uga prasy. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia.
TERRATUNGSTEN SP. Z O.O. - 2018-01-24 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
MILE WIDZIANE ROCZNE DOSWIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH,
PRACA PLUS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-08-19 - 艁eba (pomorskie)
Utrzymania nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich artykul贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy. Przestarzeganie termin贸w bada艅 okresowych. Wykonywanie innych czynno艣ci s艂uzbowych zlecownych przez Dyrektora, kucharz przestrzega obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewnetrznych Dyrektora, przestrzega tejemnicy pa艅stwowej i s艂u偶bowej, przestrzega przepis贸w bhp i ppo偶 oraz bierze udzia艂 w organizowanych szkoleniach i kursach.Kontakt z pracodawc膮: 71 798 68 04
Przedszkole nr 61 - 2017-10-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie , przygotowanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Kartuzy (pomorskie)
obs艂uga maszyny do wyrobu pierog贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Grab贸w (艂贸dzkie)
Praca w zawodzie w restauracji "Polskie Smaki" w godz. 9-17 (r贸wnie偶 w weekendy)
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni dalekowschodniej i japo艅skiej z wykorzystaniem przyrz膮d贸w kucharskich obowi膮zuj膮cych w tamtych kuchniach.Prezentacja wykonywanych da艅, kontakt z klientem zagranicznym.
PPU JERMAK BOGUMI艁A JERMAK脫W - 2018-04-26 - Gudowo (zachodniopomorskie)
鈥najomo艣膰 standard贸w hotelu (w szczeg贸lno艣ci tych dotycz膮cych dzia艂u gastronomii), w艂a艣ciwej prezentacji potraw, specyfiki pracy i produktu kuchni hotelowej, jak r贸wnie偶 lokalnych przepis贸w sanitarnych i bezpiecze艅stwa pracy.鈥tawia膰 si臋 do pracy wg. ustalonego przez prze艂o偶onego grafiku w kompletnym, czystym uniformie.鈥czestniczy膰 w przygotowaniu potraw i dodatk贸w zgodnie z ustalonymi przepisami, metodami i poleceniami prze艂o偶onego.鈥ba膰 o atrakcyjny i apetyczny wygl膮d wszystkich potraw.鈥czestniczy膰 w nakrywaniu i dekorowaniu bufet贸w w restauracjach.鈥zupe艂nia膰 bufety we wszystkich miejscach gastronomicznych oraz dba膰 o ich atrakcyjny wygl膮d.
kontakt przez PUP - 2019-12-11 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie sur贸wek i sa艂atek, gotowanie zup i sos贸w, przygotowanie wyrob贸w m膮cznych sma偶enie mi臋s wieprzowych i drobiowych, zapoznanie si臋 z zasadami firmy, utrzymanie porzadku i czysto艣ci na stanowisku pracy, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna i mechaniczna), pos艂ugiwanie si臋 narzedziami przy przygotowywaniu potraw, mycie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, dekorowanie, wydawanie posi艂k贸w,
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE "KORAL" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-07-13 - Miasteczko 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w lub pomoc w ich przygotowaniu dla podopiecznych domu seniora
Grzegorz Cie艣lik Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cie艣lik" - 2017-11-14 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
sporzadzanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 pomieszcze艅 w kuchni
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2016-05-17 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Zarz膮dzanie powierzonym dzia艂em kuchni, przygotowywanie da艅 kuchni bengalskiej i orientalnej.
HOSSIN AFZAL "JAYMA INTERNATIONAL" - 2018-05-11 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z progamem i zakresem obowi膮zk贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESER脫W Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Skierniewice (艂贸dzkie)
-PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI,-ZAPEWNIENIE NAJWY呕SZEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W I US艁UG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARD脫W PRODUKCJI,-ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DA艃,-ZACHOWANIE CZYSTO艢CI STANOWISKA PRACY,-WSP脫艁PRAC臉 Z POZOSTA艁YMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-07-27 - Siedliska (podkarpackie)
obs艂uga kuchni i plyty indukcyjnej, przygotowanie i sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
CENTRUM KULTURY "MUZA" - 2018-07-17 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych, posi艂k贸w. Praca w godz. 7:30-15:30 w Nowym Miasteczku + obs艂uga cateringu.
Jakub Debert RAPHAEL - 2018-09-20 - Nowe Miasteczko (lubuskie)
- Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 g艂贸wnych, deser贸w, catering贸w. Wprowadzanie nowych da艅 do karty menu. Wprowadzanie da艅 kuchni wschodniej i austriackiej do karty menu. Utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy. Wdra偶anie kuchni wschodniej oraz szkolenie innych kucharzy w zakresie przygotowania jak i sposobie podania da艅 kuchni wschodniej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Kolejna umowa na 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 miesi臋cy jako kucharz. Wymagana znajomo艣膰 i umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni Austriackiej. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka Sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy na samodzielnym stanowisku. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania catering贸w. Wymagana dyspozycyjno艣膰.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Katowice (艣l膮skie)