KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ P艂o艅sk oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: 2聽250 - 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej i kebab贸w.
Data publikacji: 2019-05-08
Lokalizacja: P艂o艅sk (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: P艂o艅sk, powiat: p艂o艅ski, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej i kebab贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽250 - 2聽300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: z艂/brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂o艅sk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: p艂o艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽250 - 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.05.2019
Data zako艅czenia pracy: 12.05.2022
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
arabski, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
bengalski, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_1:
hindi, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_2:
nepalski, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Znajomo艣膰 kuchni orientalnej (bengalskiej lub arabskiej lub nepalskiej lub indyjskiej) oraz przypraw orientalnych.Wymagana podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka: bengalskiego (do sk艂adania zm贸wie艅 produkt贸w pochodz膮cych z Bangladeszu) lub arabskiego (do sk艂adania zam贸wie艅 produkt贸w pochodz膮cych z Bliskiego Wschodu) lub hindi (do sk艂adania zm贸wie艅 produkt贸w pochodz膮cych z Indii) lub nepalskiego ( do sk艂adania zam贸wie艅 produkt贸w pochodz膮cych z Nepalu).Podstaw膮 do sk艂adania takich zam贸wie艅 jest umiej臋tno艣膰 pos艂ugiwania si臋 j臋zykiem i nazwami przypraw z danej cz臋艣ci 艣wiata, gdy偶 dostawcy regionalni najcz臋艣ciej nie pos艂uguj膮 si臋 innym j臋zykiem ni偶 ojczysty.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂o艅sku
Adres pracodawcy:
Wolno艣ci 12, 09-100 P艂o艅sk, powiat: p艂o艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: p艂o艅ski
Gmina pracodawcy: P艂o艅sk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: P艂o艅sk
Ulica pracodawcy: Wolno艣ci
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂o艅sku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 08.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 07.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a89ea7f298cb6a295e8824c2b8ab392c
Podobne oferty pracy
krojenie kebaba, przyrz膮dzanie potraw kuchni tureckiej
OKSUZ Sp. z o.o. - 2017-08-04 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Praca w charakterze kucharza.
LAS HUBERTA Sp. z o. o. - 2016-10-07 - Rudy (艣l膮skie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-07-25 - Irlandia (Irlandia)
prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Popowo (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji na stanowisku: kucharz kuchni bengalskiej/hinduskiej, przygotowanie potraw kuchni bengalskiej/hinduskiej, planowanie i gotowanie posi艂k贸w ww. kuchni, praca na umow臋 na czas okreslony na dwie zmiany, miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw ul. Rynek-Ratusz 16/19, ul. Rynek-Ratusz 15, oferta dost臋pna w sali G. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
"SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz - 2018-01-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
- bran偶a gastronomiczna- przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej- praca stojaca, wysoka temperatura
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, deser贸w; utrzymanie porz膮dku na stanowisku; praca w godz. 9-23; kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 10-18
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2016-01-19 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowanie potraw z ryb, mi臋sa, gotowanie zup, sma偶enie, grillowanie, przygotowanie sa艂atek, dbanie o porz膮dek na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
RENATA ETMA艃SKA DOM HANDLOWY "SZULTA" - 2019-04-03 - Byt贸w (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Mi臋dzyb艂ocie (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Pu艂awy (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALU GASTRONOMICZNYM W CH STER W SZCZECINIE;WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
JAROS艁AW FIGIEL - 2017-07-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2018-04-04 - Radzymin (mazowieckie)
umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, 艂atwo艣膰 nawi膮zywania kontakt贸w i dobra organizacja pracy,gotowo艣膰 do pracy w systemie zmianowym ( tak偶e w weekend)
kontakt przez OHP - 2018-04-17 - S艂ubice (lubuskie)
1. Dokonuje podzia艂u i przypisania koszt贸w, wg miesi臋cznych obci膮偶e艅 wynikaj膮cych z faktur, na poszczeg贸lne budynki, lokale mieszkalne, u偶ytkowe, miejsca postojowe w gara偶ach halowych, gara偶e indywidualne, wykonawc贸w obcych z tytu艂u 艣wiadcze艅 medialnych tj. energii cieplnej, gazu, wywozu nieczysto艣ci komunalnych, konserwacji domofon贸w i inst. AZART, konserwacji d藕wig贸w, konserwacji i dzier偶awy w臋z艂贸w cieplnych, konserwacji bram gara偶owych, inst. sygnalizacji SAP, monitoringu itp.2. Dokonuje podzia艂u i przypisania zafakturowanych obci膮偶e艅 za dostaw臋 energii elektrycznej, zw /przy pomocy arkusza kalkulacyjnego/ na budynki i poszczeg贸lne grupy odbiorc贸w, przenosi podzia艂 do systemu Dom 5 /Noty kosztowe/.3. Opisuje faktury za dostarczane media i us艂ugi konserwacyjne tworzy specyfikacj臋 koszt贸w, sprawdza poprawno艣膰 wykonanych rozlicze艅, przekazuje faktury i specyfikacj臋 s艂u偶bom ksi臋gowym.4. Analizuje dokonane podzia艂y koszt贸w, uzgadnia i definiuje algorytmy podzia艂u koszt贸w.5. Wystawia i przygotowuje faktury dla miejsc postojowych, lokali u偶ytkowych w oparciu o zawarte umowy najmu, dzier偶awy oraz umowy za no艣niki reklamowe itp. z uwzgl臋dnieniem obowi膮zuj膮cych stawek, kompletuje dokumenty do wysy艂ki lub dostarczenia przez gospodarzy domu, przekazuje s艂u偶bom ksi臋gowym potwierdzone kopie.6. Aktualizuje wysoko艣膰 stawek op艂at dla lokali u偶ytkowych, miejsc postojowych, aktualizuje baz臋 danych systemu Dom 5.7. Uaktualnia i uzupe艂nia parametry cennika, algorytmy rozlicze艅, itp..8. Wystawia faktury kontrachentom zewn臋trznym za zu偶yte media /woda, en. elektryczna/, zakup specyfikacji, refaktutuje obci膮偶enia za wykonane us艂ugi na rzecz mieszka艅c贸w oraz na inne jednostki zewn臋trzne /Kogeneracja, ArC-2 itp./.9. Rozlicza cw u, zw w oparciu o zarejestrowane zu偶ycie wody, wykonuje rozliczenia wody dla poszczeg贸lnych lokali u偶ytkowych w ustalonych okresach, sprawdza poprawno艣膰 rozlicze艅, wystawia faktury dla u偶ytkownik贸w lokali.10. Rozlicza nadp艂aty i niedop艂aty za co wystawia faktury koryguj膮ce dla lokali u偶ytkowych /w warto艣ciach nieprzekraczaj膮cych obci膮偶enia za co/.11. Prowadzi ewidencj臋 mieszka艅c贸w w zakresie ilo艣ci os贸b, aktualizuje meldunki, informuje s艂u偶by ksi臋gowe, prowadzi korespondencj臋 z mieszka艅cami i urz臋dami w tym zakresie, ustala adresy d艂u偶nik贸w /informacja dla s艂u偶b ksi臋gowy/.12. Sporz膮dza dane do sprawozda艅, rozlicze艅 i plan贸w wynikaj膮cych z prowadzonych zada艅, ponosi odpowiedzialno艣膰 za merytoryczne za艂atwianie spraw i kompetentne udzielanie odpowiedzi w zakresie prowadzonych zagadnie艅 i posiadanych kompetencji, obowi膮zany jest samodzielnie kontrolowa膰 terminowo艣膰 prowadzonych przez siebie spraw, analizowa膰 ich stron臋 merytoryczn膮.13. Specjalista ds. ekonomicznych zobowi膮zany jest wykonywa膰 prace niezwi膮zane z ustalonym dla niego zakresem czynno艣ci, o ile charakter zleconych prac jest zgodny z jego kwalifikacjami oraz wynika ze stosunku pracy.14. Zobowi膮zany jest do zachowania tajemnicy zawodowej obejmuj膮cej wszystko czego si臋 dowiedzia艂 w sprawach zwi膮zanych z dzia艂alno艣ci膮 Sp贸艂dzielni. Obowi膮zek ten spoczywa na nim r贸wnie偶 po ustaniu wykonywanych czynno艣ci.15. Do obowi膮zk贸w specjalisty ds. ekonomicznych nale偶y informowanie prze艂o偶onego bie偶膮cym stanie wykonywania zada艅 oraz o potrzebach zwi膮zanych z zapewnieniem prawid艂owego i sprawnego dzia艂ania na powierzonym stanowisku pracy.16. Z chwil膮 podj臋cia decyzji o przerwaniu dalszej wsp贸艂pracy ze Sp贸艂dzielni膮, pracownik zobowi膮zany jest do:protokolarnego przekazania wszystkich dokument贸w wynikaj膮cych z pe艂nionej funkcji i prowadzonych prac,z艂o偶enia pisemnej informacji o prowadzonych sprawach b臋d膮cych w toku, sprawach terminowych, itp.sporz膮dzenia i przed艂o偶enia rozlicze艅 wymaganych w danym okresie oraz w okresie najbli偶szego miesi膮ca /po dacie zako艅czenia wsp贸艂pracy/.
Sp贸艂dzielnia Mieszkaniowa Lokatorsko-W艂asno艣ciowa SZ脫STKA - 2017-10-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw ciep艂ych i zimnych
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w ( r臋czna,mechaniczna, termiczna). wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potrawa z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w mlecznych,jaj, mi臋sa i przetwor贸w mi臋snych, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Trzci艅sko-Zdr贸j (zachodniopomorskie)
praca na kuchni
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-27 - Radziejowice (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 g艂贸wnych,przygotowywanie karty oraz nowych potraw,przygotowywanie posi艂k贸w na zam贸wienie
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - W艂oszakowice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
SOLEY - ARECA Sp. z o.o. Sp.K. - 2015-12-23 - Os艂a (dolno艣l膮skie)
malowanie, szpachlowanie, kafelkowanie
W.W.W. s.c. Marcin Piotrowski & 艁ukasz Lipi艅ski - 2016-10-17 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
do艣wiadczenie mile widziane
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2017-01-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
obs艂uga ci膮gnika rolniczego, obs艂uga zakupionego urz膮dzenia
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Rud艂owo (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Susiec (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie pizzy
Firma Handlowo Us艂ugowa Anna M贸艂ka - 2017-03-14 - Ko艅czyce Ma艂e (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W.WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, aktualne badania sanitarno - epidemiologiczne.KONTAKT Z PRACODAWC膭 PRZEZ POCZT臉 : KRAKOWSKA 11B 35-111 RZESZ脫W lub tel. 22 115 54 15, 22 115 55 50
34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Jaros艂aw (podkarpackie)
zgodne ze stanowiskiem
RESTAURACJA W STARYM M艁YNIE KAROLINA BURDA - 2017-07-10 - Zbros艂awice (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w wg karty menu, gotowanie potraw, sos贸w, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, dbanie o porz膮dek, praca w zespole, sporz膮dzanie list zaopatrzenia, stosowanie si臋 do zalece艅 prze艂o偶onych
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Gorlice (ma艂opolskie)