KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Kolno oferta pracy ANAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków kuchni orientalnej, gotowanie, smażenie, pieczenie, pakowanie posiłków.
Data publikacji: 2019-11-15
Lokalizacja: Kolno (podlaskie)
Pracodawca: ANAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 3, 18-500 Kolno, powiat: kolneński, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków kuchni orientalnej, gotowanie, smażenie, pieczenie, pakowanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kolno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolneński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kolno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.11.2019
Data zakończenia pracy: 25.11.2022
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kuchnia orientalna
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
bengalski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni orientalnej.
Nazwa pracodawcy: ANAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kolnie
Adres pracodawcy:
Kolejowa 3, 18-500 Kolno, powiat: kolneński, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: kolneński
Gmina pracodawcy: Kolno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kolno
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.11.2019
Oferta pracy ważna do: 15.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7045e1e9d7e79c565add9864e1209f26
Podobne oferty pracy
Pracownik ochrony mienia/Stróż/Portier
OCHRONA OSÓB I MIENIA "GUARD" LUDWIK PASTUCHA - 2019-11-15 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami, dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów, odpowiedzialność za jakość sporządzonych posiłków i punktualność ich wydawania, odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków, nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności w Krzyżewie - 2018-12-20 - Krzyżewo (podlaskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów.- Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm.- Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem.- Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz terminowość ich wydania .- Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem zasad HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych.- Właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm.- Właściwe i oszczędne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporządzaniu posiłków.- Pobieranie i zabezpieczanie próbek pokarmowych posiłków na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/2019/ogloszenia/04-01-2019-ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,8,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-01-09 - Lublin (lubelskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg. zamówień klientów
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Chabsko (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS" - 2017-11-24 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Bytom (śląskie)
Kucharz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i kalkulacją żywnościową przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych, dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu pomieszczeń kuchennych, zakup artykułówżywnościowych dla wychowanków Placówki Opiekuńczo Wychowawczej, rozliczanie ilościowe zakupionego towaru, czuwanie nad jakością produktów żywnościowych oraz wdrożenie i przestrzeganie systemu HACCAP w placówkach,przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa higieny pracy praz przepisów p poż. i bhp. Praca w godzianch 06:00-14:00
CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2016-07-25 - Opole (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2016-07-26 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw oraz obsługa gości lokalu.Praca w godzinach 9:00-20:00.
Urszula Klag Karczma u Klagów Łącko 700 , Dom Weselny u Klagów - 2019-05-21 - Łącko (małopolskie)
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-23 - Zagórze (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Z.P.H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-08-23 - Kukle (podlaskie)
obróbka wstępna surowców, mycie i mielenie filetów rybnych, przygotowywanie kotletów rybnych, pierogów oraz krokietów, pakowanie i etykietowanie przygotowanych wyrobów, gotowanie, smażenie potraw rybnych
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Bielawa (dolnośląskie)
Realizacja zamówień, przygotowywanie imprez, przygotowywanie potraw dostępnych w menu lokalu
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-03-24 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Inez Dróżdż Restauracja EAT ME - 2016-10-03 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
ARLETA KONOWAŁEK - 2018-02-21 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potaw.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Sienno (wielkopolskie)
kucharz
AMW REWITA Sp. z o.o - 2019-01-17 - Hel (pomorskie)
Praca na poszczególnych wydziałach produkcyjnych:-przygotowanie form i stelaży pod produkcję pianek zgodnie z technologią na Wydziale Pianek Wylewanych-montowanie i pakowanie wyrobów na Wydziale Montażu-załadunek i rozładunek linii do malowania proszkowego na Wydziale Lakierni-załadunek i rozładunek linii galwanicznej na Wydziale Chromowni- montowanie i pakowanie pomalowanych podzespołów do transportu na Wydziale Lakierni- cięcie i laminowanie materiałów oraz skóry do produkcji na Wydziale Szwalni
"PROFIM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-17 - Turek (wielkopolskie)
j/w
MILTOM Sp. z o.o. - 2017-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo WI-TA W. H. Szurgot T. Prytuło s. j. - 2016-08-01 - Augustów (podlaskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, deserów. Przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych.
Działa Sławomir - 2018-04-20 - Wadowice (małopolskie)
Pełen zakres przygotowania posiłków.
Maria Caban BUFET GASTRONOMICZNY "ZEN" - 2016-09-09 - Gdynia (pomorskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ, PRACA STOJĄCA, CZĘSTO W NOCY
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Skierniewice (łódzkie)
Praca na stanowisku logopeda - neurologopeda.
Fundacja "Uśmiech Dziecka" - 2018-02-07 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Sporządzanie listy świadczeń dla rodzin zastępczych i rodzinnych domów dziecka a także dla osób pełnoletnich pozostających w rodzinach zastępczych, rodzinnych domach dziecka. Uzupełnianie kart świadczeń dzieci w rodzinach zastępczych.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Nauczyciel przedmiotu "Wychowanie do życia w rodzinie"
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 5 IM.HENRYKA SIENKIEWICZA - 2016-04-26 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)