KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Bytom oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej
Data publikacji: 2020-10-07
Lokalizacja: Bytom (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Bytom, powiat: m. Bytom, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Praca w godzinach: 12.00 - 20.00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bytom
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bytom
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2462
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania potraw i napoj贸w kuchni orientalnej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 2060001530
danePracodawcy_regon: 241435205
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bytomiu
Adres pracodawcy:
艁agiewnicka 15, 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + dok. aplikacyjne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Bytom
danePracodawcy_kodPowiatu: 2462
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bytom
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0938670
Ulica pracodawcy: 艁agiewnicka
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bytomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.10.2020
Data dodania oferty pracy: 07.10.2020
Oferta pracy wa偶na do: 16.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.10.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f0b87927b61a5763eceba5c439d54f4b
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej i sprzeda偶.
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Kutno (艂贸dzkie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Mirzec-Majorat (艣wi臋tokrzyskie)
1. Przygotowywanie posi艂k贸w,2. Uk艂adanie menu,3. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe Zesp贸艂 Pa艂acowo-Parkowy Hanna Lewandowska - 2020-05-21 - Runowo Kraje艅skie (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie obr贸bki wst臋pnej surowc贸w (r臋cznej, mechanicznej, termicznej), bie偶膮ce przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi zasadami 偶ywienia dzieci i m艂odzie偶y, wsp贸艂praca z intendentem w planowaniu jad艂ospis贸w, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w, przgotowywanie potraw i napoj贸w na przj臋cia okoliczno艣ciowe, utzrymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 kuchennych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-12-18 - Bytom (艣l膮skie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-10-30 - Radom (mazowieckie)
Obliczanie warto艣vi odzywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w , p贸艂propdukt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w(r臋czna, mechaniczna. termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-r贸偶nych asortyment贸w potraw dost臋pnych produkt贸w, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w; utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy
SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna - 2019-02-11 - Chojna (zachodniopomorskie)
PRODUKCJA GARMA呕ERYJNA - pierogi, kluski
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-01-22 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie wyrob贸w piekarskich, obs艂uga automatu ch艂odniczo-garowniczego.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Kra艣nik (lubelskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w, praca przy obs艂udze kasy, praca z klientem. Przeszkolenie ze strony pracodawcy.
FIRMA "KAZMA" KAZIMIERZ KOBLA艃SKI - 2017-09-25 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni azjatyckiej. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany, w przedziale godz. 10:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 01.12.2019r. - 31.12.2022r. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-10-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z szefem kuchni, tworzenie menu.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-06-25 - Milicz (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Kuchnia Domowa Dorota Jaroszewska - 2020-06-09 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Praca na stanowisku kucharza. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyzywienie
PUBLICO E PRIVATO KULPA WOJCIECH - CENTRUM STYLIZACJI - 2016-09-14 - Walidrogi (opolskie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych. Zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w. Ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna). Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w, potraw. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w. Przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na r贸偶ne imprezy okoliczno艣ciowe. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅). Przestrzeganie przepis贸w BHP i P.PO呕 obwi膮zuj膮cych w zak艂adzie pracy stosownie z zasadami dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gospodarczej.
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Wojcieszk贸w (lubelskie)
samodzielne organizaowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowanie do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie sie narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-01-09 - Hel (pomorskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw, obs艂uga klienta, do艣wiadczenie min. 6 m-cy, komunikatywno艣膰 i umiej臋tno艣膰 gotowania.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie i obr贸bka posi艂k贸w dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie gotowych da艅
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szprotawa (lubuskie)
profesjonalna obsluga klienta, zapewnienie wysokiej jako艣ci oferowanych us艂ug oraz prawadzenie dokumentacji realizowanych zlece艅
Biacomex S.A. - 2015-12-15 - Bia艂ystok (podlaskie)
Sporz膮dzanie potraw, tworzenie karty menu restauracji; obs艂uga go艣ci indywidualnych i zbiorowych, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
BAKS ALINA BORUCKA RESTAURACJE McDONALD`S - 2018-12-31 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowe i Us艂ug Turystycznych"R贸偶a Wiatr贸w" - 2016-12-15 - S艂awno (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
TIP-TOP Jacek Urbanowski- Elbl膮g - 2016-04-06 - Kretowiny (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie i znajomo艣c receptur i przepis贸w kuchni w臋gierskiej i ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2019-07-15 - Rzesz贸w (podkarpackie)
praca kucharza
Restauracja - Hotel BESKID Danuta Tyc - 2018-04-30 - Mil贸wka (艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, wiedza w zakresie HCCP
O艣rodek Wczasowy "WRZOS" Sp. z o.o. - 2017-03-29 - 艁uk臋cin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej, mi臋dzy innymi z mi臋sa, drobiu, owoc贸w morza, warzyw.Praca w godz. 10:00-23:00. Przewidywanyb okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2020-09-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
PHU DA-KO Bogdan Kozubal Partner Renualt - 2019-09-10 - Barn贸wko (zachodniopomorskie)