KUCHARZ Chojna oferta pracy SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Obliczanie warto艣vi odzywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w , p贸艂propdukt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w(r臋czna, mechaniczna. termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-r贸偶nych asortyment贸w potraw dost臋pnych produkt贸w, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w; utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy
Data publikacji: 2019-02-11
Lokalizacja: Chojna (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Podmurze 4, 74-500 Chojna, powiat: gryfi艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Obliczanie warto艣vi odzywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w , p贸艂propdukt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w(r臋czna, mechaniczna. termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-r贸偶nych asortyment贸w potraw dost臋pnych produkt贸w, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w; utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 w zast臋pstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Chojna
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryfi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Chojna
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryfinie
Adres pracodawcy:
Podmurze 4, 74-500 Chojna, powiat: gryfi艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryfi艅ski
Gmina pracodawcy: Chojna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chojna
Ulica pracodawcy: Podmurze
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryfinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.02.2019
Data dodania oferty pracy: 11.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 10.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca przy produkcji wyrob贸w garma偶eryjnych: pierogi, go艂膮bki, krokiety, nale艣niki
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Ulan贸w (podkarpackie)
obs艂uga klient贸w sklepu spo偶ywczego, odbi贸r ilo艣ciowy, jako艣ciowy kontrola termin贸w wa偶no艣ci, obs艂uga kasy fiskalnejpraca w godz. 6-14, 14-22 w delikatesach w Wielowsi
FHC- 2, M.STOD脫艁KA I WSP脫LNICY, SP脫艁KA JAWNA - 2015-12-03 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Kowalewo (mazowieckie)
-Mile widziany kucharz samodzielny,-Godziny pracy 6-14, 14-22,-Wynagrodzenie od 2100 z艂 brutto do 3000 z艂 brutto-Kontakt telefoniczny 58-531-51-88 lub osobisty
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2017-11-29 - Tczew (pomorskie)
KUCHARZ/PIZZER
BAR "KUKURYKU" MICHA艁 KU殴MIK - 2019-03-12 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych i zimnych kuchni japo艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
wyr贸b pizzy, przygotowywanie sos贸w i produkt贸w do wyrobu pizzy
FIRMA "IZA" IZABELLA WI艢NIEWSKA - 2016-06-24 - Kwidzyn (pomorskie)
-
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA TOMASZ WI艢NIEWSKI W NIECHORZU - 2018-04-05 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w restauracji. Praca na umow臋 zlecenie. Dyspozycyjno艣膰 w godz. 10:00-16:00.Praca od poniedzialu do pi膮tku i wg grafiku w wwekendy. Oferta dostepna w sali G
KEMPA GOURMET JACEK KEMPA - 2017-04-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie i gotowanie posi艂k贸w
"JAW-MAR" S.C. SEBASTIAN MAREK, SEBASTIAN JAWORSKI - 2016-01-11 - S臋kowice (lubuskie)
pozyskiwanie klient贸w, przedstawianie ofert.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Mokra (艣l膮skie)
Wszystkie czynno艣ci zwi膮zane ze stanowiskiem kucharza, specjalno艣膰Polska/ 艢l膮ska kuchnia regionalna
Restauracja Z艂oty R贸g - 2016-09-27 - Wawelno (opolskie)
Praca za granic膮. Malowanie s艂up贸w wysokiego napi臋cia
Us艂ugi remontowo-budowlane "MERKURY" - 2016-01-08 - Zambr贸w (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych i zimnych, samodzielno艣膰 i kreatywno艣膰 na zajmowanym stanowisku pracy, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
Centrum Us艂ug Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2017-09-25 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, sa艂atek z rejonu Gaziantep w restauracji Urfa Kebab
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - 艢wiebodzin (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
QUADAM Adam Pyrkowski - 2018-01-10 - Grabiny-Zameczek (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty da艅, przygotowywanie pizzy.
HANDEL ART.SPO呕YWCZYMI I GASTRONOMIA DARIUSZ GRELA, Pizzeria Ontario - 2016-01-20 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w, odpowiedzialno艣c za imprez臋, zamawianie towaru
ZAK艁AD AKTYWNO艢CI ZAWODOWEJ IM. ANNY BEDNARZ-艢LIWOWSKIEJ - 2018-06-22 - Posada (wielkopolskie)
przygotowywanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych
1. PPHU MICHA艁 SZYMA艃SKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHA艁 SZYMA艃SKI - 2018-01-18 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 w restauracji "Ranczo"
FIRMA HANDLOWO- US艁UGOWA "TSS" S.C. - 2017-03-07 - Lubin (dolno艣l膮skie)
zapewnianie wysokiego poziomu obs艂ugi klient贸w poprzez mi艂膮 i profesjonaln膮 obs艂ug臋; przygotowywanie produkt贸w zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwy偶sz膮 jako艣膰; wykonywanie bie偶膮cych zada艅 w restauracji, m.in. dbanie o sprz臋ty, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy; wsp贸艂praca w zespole i wsparcie w realizacji cel贸w restauracji;
"KOMSTA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-16 - Pyskowice (艣l膮skie)
produkcja da艅 z karty; przygotowywanie da艅 dla go艣ci indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie da艅 z mi臋sa, makaron贸w, sur贸wek, klusek; pra; Wynagrodzenie po okresie pr贸bnym -1 miesi膮ca wzrasta do wysoko艣ci 3500 z艂. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Specjalny O艣rodek Szkolno - Wychowawczy w Przasnyszu - 2017-07-28 - Przasnysz (mazowieckie)
Wykszta艂cenie kierunkowe; mile widziane do艣wiadczenie zawodowe; komunikatywna znajomo艣膰 j臋z. obcego; ksi膮偶eczka sanepidowska, prawo jazdy Zakres obowi膮zk贸w: praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych potraw, przestrzeganie przepis贸w bezpiecze艅stwa i higieny pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: So艣nicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2017-05-26 - So艣nicowice (艣l膮skie)
pomoc przy uk艂adaniu kostki brukowej
MAR-BRUK Marcin Zieli艅ski w B膮dkowie - 2017-11-04 - B膮dkowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw (znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej)
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Murzasichle (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kra艣nik (lubelskie)
przygotowywanie potraw pocz膮wszy od zaopatrzenia w towar, po wytworzenie gotowego produktu i jego poda偶
Dariusz Osiak BROWAR OSJANN - 2018-02-27 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Przygotowanie i serwowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie da艅.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Fajs艂awice (lubelskie)