KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Bielsko-Biała oferta pracy "ADONA 1" SPÓŁKA CYWILNA NGUYEN NGOC TUYNH,NGUYEN NGOC RENATA
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i serwowanie dań kuchni orientalnej na zamówienie klienta. Praca przez cały tydzień w godzinach 10:00-22:00 po 12 godzin co drugi dzień.
Data publikacji: 2019-11-15
Lokalizacja: Bielsko-Biała (śląskie)
Pracodawca: "ADONA 1" SPÓŁKA CYWILNA NGUYEN NGOC TUYNH,NGUYEN NGOC RENATA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Targowa 2, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i serwowanie dań kuchni orientalnej na zamówienie klienta. Praca przez cały tydzień w godzinach 10:00-22:00 po 12 godzin co drugi dzień.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bielsko-Biała
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne, konieczna znajomość kuchni orientalnej oparta na praktyce, znajomość przypraw stosowanych w kuchni orientalnej, wymagane doświadczenie zawodowe i podstawowa znajomość języka polskiego co najmniej na poziomie A1.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
"ADONA 1" SPÓŁKA CYWILNA NGUYEN NGOC TUYNH,NGUYEN NGOC RENATA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Adres pracodawcy:
Targowa 2, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wskazany bezposredni kontakt telef. do pracodawcy lub skierowanie z PUP na rozmowę kwalif. z pracodawcą można uzyskać w pok. B10 (tel: 33 496 51 67) lub B9 (tel: 33 496 51 58).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bielsko-Biała
Gmina pracodawcy: Bielsko-Biała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsko-Biała
Ulica pracodawcy: Targowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
BRANŻA GASTRONOMICZNA: RESTAURACJA Z KUCHNIĄ ORIENTALNĄ
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2019
Oferta pracy ważna do: 12.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fa272aa26cf17757486914064d9d6746
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych i ich sprzedaż
Rudolf Rygol TOMI MARKT - 2016-09-23 - Opole (opolskie)
Praca w zawodzie, praca wg grafiku
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY "U KRZYCHA I KACHY" KRZYSZTOF SURGA - 2018-09-18 - Lubin (dolnośląskie)
kierownik warsztatu mechanicznego, stacji paliw; godz. pracy 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-10
PHUP ROLMASZ SP Z O.O. - 2017-03-24 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw do restauracji
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-07-24 - Karpacz (dolnośląskie)
Zarządzanie codzienną pracą podległych pracowników, rozliczanie czasu pracy, organizacja i nadzór codziennych obowiązków, rozwiązywanie problemów, dbałość o prawidłową i terminową realizację zleceń. Ustalanie grafików, rozliczanie pracowników, raportowanie przełożonemu.
Art Vending Sp. z o.o. oddział w Poznaniu - 2020-02-17 - Gdańsk (pomorskie)
-przygotowanie ciepłych potraw- przygotowanie sosów-przygotowanie zakąsek- ustalanie indywidualnych menuWymagany dyplom kucharz
Restauracja Trzy Korony Andrzej Labudda - 2016-07-07 - Wejherowo (pomorskie)
montaż okien, drzwi ifasad, praca na terenie woj. malopolskiego, pracaodawca zapewnia dojazd z Limanowej, powrót codziennie do Limanowej
Firma Remontowo Budowlana "MONT-POL" Strzeszyce - 2016-03-18 - Strzeszyce (małopolskie)
odśnieżanie, posypywanie piaskiem
Przedsiębiorstwo Usług Komunalnych EKO Sp. z o.o. Iława. - 2018-11-28 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Wioska Indiańska - 2017-01-13 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
wg. stanowiska
BAR KĄSEK ELŻBIETA KOTOWSKA - 2018-03-14 - Barczewo (warmińsko-mazurskie)
odbieranie detali z wtryskarki tworzyw sztucznych, liczenie i pakowanie elementów, montaż półproduktów
P.P.U.H. "Plastjan" Piotr Dzielski i Jan Weisbrót Spółka Jawna - 2018-07-04 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla kuracjuszy.
SANATORIUM UZDROWISKOWE MAX MARIAN SZULC - 2020-05-29 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie stanowiska pracy, przestrzeganie przepisów ppoż i bhp, obróbka wstępna produktów , przygotowywanie potraw, deserów, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, zabezpieczanie przed zepsuciem.
kontakt przez PUP - 2019-07-15 - Chojna (zachodniopomorskie)
Odbieranie wyrobów z maszyn, pakowanie do kartonów, kontrola jakośći wyprodukowanych elementów.
Aweco Polska Appliance Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2016-11-17 - Tychy (śląskie)
Praca na kuchni przy przygotowywaniu posiłków, zarządzanie personelem kuchennym.
Chata Karczowiska Sp. z o.o. Sp.K. - 2018-09-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej. Kontakt z dostawcami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów oraz ich wydawanie, przygotowywanie menu. Pracodawca zapewnia możliwość doszkolenia.
IKAEM Group Mariusz Budzianowski - 2019-12-17 - Wołów (dolnośląskie)
W programie stażu.
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Krośnice (dolnośląskie)
przygotowywanie dań dla klientów restauracyjnych i kateringowych
OPUM CONSULTING MARTA MESZKO-STĘPIEŃ - 2016-05-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Piaseczno (mazowieckie)
- Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji wg norm i receptur,- Zgłaszanie zapotrzebowania na produknty spożywcze,- Przestrzeganie zasad BHP i HACCP,- Utrzymanie miejsca pracy w czystości.
Związek Rzemiosła Polskiego ORW "RZEMIEŚLNIK" - 2018-03-05 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie: zawodowe gastronomiczne; doświadczenie: 2 lata; zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni polskiej i międzynarodowej; dbanie o czystość i porządek; kontrola i zamawianie surowców; praca w oparciu o standardy HACCP, GMP, GHP; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
"MTM MIKULSKI" RYSZARD MIKULSKI - 2020-01-27 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty dań
"CENTRALKA" Paweł Jakubczak - 2019-08-02 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw i napojów, obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięsa, mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego
U ŹRÓDŁA SP. Z O.O. - 2019-11-18 - Nowa Iwiczna (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla gości
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Malutkie (łódzkie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany, w przedziale czasowym: 10:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie i gotowanie potraw róznych kuchni świata w tym kuchni śródziemnomorskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2018-10-25 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodny z zajmowanym stanowiskiem; dwie zmiany; kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny w godzinach (9-14).
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "EWA" Stanisław Wiencek - 2016-04-06 - Ustka (pomorskie)