KUCHARZ KUCHNI MIĘDZYNARODOWEJ Głogów Małopolski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI MIĘDZYNARODOWEJ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej w tym włoskiej
Data publikacji: 2019-04-08
Lokalizacja: Głogów Małopolski (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej w tym włoskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI MIĘDZYNARODOWEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Cv przesyłać na adres mail z dopiskiem zgody. Nie będą rozpatrywane cv bez umieszczonej klauzuli zgodyKlauzula zgody Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie w celu niezbędnym do realizacji procesu rekrutacji na stanowisko stpr/19/ 1466 zgodnie z art. 6 ust.1 pkt. a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) dalej RODO.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Partyzantów 1A, 35-242 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 08.04.2019
Oferta pracy ważna do: 22.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie surówek, sosów, potraw, sprzątanie miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Żagań (lubuskie)
Dobieranie surowców,półproduktów, samodzielne sporządzanie potraw,porcjowanie,dekorowanie wyrobów,układanie menu,umiejętność oceny produktów.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2018-02-08 - Opole (opolskie)
Podstawowe obowiązki malarza budowlanego.
POLAND-UKRAINA Sp. z o.o. - 2016-09-13 - Wieliczka (małopolskie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2018-08-20 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywaie posiłków (stółowka szkolna).
PAPOLI Tomasz Oliwiecki - 2017-09-21 - Opatówek (wielkopolskie)
-
SIWA CZAPLA Joanna Wis, Krystyna Rosłan, Rafał Wis; s.c. - 2017-03-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłków.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą - uzależnione od doświadczenia i umiejętności.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2018-01-29 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca na dwie zmiany od godz. 7 do 23. Wymagana dyspozycyjność, odporność na stres i dobre zdrowie. Praca w Nowym Sączu w Miasteczku Galicyjskim przy ulicy Lwowskiej 226. Praca również w weekendy.
Ośrodek Narciarsko Rekreacyjny "Rytro" sp. z o.o. - 2017-03-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
REF 30- ART. 150F - UZUPEŁNIENIE
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Koło (wielkopolskie)
Lepienie pierogów.Wymagane doświadczenie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2016-12-02 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie dobrej jakości dań, zachowanie czystości i higieny pracy, stosowanie zasad HACCP.
REMS Sp.z o .o. RESTAURACJA PUCHACZÓWKA - 2016-11-25 - Sienna (dolnośląskie)
przygotowywanie dań według obowiązujących standardówpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem składek ZUS, praca około 180 godzin w miesiący, dyspozycyjność w godzinach 8:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wrocław (dolnośląskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Grodków (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.Warunki pracy podlegają negocjacjom z pracodawcą.
Pizzeria RAZ DWA TRZY Małgorzata Grebas - 2017-03-29 - Świętoszów (dolnośląskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
Rozbiór mięsa z indyka na elementy
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Sława (lubuskie)
przygotowanie pierogów
kontakt przez OHP - 2019-04-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej oraz kuchni regionalnych. Obsługa maszyn i urządzeń kuchennych. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Płock (mazowieckie)
j.w.
BAY GASTRONOMY SP. Z O.O. - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1800 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-05-04 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, praca na kuchni, dwie zmiany 8.00-16.00, 12.00-20.00
RESTAURACJA BAZYLIA PIZZA & PASTA MATEUSZ FIJAŁKOWSKI - 2016-06-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
HACP, WYKONYWANIE STSTYSTYK, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWANIE CATERINGÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚC KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA, DOBRY ANGIELSKIPRACA W GODZINACH 12-20
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Góra Puławska (lubelskie)
Fakturowanie. Wymagane: wykształcenie min. średnie, doświadczenie zawodowe - min. 1 miesiąc. Tel.: 607 066 295 Elżbieta Błauciak.
IMPORT - EXPORT "BŁAUCIAK" SP. Z O.O., SP.K. - 2017-04-20 - Słońsk (lubuskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)