KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Pasłęk oferta pracy S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie kebab i zestawów praca w systemie dwuzmianowym 10-14 , 14 - 18
Data publikacji: 2020-10-06
Lokalizacja: Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Władysława Jagiełły 1, 14-400 Pasłęk, powiat: elbląski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie kebab i zestawów praca w systemie dwuzmianowym 10-14 , 14 - 18
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pasłęk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: elbląski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2804
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pasłęk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.10.2020
Data zakończenia pracy: 11.10.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność przygotowywania potraw kebab
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pracodawca nie wymaga wykształcenia a jedynie 1 rok doświadczenia zawodowego oraz umiejetności wykonywania indyjskiej kuchni i kebab
Nazwa pracodawcy:
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5223092361
danePracodawcy_regon: 36732792300000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Jana III Sobieskiego 1a, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: 1 rok doświadczenia w zawodzie kucharz
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: iławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2807
Gmina pracodawcy: Iława
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Iława
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964650
Ulica pracodawcy: Jana III Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 1a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 06.10.2020
Oferta pracy ważna do: 13.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2d37f96a73e1d0cea82414d9ac1fd702
Podobne oferty pracy
szef kuchni, nadzór nad kucharzami, w Areszcie Śledczyn oddział w Stawiszynie, pracownik cywilny
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Stawiszyn (mazowieckie)
Pracownik ubojni drobiu
Ubojnia Drobiu "SMAK-DRÓB OLESZNO" Zapała Spółka Jawna - 2016-10-27 - Oleszno (świętokrzyskie)
-przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE NR 1 POD TOPOLĄ - 2018-03-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie półproduktów i wyrobów kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu,
PPHU PROGMET Bogdan Grys - 2017-11-30 - Starachowice (świętokrzyskie)
1. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych.3. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).4. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.5. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.6. Sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet.7. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Żukowo (pomorskie)
Operator maszyn do produkcji wyrobów drewnianychobsługa maszyn do produkcji wyr. drewnianych,praca na IIzmiany, Izm od godz 7.00 do 15.00, IIzm od godz. 15.00 do godz. 23.00
kontakt przez PUP - 2019-09-19 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Smażenie, pieczenie, gotowanie, przygotowanie dań , sprzątanie
PIZZAPL Marcin Koszykowski - 2016-05-31 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przewóz mebli w transporcie krajowym samochodem dostawczym do 3,5 t.
IDŹCZAK-MEBLE Roman Idźczak Firma PHU - 2018-01-11 - Łęka Opatowska (wielkopolskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW KUCHNI ROSYJSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓ SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAZ PRACY 5 LAT, MILE WDZIANA ZNAJOMOŚC JĘZYKA ROSYJSKIEGO
Karczma Polska S.C. Szczecin - 2017-02-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw
CIUCHCIA PUCH PUCH AGATA WAWER - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Praca od godz. 7-15.
"Pro-El-Kom" Bogdan Staniewski - 2017-12-07 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Ochrona zleconych obiektów.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE JAREXS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-04-07 - Kalisz (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie dań
P.P.H ."JAKIN" Jacek Napolski - 2016-06-20 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69.
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-11-13 - Tczew (pomorskie)
jw.
"UNIVERSAL RESOURCES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wytycznymi restauracji, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
"Społem" PSS - 2021-05-06 - Racibórz (śląskie)
wg stanowiska
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2019-08-30 - Namysłów (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Łochów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2018-02-16 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw ,ustalanie karty dań, nadzór nad jakością żywności, zarządzanie budżetaem ,organizacja pracy na kuchni
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Syców (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE I WYPIEK PIZZY ORAZ INNYCH DAŃ, PIEC DRZEWNY
Pizzeria La Siciliana & Caffe Dorota Godzisz - 2015-11-30 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie elementów, szlifowanie, frezowanie.Praca: ul. GDAŃSKA 50, 84-206 Bieszkowice
INTERDREX SP. Z O.O - 2020-08-03 - Bieszkowice (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2017-01-24 - Lubartów (lubelskie)
tel. 509 241 252
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2016-05-19 - Kamień Śląski (opolskie)
przygotowanie 40000 sztuk pierogów ukraińskich - współpraca z pracownikami Ukraińskimi
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kościerzyna (pomorskie)