KUCHARZ-816/19 Namysłów oferta pracy CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ-816/19
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2019-08-30
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BRATERSKA 3a, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-816/19
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: DOŚWIADCZENIE MIN. 1 ROK NA PODOBNYM STANOWISKU
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
BRATERSKA 3a, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namysłowski
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
Ulica pracodawcy: BRATERSKA
Numer budynku pracodawcy: 3a
Profil działalności pracodawcy: Q RESTAURACJA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2019
Oferta pracy ważna do: 30.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?567c62331c49e98e98a8257c3133b15a
Podobne oferty pracy
Organizacja pracy kuchni, przygotowywanie potraw, zapewnienie najwyższej jakości potraw.
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie farszów, pierogów, naleśników, gołąbków i krokietów
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Tarnów (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie dań, gotowanie
Powiatowe Centrum Rozwoju Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
Zapewnienie ciągłości procesu produkcji poprzez bieżące naprawy i diagnostykę maszyn produkcyjnych;Diagnostyka oraz analiza przyczyn występowania i wdrażania działań zapobiegawczych;Realizowanie przeglądów maszyn i urządzeń;Uczestniczenie w instalowaniu i uruchamianiu nowego sprzętu i jego odbiorze;Przeprowadzanie okresowych kontroli i instalacji;Wykonywanie czynności konserwacyjno-remontowych przy układach automatyki i zasilania;Aktywny udział w procesie usuwania usterek, przeglądów urządzeń zgodnie z ich dokumentacją techniczną
"A.BERGER POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
-
Centrum Promocji Zdrowia "SANVIT" Sp. z o.o. Oddział Sanok Ośrodek Rehabilitacji i Odnowy - 2018-09-26 - Sanok (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, prawidłowie i terminowe wykonywanie zadań
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Pszczew (lubuskie)
kucharz
AROMAGASTRO Sp. z o.o. - 2018-01-18 - Wierzchosławice (małopolskie)
dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków
17 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2019-06-07 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków- śniadań, obiadów, kolacji
EVER CATERING SP.ZO.O - 2017-05-10 - Belsk Duży (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni kresowej
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków , opracowywanie karty menu
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Kuźnica Skakawska (łódzkie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw.Praca w systemie 12h co drugi dzień w godzinach 10:00-22:00.
"RE MAR", Renata Golonka - 2017-09-26 - Stary Sącz (małopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
Grochowski Michał Restauracja Strefa Smaku - 2017-11-18 - Syrynia (śląskie)
Przygotowywanie potraw do klientów wedlug zamówień. Unowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa: 10:00-18:00. Proponowany okres zatrudnienia: czas nieokreślony. Kontakt kandyadtów tel.: 514 116 360. Oferta dsotępna w sali G
KINIA KINGA GOGACZ - 2019-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potaw, sporządzanie dań zgodnie z zamówieniem klienta, gotowanie, pieczenie, podawanie potraw klientom, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Świdwin (zachodniopomorskie)
wybór surowców, przygotowanie i sporzadzanie dań wietnamskich
KIM OANH CAO - 2018-04-25 - Żyrardów (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
dostarczanie towarów do klientów z okolic Myszkowa - załadunek i rozładunek towarów - bieżące rozliczanie się z dokumentów - dbałość o powierzone auto;
DOROTA ZAJĄC PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "GAMAX" - 2018-03-06 - Myszków (śląskie)
produkcja tortilla
RAHMAN FOOD LUTHFUR RAHMAN - 2018-11-26 - Raszyn (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Wysokość wynagrodzenie odpowiednia do umiejętności i obowiazków.
Optidieta Catering Hanna Będźkowska - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
Przestrzeganie przepisów HACCP i sanitarnych, gotowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 8-18, 8-20 w Kołobrzegu, praca również w weekendy.
Centrum Zdrowia i Wypoczynku "IKAR" Sp. z o.o. - 2017-11-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Wyrób elementów betonowych tj. płyt betonowych oraz słupków betonowych, wykształcenie bez znaczenia, mile widziane doświadczenie przy produkcji elementów betonowych, wynagrodzenie ok. 2800 zł zależnie od ilości zrobionych elementów, średnio 15 zł/h na rękę
Bet- Projekt Mateusz Zwiernik - 2016-05-25 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy.
Vademecum Małgorzata Cegłowska - 2016-05-12 - Buk (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków kuchni ukraińskiej
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-26 - Gdańsk (pomorskie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W TRÓJZMIANOWYM SYSTEMIE 7:00 - 15:00, 9:00-17:00, 10:00-18:00, ORAZ W CO TRZECIĄ SOBOTĘ. PRACA W MIŁYM I ZGRANYM ZESPOLE.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-29 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, umiejętności: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur. Znajomość obowiązujących instrukcji i przepisów dotyczących powierzonego odcinka pracy oraz umiejętność praktycznego ich stosowania. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłowa i terminowa realizację zadań. Informowanie bezpośrednio przełożonego o postępach wykonywanych prac, jak również o występujących przeszkodach i utrudnieniach. Przestrzeganie przepisów w zakresie bhp i ppoż oraz sanitarnych określonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach. Przestrzeganie dyscypliny pracy. Zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy. Zabezpieczenie mienia przedsiębiorstwa przed zniszczeniem i kradzieżą. Dbałość o należyty stan techniczny.Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lublin (lubelskie)