KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Lublin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 770 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań kuchni indyjskiej w tym potraw regionalnych
Data publikacji: 2020-06-15
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej w tym potraw regionalnych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 770 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0663
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 770 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.06.2020
Data zakończenia pracy: 28.06.2023
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
hindi (hinduski), w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_jezykiSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 9462678037
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
Niecała 14, 20-080 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Lublin
danePracodawcy_kodPowiatu: 0663
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lublin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0954700
Ulica pracodawcy: Niecała
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 15.06.2020
Oferta pracy ważna do: 06.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?32b01d11249eabff36a0b5125c2f1eef
Podobne oferty pracy
przygotowanie, gotowanie i wydawanie potraw
Agroturystyka "Przysiółek Kresy" Paulina Pilińska - 2016-01-22 - Parzno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Krokusowa 15/17, ul. Gazowa 8.
POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1 - 2020-02-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW; praca jedna zmiana (6.00-14.00)
MEGASERWIS Sp. z o. o. - 2017-12-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
wg stanowiska pracy
MICHAŁ KUREK Firma Handlowo-Usługowa MIK-ED - 2016-05-09 - Kraków (małopolskie)
- bieżąca obsługa klienta- budowanie i utrzymywanie relacji biznesowych z klientami- przygotowywanie ofert handlowych- prowadzenie rozmów handlowych- uczestnictwo w targach branżowych
"CHM" Sp. z o.o. - 2020-06-19 - Lewickie (podlaskie)
Obsługa klienta, wypiek pizzy, przygotowywanie fast foodów, przygotowywanie dań ciepłych oraz surówek. Praca w Bielsku co drugi dzień w godz. 11-22.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Ewa Drzewiecka - 2017-06-09 - Bielsk (mazowieckie)
utrzymywanie w czystości i porządku naczyń, sprzętu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci; wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widzianecv wysyłac na adres e mai:smerfusprzedszkole (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
holowanie,transport samochodów,drobne naprawy samochodów, pomoc drogowa,dyspozycyjność
P.H.U.Tomasz Masiak - 2017-08-23 - Człuchów (pomorskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków,
"SPOŁEM" Augustowska Społdzielnia Spożywców - 2019-01-11 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków dla gości, zarządzanie pracownikami
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2019-04-16 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
Bieżące usuwanie awarii sterowania maszyn, urządzeń i instalacji zgodnie ze standardem napraw elektromechanicznych, wykonywanie przeglądów
MEGIW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-11 - Borzechowo (pomorskie)
Przestrzeganie właściwej jakości zdrowotnej oraz zasad higieny żywienia w procesie produkcji, przyjmowanie towarów od dostawców i odpowiednie ich magazynowanie, noszenie odpowiedniego stroju (fartuch, obuwie, czepek, zakaz noszenia biżuterii i pomalowanych paznokci), dbałość o higienę osobistą oraz otoczenia, mycie i dezynfekcja kuchni i magazynów, pomiary temperatury w chłodziarkach i pomieszczeniach oraz prowadzenie zapisów w rejestrach, przygotowywanie posiłków i dbałość o najwyższą jakość, smak i gramaturę produktów, przygotowywanie posiłków na oddziały zgodnie z jadłospisem, wydawanie posiłków na oddziały zgodnie z jadlospisem i wykazem diet, przestrzeganie instrukcji GMP/GHP, prowadzenie zapisów związanych z systemem HACCP w rejestrach zapisów.
Jaworskie Centrum Medyczne Sp z o.o. - 2020-06-10 - Jawor (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2016-12-22 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-05-23 - Otwock (mazowieckie)
Praca jako kucharz.Wymagania: doświadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-12-01 - Racibórz (śląskie)
Kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE/ Karczma Chata Wiejska ANDRZEJ SŁAWIŃSKI - 2016-05-18 - Skórzewo (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska pracy
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2017-07-07 - Kraków (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, zamawianie towarów, zakup towarów, catering - rozwóz przygotowanych posiłków, obsługa imprez oraz obsługa imprez cateringowych na miejscu zamawiającego z obsługą kelnerską; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - gastronomiczner-kucharz, minimum 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharza, mile widziane doświadczenie na stanowisku kelner, prawo jazdy kat. B, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, dobra-komunikatywna znajomość języka angielskiego potrzebna do porozumiewania się z gośćmi zagranicznymi przy obsłudze imprez cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Woźniki (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2019-07-29 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (ukraińskiej, rosyjskiej).
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Łódź (łódzkie)
WYKONYWANIE WSZYSTKICH PRAC, ZWIĄZANYCH Z PRZYGOTOWANIEM PRODUKTÓWDBANIE, O WŁAŚCIWE ZAOPATRZENIE PODLEGŁEGO STANOWISKA – ZAPEWNIENIE DOSTĘPNOŚCI PRODUKTÓW PRZY ZACHOWANIU STANDARDÓW PRZYGOTOWANIAPLANOWANIE PRODUKCJI, MAJĄCE NA CELU ZAPEWNIENIE DOSTĘPNOŚCI PRODUKTÓWUTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY
AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-03 - Rzeszów (podkarpackie)
Przyrządzanie posiłków od surowców dla dzieci i młodzieży.
Aldar Sp. z o.o. - 2018-06-25 - Legionowo (mazowieckie)
Praca w restauracji
P.H.U. "M i M" MIROSŁAW MORMUL -RESTAURCJA LUDOWA KIETRZ - 2019-02-18 - Kietrz (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 323 IM. POLSKICH OLIMPIJCZYKÓW - 2017-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
Branża: Gastronomia.Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.Miejsce wykonywania pracy: ŁódźGodziny pracy od 10:00 do 22:00
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Łódź (łódzkie)
Kierowca kat.Cuprawnienia na przewóz rzeczytransport krajowy praca od poniedziałku do piątku
Zakład Transportowo Usługowo Gieryk Sławomir - 2016-07-14 - Kcynia (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-01-13 - Pszczółki (pomorskie)