KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań wg. receptur kuchni indyjskiej
Data publikacji: 2019-02-19
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań wg. receptur kuchni indyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- wymagana znajomość kuchni indyjskiej oraz oryginalnych receptur tej kuchni
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.02.2019
Data dodania oferty pracy: 19.02.2019
Oferta pracy ważna do: 05.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków- obiadu przy użyciu wszystkich art. spożywczych wydanych do kuchni z magazynu, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, utzrymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, porcjowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Częstochowa (śląskie)
praca w charakterze przedstawiciela handlowego, zarządzanie oddziałem firmy (biura handlowego), pozyskiwanie nowych klientów, spotkania z klientami, raportowanie sprzedaży, dbanie o dobre kontakty z klientami, praca w programie Word, Excel, pakiecie Office, tworzenie ofert i zamówień dla kontarahentów, dbanie o dobry wizerunek firmy
PRO AUTOMATIC Sp. z o.o. - 2017-10-23 - Katowice (śląskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Siemiatycze (podlaskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, gotowanie, obróbka wstępna półproduktówWYMAGANIA: doświadczenie w pracy w gastronomii (godziny pracy do uzgodnienia)
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Lubliniec (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2017-07-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2017-12-27 - Tczew (pomorskie)
Prace murarskie na budowie.
FHU HONAR Jarosław Chmielewski - 2018-05-02 - Płock (mazowieckie)
Praca w zawodzie, praca 2/2.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-11-30 - Otwock (mazowieckie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-01-26 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PRACY W HOTELACH 4 I 5 GWIAZDKOWYCHSTAWKA GODZINOWA 13,70 ZŁ
Pazim Sp. z o.o. - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, dobór i sporządzanei mieszanek przypraw indyjskich, przygotowywanie masali, tworzenie przepisów do menu,
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja "OLIMPIA" Danuta Tabaka - 2018-02-08 - Śliwice (kujawsko-pomorskie)
1.Przygotowanie stanowiska pracy2.Zapoznanie się z kuchnią, rozmieszczeniem produktów, naczyń, chłodni, poznanie organizacji pracy.3.Przygotowywanie warzyw (na surówki)4.Przygotowywanie mięs (rozbiór mięsa)5.Nauka smażenia i pieczenie w piecach konwekcyjno-parowymi 6.Smażenie na głębokim tłuszczu7.Nauka komponowania dań na talerzu8.Wydawanie potraw pod nadzorem starszego kucharza9.Praktyka w wydawaniu i dekorowaniu dań10.Samodzielne wydawanie dań bezpośrednio klientowi11.Powtarzanie podczas stażu wszystkich elementów praktycznych do wykonywania zawodu kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Babi Dół (pomorskie)
praca w kuchni
Ośrodek Kolonijny "Magnat" - 2018-02-27 - Łeba (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw. Obsługa sprzętu gastronomicznego.
Zakładowy Klub Sportowy "Stal" Stalowa Wola - 2018-06-25 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- przygotowywanie posiłków
HOTEL OPERATOR Paweł Wieczorek - 2018-04-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków dla osób starszych i niepełnosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesięca. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne w zawodzie kucharza. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku. Wymagana aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych lub badań. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-202-13-15) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Świdnika 35a, 40-711 Katowice) lub e-mail: opoka.ddps5 (at) gmail.com
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2016-04-20 - Katowice (śląskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie wypożyczalni i czytelnik Kluby, systematyczne badanie potrzeb i zainteresowań użytkowników biblioteki oraz przedkładanie na tej podstawie propozycji zakupu nowych pozycji, terminowe i poprawne wykonywanie czynności związanych z klasyfikacją i ewidencją wydawnictw, prowadzenie dokumentacji w zakresie przybytków i ubytków ewidencji bieżącej oraz innej wymaganej dokumentacji analitycznej i sprawozdawczej, współodpowiedzialność materialna za stan ilościowy i jakościowy zbiorów bibliotecznych oraz mienie biblioreki, udział w planowaniu srodków finansowanych na zakup ksiązek i niezbędnego wyposażenia biblioteki, utrzymanie całych księgozbiorów w ładzie i porządku, kompletowanie prasy, prowadzenie Koła Milośników Książki oraz lekcji bibliotecznych,
Jednostka Wojskowa Nr 3519 w Białymstoku - 2017-02-22 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej (wietnamskiej, chińskiej)
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2015-12-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Zapoznanie się z pracą na stanowisku Spedytor, zapoznanie z dokumentacją kierowcy.
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy na umowę o pracę w okresie od 01.05.2016-30.09.2016.
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
praca w gastronomi
Sklep Spożywczo-Przemysłowy BAR "POD BOCIANEM" Czarnowski Edwin - 2017-04-03 - Charzykowy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Ksawerów (łódzkie)
przygotowanie prostych dań, serwowanie posiłków, dbanie o czystość lokalu
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Piotrków Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Możliwość zatrudnienia na stałe.Praca na 2 zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 14:00-22:00.
ROBERT JAKUSZ - 2016-06-17 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
według zawodu
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2017-06-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni ukraińskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, znajomość zasad eksponowania potraw ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Lublin (lubelskie)