KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 400 PLN
Zakres obowiązków: - praca w gastronomii- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej- praca stojąca w wysokich temperaturach
Data publikacji: 2020-01-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- praca w gastronomii- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej- praca stojąca w wysokich temperaturach
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania dań kuchni indyjskiej w oparciu o znajomość orginalnych przepisów i recptur(przypraw i półproduktów)
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.01.2020
Data dodania oferty pracy: 14.01.2020
Oferta pracy ważna do: 28.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?eefb368bfd85e875050d56b5c44b0c5c
Podobne oferty pracy
- sporządzanie kanapek, zup, drugich dań, surówek, sałatek,- pomoc w opracowywaniu jadłospisów,- obróbka wstępna warzyw i owoców,- obsługa zmywarki, kuchni, patelni, obieraczki
kontakt przez PUP - 2019-07-25 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań obiadowych- praca w Ostaszewie, wynagrodzenie 1850 zł brutto+ dodatek do 10% wynagrodzenia
UMC CATERING SERVICES - 2016-04-27 - Ostaszewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd Wernyhora s.c. - 2018-04-14 - Sułoszowa (małopolskie)
wypiek pizzy, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-08-09 - Starachowice (świętokrzyskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi maszyn i urządzeń, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ.
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Jarosław (podkarpackie)
-
CAMPING POMONA ARTUR LUBCZYK NIECHORZE - 2017-03-09 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Oborniki (wielkopolskie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Małkinia Górna (mazowieckie)
-umiejętność grillowania oraz wędzenia-przygotowywanie potraw z ryb-przygotowywanie burgerów oraz kanapek grillowychMiejsce wykonywania pracy: Gdynia - Centrum.
USŁUGI CATERINGOWE PIOTR SŁOMKOWSKI - 2017-04-25 - Gdynia (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,, ustalanie jadłospisu, przygotowywanie nowego menu, kierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
wynikający z utworzonego w ramach refundacji stanowiska pracy: kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
"NEPTUN" Beata Szałach - 2017-08-03 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie średnie lub zawodowe, kierunek: kucharz, umiejętność współpracy w zespole. Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu od surowca do pełnego dania. Uczestniczenie w tworzeniu nowych przepisów, racjonalne zarządanie produktami, dbałość o jakość podawanych posiłków. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STODOŁY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-29 - Rybnik (śląskie)
-
,,EURO BAŁTYK" SUROWIECKI WIESŁAW - 2016-02-09 - Rewal (zachodniopomorskie)
- budowa bazy potencjalnych klientów- pozyskiwanie reklamodawców (reklama w czasopismach)- obsługa klientówPraca w godz. 8-16; pracodawca prosi wstępnie o kontakt telefoniczny
Synergia Efekt Joanna Jusianiec - 2016-08-17 - Słupsk (pomorskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW I DAŃ KUCHNI PAKISTAŃSKIEJ Z ZASTOSOWANIEM URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYM, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, OBSŁUGA KLIENTA, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, BIEŻĄCA KONSERWACJA URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH I WYPOSAŻENIA LOKALU.
kontakt przez PUP - 2019-09-25 - Łowicz (łódzkie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-01-13 - Tczew (pomorskie)
Gotowanie i sporządzanie potraw i obiadów w żywieniu zbiorowym.
FIRMA "COLOR" Jarosław Krasowski - 2016-10-13 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków. Dbanie o czystość kuchni. Wydawanie posiłków.
MOROZ, ARTUR MOROZ - 2017-04-28 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, tłumaczenie przepisów, zakup towarów od dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Mława (mazowieckie)
porządkowanie zbiorów, selekcjowanie materiałow bibliotecznych, praca nad e-katalogiem fonozbiorów
kontakt przez PUP - 2019-08-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
nauka redagowania i przyjmowania korespondencji, nauka obsługi urządzeń biurowych
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie potrwa w oparciu o receptury, przestrezganie przepisów bhp, dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, ścisła współpraca z innymi pracowanikami kuchni
GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2019-07-23 - Dąbki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce pracowniczej
"JACEK" SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-19 - Trzebinia (śląskie)
przygotowanie potraw od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2018-01-24 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej,tworzenie menu
BIOENERGIA BYDGOSZCZ Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
Mariola Żyła - 2019-01-17 - Żory (śląskie)