KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
Data publikacji: 2016-03-15
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praktyczna znajomość potraw kuchni azjatyckiej, umiejętność doboru przypraw
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.03.2016
Oferta pracy ważna do: 29.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- nauka utrzymania lokalu gastronomicznego w czystości;- przygotowywanie sałatek;- przygotowywanie produktu finalnego;- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Brzeszcze (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Biecz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 6.30 - 14.30 w Przedszkolu Różany Dworek na Ogrodach. Po okresie próbnym umowa o pracę.
POŁÓW I SPRZEDAŻ RYB KOŁ 188 KURCZYŃSKA KRYSTYNA - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-03-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
prace pomocnicze przy układaniu kostki brukowej, wykształcenie bez znaczenia,, mile widziane doświaczenie w zawodzie
GLOBISTIC Rajmund Czernik - Pęcz - 2016-04-13 - Pęcz (dolnośląskie)
OCHRONA OBIEKTU HANDLOWEGO
MAJSTER SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-04 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, pieczenie pieczywa tureckiego (chlebki tureckie), przygotowywanie regionalnych zimnych przekąsek, utrzymanie porządku w kuchni; doświadczenie w gastronomii oaz w przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Zawadzkie (opolskie)
kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2017-02-10 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie dań, wprowadzanie nowego menu, zamiawianie towaru
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2017-03-31 - Kroczyce (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni gruzińskiej. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-05 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie dań wietnamskich,nadzór nad pracą kuchni.Nadzór higieny i estetyki dań.Odpowiedzialność za ład i porządek.Praca od pon-niedz.w godz.6-14/14-22
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej oraz kreowanie karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie produktów, gotowanie, smażenie potraw, dań mącznych, zup, serwowanie dań, zamawianie towaru, sprawdzane terminów ważności, przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe. Praca w godzinach 7.00-15.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Śrem (wielkopolskie)
Prace kucharza
DW"DANUŚKA" - 2016-05-20 - Władysławowo (pomorskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie posiłków dla dzieci
PERSONA SYLWIA KRUCZYŃSKA - 2017-07-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, dańdostosowanych do indywidualnych wymagań klintów, właściwe stosowanie produktów spożywczych, serwowanie desrerów napojów i dodatków
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Serokomla (lubelskie)
przygotowanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień zagranicę. Praca na pełny etat w godzinach 6-22
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Nadarzyn (mazowieckie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Ozorków (łódzkie)
- Higieniczne i punktualne przygotowywanie zdrowych posiłków. Organizacja i nadzór nad pracą kuchni. Uczestnictwo w ustalaniu jadłospisu dekadowego. - Wynagrodzenie: od 2000 do 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony (6 miesięcy). Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe lub średnie kierunkowe. Minimum 2 lata doświadczenia w pracy w kuchni. Brak przeciwskazań zdrowotynych. Książeczka sanepidowska. Dokumenty potwierdzające poziom wykształcenia. Kontakt osobisty w godzinach: 8:00-15:00 lub telefoniczny (32-252-34-48) w godzinach: 8:00-15:00, lub e-mail: zalewska76 (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 76 - 2017-10-31 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
Ahmet Palta, Narin - 2015-12-16 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,-dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług,-utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
Sowia Dolina Frank Enözel - 2018-05-07 - Pieszyce (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z karty i utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Lokal Gastronomiczono-Rozrywkowy ALBATROS - 2016-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wykształcenie bez znaczenia mile widziana osoba po szkole gastronomicznej, doświadczenie wymagane w przypadku braku wykształcenia gastronomicznego
Paulis - Catering Joanna Pauli - 2016-03-03 - Sulmierzyce (wielkopolskie)
praca w kuchni
Szymon Szultka WESTA Nowa Energia - 2016-03-14 - Jastrowie (wielkopolskie)
-DYSPOZYCYJNOŚĆ-MOŻLIWOŚĆ ZMIANY MIEJSC PRACY-PRZYGOTOWYWANIE POTRAW RÓŻNYCH KUCHNI-PRACA W GRUPIE
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Skierniewice (łódzkie)
sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Gastronomia.Sporządzanie róznego rodzju potraw, ciast, napojów deserów. Obróbka wstępna surowców.
TWIST KRYSTYNA BŁASZCZYK, SZYMON BŁASZCZYK S.C. - 2018-07-04 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-11-24 - Zabełków (śląskie)