KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 700 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
Data publikacji: 2020-06-18
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej- znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej- dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7251871888
danePracodawcy_regon: 473209647
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.06.2020
Data dodania oferty pracy: 18.06.2020
Oferta pracy ważna do: 02.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b667b25e95b94383f0d7921d24d5150d
Podobne oferty pracy
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stołów na stołówce szkolnej i na kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Pszczyna (śląskie)
przygotowanie potraw w/g zlecconego zapotrzebowania , racjonalne , dbanie o jakość , przygotowanie produktów, obieranie , krojenie i dbanie o stanowisko pracy.
kontakt przez PUP - 2020-02-14 - Miechów (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Wysokość wynagrodzenia w okresie próbnym wynosi 2.100,00 zł brutto + premia.CV można wysyłać na adres e-mail: dominikdrogon (at) wp.pl lub dostarczyć osobiście do Pizzeri "PaPi".
Ewa Drogoń Pizzeria "PAPI" Usługi Gastronomiczne - 2018-12-07 - Wołów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych, pizzy
CIAO BELLA Monika Dudzik - 2019-09-16 - Pierwoszyno (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PAMAR Piotr Zenik - 2018-04-06 - Węgrów (mazowieckie)
przyjmowanie i realizacja zamówień klientów, przygotowywanie potraw, obsługa ekspresu ciśnieniowego, praca w kuchni, dbałość o czystość lokalu. Praca dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w PUP w Zabrzu z ustalonym II profilem pomocy. Praca na 2 zmiany w godzinach 5.00-21.00.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi, dbanie o porządek i powierzone mienie
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserów.
PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-04 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta pralni wystawianie dokumentów przyjęcia i wydawania towaru, prasowanie, maglowanie, pakowanie, obsługa kasy fiskalnej
ST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-15 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
pomoc w codziennej pracy biura, przyjmowanie telefonów, pomoc w prowadzeniu dokumentacji stowarzyszenia, obsługa klientów punktu
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- kuskus, ragout, brik; umowa na 1/2 etatu; praca od 01.01.2018- 31.12.20120; godziny pracy: 10.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Słupsk (pomorskie)
- przygotowywanie dań wg tradycyjnych receptur kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej,- układanie menu,- składanie zamówień zagranicznych,- dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy;
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Wykonywanie zabiegów fizjoterapeutycznych wg zaleeń lekarza. Dokonywanie oceny stanu pacjenta. Prowadzenie dokumentacji medycznej. Zapewnienie poczucia bezpieczeństwa pacjentom w czasie zabiegów.
kontakt przez PUP - 2020-05-05 - Kluczbork (opolskie)
prace gastronomiczne
Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK" - 2018-07-12 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zarówno na bufety jak i z karty.
Aquila Hotele Sp.zo.o. - 2018-04-04 - Józefów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej.
OŚRODEK MEDYCZNY DMP sp. z o.o. - 2017-09-26 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnejpraca na umowę zlecenie około 120 godzin w miesiącu, proponowany okres wykonywania pracy - 3 lata, dyspozycyjność w godzinach 10:00-20:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Sporządzanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Kobyla Góra (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg. receptur. Organizacja pracy personelu pomocniczego.
"Uzdrowisko Lądek-Długopole" S.A - 2019-05-29 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Tarnów (małopolskie)
Sporządzanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, porcjowanie i wydawanie potraw. Praca w Gościnie w godz. 7-15, 12-20.
Dom Pomocy Społecznej w Gościnie - 2020-09-09 - Gościno (zachodniopomorskie)
Projektowanie nowych urządzeń w 3D URON CAD 2013, projektowanie i tworzenie dokumentacji konstrukcyjno-technologicznej, prowadzenie zleceń, kontakt z klientem. Wymagane wykształcenie średnie techniczne, znajomość systemóe CAD, obsługa komputera MC OFFICE, znajomość CAD 3D ( SOLID WORKS, INVENTOR, współpraca z operatorami maszyn CNC. Znajomość języka angielskiego.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno- Usługowe Flomar 2 - 2016-05-19 - Mysłowice (śląskie)
Rozpakowywanie i układanie towaru w sklepie i barze, obsługa klientów przygotowanie posiłków i ich sprzedaż sprzatanie.
kontakt przez PUP - 2020-08-17 - Polkowice (dolnośląskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-07-10 - Zgierz (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy i kebaba, może być osoba do przyuczenia
Pizzeria Gringos - 2016-05-04 - Ustka (pomorskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin. Umowa zlecenie + ZUS
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw w zakładzie gastronomicznym
KM MATEUSZ KAZANIECKI - 2020-08-07 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)