KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów - właściwy dobór przypraw i składnikówMiejsce wykonywania pracy: ul. MJR. EUGENIUSZA NURTA-KASZYŃSKIEGO 13 lok. 12, 93-222 Łódź oraz bazy na terenie Łodzi.
Data publikacji: 2019-12-12
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów - właściwy dobór przypraw i składnikówMiejsce wykonywania pracy: ul. MJR. EUGENIUSZA NURTA-KASZYŃSKIEGO 13 lok. 12, 93-222 Łódź oraz bazy na terenie Łodzi.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej - znajomość oryginalnych receptur tej kuchni - dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.12.2019
Data dodania oferty pracy: 12.12.2019
Oferta pracy ważna do: 24.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8cb33c95d307d0c74f8cfe8714e56403
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Szówsko (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- układanie menu, szacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dbałość o zapasy;- przygotowanie produktów: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a następnie przygotowywanie potraw: gotowanie, smażenie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprzętu kuchennego; - podawanie potraw i dekorowanie.
Wellnesshotel Eggerwirt - 2017-02-23 - Austria (Austria)
Zapoznanie się z przepisami
i regulaminem organizacyjnym
pracy.Planowanie, rozliczanie.Przechowywanie żywności.Przygotowywanie półproduktów
i obróbka artykułów spożywczych.Sporządzanie potraw i napojów.Dekorowanie potraw.Obsługa maszyn i urządzeń
gastronomicznych. Utrzymanie czystości naczyń,
narzędzi i sprzętu w kuchni i na
swoim stanowisku pracy.
SEJA SEBASTIAN JANECZEK - 2019-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie kebaba oraz innych posiłków kuchni orientalnej. Wymiar czasu pracy - praca na 1/2 etatu, liczba godzin 20.
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Linia (pomorskie)
Praca w reatauracji
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2017-05-22 - Leżajsk (podkarpackie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych (pierogi)
Enter Michał Isalski - 2018-08-02 - Bytom (śląskie)
Obsługa bowlingu, pomoc gastronomiczna, przyjmowanie rezerwacji.
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Gniewino (pomorskie)
opieka nad chorymi
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Głogów (dolnośląskie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich, azjatyckich, przygotowanie potraw kuchni indyjskiej przygotowywane w specjalnym glinianym piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2020-03-02 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków /dietetycznych/ dieta na zamówienie. Miejsce pracy Lublin. ul. Głuska 86
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Smacznego Iwona Kulczycka - 2016-03-17 - Lubań (dolnośląskie)
Obsługa klientów przygotowywanie i wydawanie posiłków.
"Nafagroup" Magdalena Abdelnafa - 2017-11-08 - Wołów (dolnośląskie)
Sporzadzanie posilków zgodnie z recepturami. Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przepisami GHP, GMP i HACCP.Sporządzanie probek żywnościowych zgodnie z obowiązujacymi przepisami. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach do niej należnych.
CRR KRU SASANKA W ŚWINOUJŚCIU - 2017-11-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań białoruskich (bliny, zaguby, cziburyki itp.). Przygotowanie dań śródziemnomorskich (szaszłyki, sałatki z owoców morza, doner kebab).
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Łomża (podlaskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjsko-nepalskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Podstawy kuchni molekularnej (np. przygotowywanie mięs i ryb metodą SOUS VIDE). Tworzenie nowych dań do karty z kuchni włoskiej i polskiej, opracowywanie receptur. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni. Obróbka warzyw i mięs.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na czas określony 8 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00, 10:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie: Technik Technolog Żywienia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 miesiące na podobnym stanowisku. Wymagana umiejętność gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Wymagane umiejętności związane z zakresem obowiązków.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Katowice (śląskie)
Oferta dla osób bezrobotnych powyżej 50 roku życia, -EFS RPOPomoc w magazynie, windykacja należność oraz części wysyłanych awansem, pomoc w fakturowaniu.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, dbanie o estetykę pracy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji Usług i Handlu "Inter Solar" sp z o.o. - 2017-07-14 - Łódź (łódzkie)
-Praca w godzinach 07:00-15:00,-Utrzymanie porządku w pomieszczeniach socjalnych i pomieszczeniach wydawania wyrobów gotowych,-Telefon 660-203-767-E-mail: ksiegowosc (at) masarnia-bielawki.pl
ST. RĄBAŁA SP. Z O.O. - 2017-03-09 - Bielawki (pomorskie)
-dostarczanie płyty bazowej do produkcji-załadunek i rozładunek samochodów-przygotowywanie towarów do wysyłki-skanowanie paletdbanie o stan techniczny wózka widłowego
kontakt przez OHP - 2018-09-05 - Strzelce Opolskie (opolskie)
robotnik leśny
USŁUGI LEŚNE TADEUSZ OLEJARCZYK DZWONOWO - 2016-03-24 - Dzwonowo (zachodniopomorskie)
dbanie o estetykę, jakość i walory smakowe przygotowywanych potraw, dbanie o porządek i higienę na stanowisku pracy, kontrolowanie jakości i świeżości produktów
PARK INN Resort Radovan Protić - 2020-02-14 - Mirosławiec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Żywiec (śląskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAKÓW - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE CATERINGÓW, BANKIETÓW,-DBANIE O ODPOWIEDNIĄ ESTETYKĘ POTRAW,-UTRZYMYWANIE PORZĄDKU I HIGIENY W MIEJSCU PRACY,-PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ.
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw azjatyckich w lokalu orientalnym.
DAMGIA NGUYEN HUU CANH - 2019-05-28 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)