KUCHARZ KUCHNI AZJACKIEJ Rzgów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJACKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 550 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu dań kuchni indyjskiej (marynata Tikka, Tikka Masala) i melezyjskiej (Asam Laksa, Nasi Lemak, Roti Canai) według oryginalnych przepisów, obsługa sensor SRM
Data publikacji: 2019-11-19
Lokalizacja: Rzgów (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Rzgów, powiat: łódzki wschodni, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc w przygotowywaniu dań kuchni indyjskiej (marynata Tikka, Tikka Masala) i melezyjskiej (Asam Laksa, Nasi Lemak, Roti Canai) według oryginalnych przepisów, obsługa sensor SRM
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 550 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJACKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzgów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łódzki wschodni
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 550 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
przygotowywanie posiłków kuchnii indyjskiej, arabskiej i tureckiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 2] : i melezyjskiej (Asam Laksa, Nasi Lemak, Roti Canai), umiejętność robienia sosu teriyaki wg oryginalnych receptur, gotowość do pracy pod presją czasu.[Umiejętność 1] : znajomość specyfiki kuchni azjackiej, umiejętność obsługi Sensor SRM, znajomość tradycyjnych dań kuchni indyjskiej (marynata Tikka, Tikka Masala)
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy Łódź-Wschód
Adres pracodawcy:
Częstochowska 40/52, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Częstochowska
Numer budynku pracodawcy: 40/52
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy Łódź-Wschód
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.11.2019
Oferta pracy ważna do: 10.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dba1081b8f1196900a56023d0ac1822a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Usługowa "Jolka" Krzysztof Glegoła - 2020-03-04 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i sporządzanie posiłków dla dzieci oraz ich wydawanie. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00. w BB. Oferta skierowna do osób zarejestrowanych w PUP, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie dań, itp.
LILA MEDICAL SPA SP Z O. O. - 2018-04-20 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
kucharz, dania kuchni polskiej i śląskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zabrze (śląskie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-08-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków..ciast, deserów
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wspólnicy - 2018-06-27 - Gielniów (mazowieckie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2016-09-02 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Praca przy grillu, produkcja kanapek
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Puławy (lubelskie)
dekorowanie ozdób choinkowych, kompletowanie wyrobów zgodnie z zamówieniem
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie półproduktów i gotowych potraw, własciwe wykańczanie, dekorowanie i porcjowanie potraw
PAK KARBOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-08 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Poznań (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw wg ustalonej receptury, dbanie o estetykę potraw, przestrzeganie porządku i zasad higieny pracy.Wykształcenie zawodowe, rok doświadczenia na podobnym stanowisku, znajomość języka rosyjskiego.
Port Millenium Sławomir Modzelewski - 2017-01-09 - Górkło (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Solina (podkarpackie)
zapoznanie się z menu,przygotowanie i sporzadzanie posiłków wg. zamówień,dbanie o porządek i czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Gorlice (małopolskie)
wspomaganie prac nad publikacjami Dep. SM oraz prac bieżących
Główny Urząd Statystyczny - 2018-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw według obowiązujących receptur , dbalość o swoje stanowisko pracy, Praca zgodnie z zasadami HCCAP
Marcelin Management Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie,suszenie i polerowanie naczyń
HDA WORK Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2018-11-22 - Rybnik (śląskie)
-nauczanie języka angielskiego uczniów w klaach I-VIII w szkole podstawowej-udział we wszystkich obowiązkowych spotkaniach, radach pedagogicznych
STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ SZKOŁY "AKTYWNA TRÓJWIEŚ" - 2019-07-26 - Pniewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wg. różnych technik kulinarnych, obróbka wstępna, zasadnicza, wykańczanie potraw, dekorowanie i estetyczne wydawanie.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Brzyście (podkarpackie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
Sporządzanie według ustalonych norm i receptur kulinarnych potraw, ciast, deserów z surowców i produktów spożywczych.Znajomość obsługi podstawowego sprzętu kuchennego w szczególności pieców konwekcyjno-parowych.
kontakt przez PUP - 2019-07-25 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowanie i znajomośc przepisów kuchni węgierskiej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Rzeszów (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2020-03-20 - Łódź (łódzkie)
Wyrób i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni ukraińskiej, przystawek, dań głównych i deserów, udział w tworzeniu nowego menu o produkty spożywcze, charakterystyczne dla potraw kuchni wschodniej, przyjmowanie dostawy, raportowanie towaru i listy strat, dbanie o wizerunek restauracji
Duet Sp. J. Konopka, Pełka - 2018-07-09 - Emilianów (mazowieckie)
sporządzanie posiłków fast food, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Stopnica (świętokrzyskie)
obsługa klientów Biura Rachunkowego
Biuro Rachunkowe HaBer s.c. - 2018-07-21 - Józefów (mazowieckie)
jw.
Centrum Medyczne Enel-Med - 2019-01-18 - Warszawa (mazowieckie)