KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ Rzeszów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań kuchni arabskiejprzygotowanie półproduktów, sosów, mięs i warzywdbanie o swoje miejsce pracy i czystość w kuchni
Data publikacji: 2020-07-23
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań kuchni arabskiejprzygotowanie półproduktów, sosów, mięs i warzywdbanie o swoje miejsce pracy i czystość w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1863
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywanie dań kuchni Arabskiej Praca na stanowisku kucharz kuchni Arabskiej. Poszukujemy osoby które pracowały już w podobnej kuchni.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8133198620
danePracodawcy_regon: 180460963
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Partyzantów 1A, 35-242 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
danePracodawcy_kodPowiatu: 1863
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974133
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.07.2020
Data dodania oferty pracy: 23.07.2020
Oferta pracy ważna do: 27.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2a0b313b904e24e17cdd8d0240e0b79b
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: średnie; wymagane doświadczenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z karty menu; zarządzanie samodzielnym stanowiskiem pracy; przygotowywanie listy zakupów; miejsce pracy: Gliwice
TITO TITO Jarosław Piętak - 2018-06-23 - Gliwice (śląskie)
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
OiU Beata Zwierzchowska - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
KASINA SKI sp.z.o.o. - 2015-11-27 - Kasina Wielka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków tureckich.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Kraków (małopolskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW I DAŃ TAKŻE POTRAW BLISKIEGO I DALEKIEGO WSCHODU Z ZASTOSOWANIEM URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYM, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, OBSŁUGA KLIENTA, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, BIEŻĄCA KONSERWACJA URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH I WYPOSAŻENIA LOKALU.
BANGLA FOOD MD SAKHAWAT HOSSAIN - 2020-06-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Obróbka metalu
,,ALISIA" Sydorenko Olesia - 2016-11-24 - Wejherowo (pomorskie)
obsługa klientów, przyjmowanie zamówień, wydawanie posiłków, obsługa kuchni funkcjonującej jako bistro w porannych godzinach
POSITANO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-11-12 - Cieszyn (śląskie)
obsługa klienta, przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
- przygotowywanie dań dla Gości zgodnie z przyjętymi recepturami- przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi- prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2017-03-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
GROTA BOCHOTNICKA Monika Wiak - 2017-07-25 - Bochotnica (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Umiejętność sporządzania sosów samuraj, tzatziki, koperkowy, stosowanie przypraw piripiri, mango, indyjskich. Przyrządzanie kebab dań.
kontakt przez PUP - 2020-09-11 - Krasnystaw (lubelskie)
- administrowanie oprogramowaniem systemowym i narzędziowym w zakresie LAN / WAN- przeprowadzanie analiz sprzętu oraz systemów komputerowych- kontakt z zespołem w języku ukraińskim
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków np. dania mięsne, sałatki, makarony
RESTAURACJE WITKOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
Zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Kalisz (wielkopolskie)
wg. zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w przedszkolu.
MACIEJ JAKUBEK EKOMA - 2019-09-17 - Kalisz (wielkopolskie)
gotowanie posiłków w stołówce szkolnej dla dzieci
kontakt przez PUP - 2019-07-10 - Niwica (lubuskie)
Przygotowanie składników , gotowanie.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Legnica (dolnośląskie)
- samodzielne przygotowywanie posiłków- dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2017-09-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z ZAKRESU DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ - DOŚWIADCZENIE 10 MIESIĘCY NA PODOBNYM STANOWISKU, JĘZYK WIETNAMSKI (NIE WYMAGAMY CERTYFIKATU TYLKO KOMUNIKATYWNY), ŻEBY NOWA OSOBA POROZUMIEWAŁA SIĘ Z INNYMI PRACOWNIKAMI, KTÓRZY MÓWIĄ W TYM JĘZYKU.WYMAGANIA:-BRAK LUB PODSTAWOWE,-DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 10 MIESIĘCY,-JĘZYK WIETNAMSKI - KOMUNIKATYWNY.1/2 ETATU, GODZINY PRACY: 08:00-12:00, WYNAGRODZENIE 2600,00 ZŁ BRUTTO.
kontakt przez PUP - 2019-11-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
Miejsce pracy: Chrząstowice. dom weselny Gościniec Pod Różą - to obiekt z wieloletnią tradycją.Gościniec świadczy wyłącznie usługi organizacji zaplanowanych imprez jak np.wesela, komunie, chrzciny, urodziny, a także bankiety, spotkania biznesowe,studniówki, bale karnawałowe itp. Gościniec specjalizuje się w tradycyjnej kuchniregionalnej. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie oraz wydanie posiłków dla gości restauracji z dbałością o ich jakość i smak
ILLUSTRO DORADZTWO S.C. G. Rippel, N. Kotas-Rippel - 2019-01-11 - Chrząszczyce (opolskie)
sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, praca w godz. 10-18
MOBILE FOOD FRIENDS ADAM TYSZKIEWICZ - 2019-01-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni polskiej
Bar Eskulap Grzegorz Wielbo - 2016-05-02 - Bytom (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
- pozyskiwanie zapytań ofertowych oraz nadzór nad przygotowaniem ofert dla Klientów, - analiza rynku pod kątem szans biznesowych (przetargi, inwestycje etc.), - rozwój sprzedaży na podległym terenie poprzez aktywne poszukiwanie i zdobywanie Klientów,- rozwijanie oraz utrzymywanie pozytywnych relacji z Klientami,- udział w spotkaniach z Klientami,- negocjowanie warunków dostaw przy współpracy z działem produkcji,- ścisła współpraca z pozostałymi działami firmy celem osiągania zakładanych celów krótko i długookresowychzatrudnienie w ramach umowy o pracę lub zleceniemiejsce pracy: wskazana miejscowość przez pracownika
"DROZAPOL-PROFIL" SPÓŁKA AKCYJNA - 2015-11-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla gości.
"KRAKOWSKA FUNDACJA CENTRUM INFORMACJI, SPOTKAŃ, DIALOGU, WYCHOWANIA I MODLITWY W OŚWIĘCIMIU" - 2019-01-07 - Oświęcim (małopolskie)
Wytwarzanie pizzy z dostępnych produktów, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kościuszki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
w/g potrzeb
Stowarzyszenie / Fundacja "NADZIEJA RODZINIE" w Kielcach - 2018-04-12 - Kielce (świętokrzyskie)