KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej, - wydawanie posiłków,- utrzymanie pomieszczeń w czystości.
Data publikacji: 2018-11-19
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej, - wydawanie posiłków,- utrzymanie pomieszczeń w czystości.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : znajomość przepisów kuchni orientalnych, a szczególnie kuchni bengalskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.11.2018
Oferta pracy ważna do: 03.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie, gotowanie potraw
Usługi Gastronomiczne. Handel, Usługi Transportowe, Restauracja "ANNA" Halina Celińska - 2018-06-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
Praca w kuchni hotelu.
P.H. OKIMEX Jan Okapiec - 2016-12-13 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie od podstaw i pieczenie pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Dobiegniew (lubuskie)
przygotowyanie posiłków tj. śniadań, obiadokolacji, potraw z karty, deserów, ciast oraz sprzątanie kuchni
Asturia Dorota Powiecka - 2018-01-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Wykształcenie dowolne, osoba do przyuczenia, chęci do pracy. Praca w Restauracji DON MARTINEZ. Kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny.
UNION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-03 - Rybnik (śląskie)
zbiór informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami chińskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań restauracyjnych
RESTAURACJA "RETRO" MARIUSZ KASOWSKI - 2018-03-13 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla konsumentów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Osówka (wielkopolskie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBSŁUGA PIECÓW, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań kuchni tureckiej, przyjmowanie towaru od dostawców tureckich, znajomość języka podyktowana jest tym, iż dostawcami są hurtownie tureckie w ktorych pracownicy posługują się jezykiem tureckim i aby prawidłowo przyjmować i rozliczać towar należy prawidłowo komunikować się w ich języku.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE MUAMMER TEZ - 2016-07-19 - Sulechów (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Wiejska Giełda Spółka z o.o. Pustelnik Jan - 2016-04-28 - Wisła Mała (śląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe; dyspozycyjność; książeczka sanepidu; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, przyjęć; praca także w weekendy; zmianowość do uzgodnienia; miejsce pracy: Dom Przyjęć Gliwice Brzezinka;
FHU "EMILIA" ZYGMUNT DZIURDZIA - 2018-04-19 - Gliwice (śląskie)
do uzgodnienia
LAPS SP Z O.O. - 2017-01-18 - Rzeszów (podkarpackie)
wykonywanie natrysku pianki
PPHU SEVERUS Dariusz Politacha - 2016-01-04 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
DANPUS Daniel Pustuła - 2018-03-23 - Maków Podhalański (małopolskie)
PROFESJONALNA OBSŁUGA KLIENTA.REALIZACJA INDYWIDUALNYCH PLANÓW.PRZYJMOWANIE DOSTAW.PRZYGOTOWANIE TOWARÓW DO SPRZEDAŻY.DBANIE O PRZĄDEK NASALI SPRZEDAŻOWEJ I MAGAZYNIE.
"EURO-NET" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-23 - Dębica (podkarpackie)
wykonywanie pracy kucharza, samodzielny kucharz
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2017-08-22 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-12-09 - Kietrz (opolskie)
Praca na stanowisku kucharza. Sztuka kulinarna obejmująca kuchnię indyjską oraz arabską. Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi z zakresu kuchni bengalskiej (hinduskiej).
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Gostynin (mazowieckie)
Praca w stołówce studenckiej. Umowa na czas nieokreślony, miejsce pracy Wrocław, ul. Ostrowskiegosala G
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2017-03-01 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
dbanie o czystość stanowiska umiejętności gotowania dań z menu restauracji
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2016-05-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obsługa gości indywidualnych i konferencyjnych, grupowych, zapewnienie właściwej jakości, gramatury, estetyki potraw wydawanych gościom
BMC HOTELS Sp. z o.o. - 2016-07-20 - Boszkowo (wielkopolskie)
przyuczenie do zawodu kucharz
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Głubczyce (opolskie)
jw.
Przedszkole Ala ma kota - 2017-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
Serwis, naprawy, uruchamianie maszyn kamieniarskich, obsługa maszyn kamieniarskich.
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Mielec (podkarpackie)
Znajomość kuchni polskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "GRAND" SYLWIA SADOWSKA - 2018-08-01 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
- reprezentowanie spółki, zarządzanie, zawarcie umów,- opracowywanie strategii rozwoju spółki w tym w szczególności przygotowywanie planów finansowych na kolejne lata obrotowe i przedstawianie ich do akceptacji Zgromadzeniu Wspólników;- przygotowywania i realizacji odpowiedniej polityki marketingowej;- zapewnienie odpowiednich do założonej strategii rozwoju zasobów ludzkich;- opracowanie i realizacja motywacyjnych systemów wynagradzania pracowników Spółki.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Wolsztyn (wielkopolskie)