KUCHARZ/KUCHARZ KUCHNI RAW Szczecin oferta pracy AMAR GOLD FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARZ KUCHNI RAW
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW RAW I WEGAŃSKICH
Data publikacji: 2020-02-25
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMAR GOLD FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MONTE CASSINO 36A, 70-465 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW RAW I WEGAŃSKICH
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: WYNAGRODZENIE BRUTTO 17,00 ZŁ/H
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARZ KUCHNI RAW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 1)
Nazwa pracodawcy:
AMAR GOLD FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
MONTE CASSINO 36A, 70-465 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: BRAK
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: MONTE CASSINO
Numer budynku pracodawcy: 36A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.02.2020
Oferta pracy ważna do: 24.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7e2e3ae01fa2ab46e6022b1dbfc7cc64
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków,wydawanie posiłków na sale.
Klaudia Podladowska - 2018-02-19 - Stary Dębsk (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków: przystawek, zup, dań głównych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2016-10-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw według przepisu, pomoc kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
Ay Sp. zo.o. - 2018-09-10 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-12-21 - Zabełków (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej.
Dom Pomocy Społecznej "Kombatant" - 2019-05-08 - Legionowo (mazowieckie)
Przeładunek, załadunek sadzy technicznej
"MAKROCHEM" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-08-31 - Żurawica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Ostrołęka (mazowieckie)
w/g potrzeb
ZPC "Złoty Kłos" Sp. J. HOTEL BINKOWSKI - 2016-12-20 - Kielce (świętokrzyskie)
Gotowanie, przygotowywanie składników, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 11-23 wg. grafiku.
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Caritas Diecezji Łomżyńskiej w Łomży - 2016-07-04 - Łomża (podlaskie)
w miarę potrzeb kadrowych
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - Firlej (lubelskie)
kucharz
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-06 - Mielec (podkarpackie)
znajomość kuchni senegalskiej, przygotowywanie dań kuchni senegalskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Marki (mazowieckie)
Przygotowanie dań zgodnie ze standardem restauracji, utrzymywanie porządku w miejscu pracy,prezentacja potraw w formie bufetowej.Praca na czas określony: 01.01.2019 - 31.12.2020Godziny pracy 5:00 - 4:59
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktu do sprzedaży, dbanie o ciągłość produkcji, dbanie o czystość stanowiska pracy.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.Praca w godzinach 06.00-16.00, 14.00-23.00, 16.00-01.30.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2019-12-18 - Płońsk (mazowieckie)
składanie mebli, montaż mebli u klienta, ciecie, oklejanie płyt
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE MIRRO S.C. BĄKAŁA ANETA, WILMAŃSKI MIROSŁAW - 2016-12-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków typu fast food oraz obiadowych. Praca w godzinach 11:00 - 21:00.
STARY MŁYN RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2018-07-18 - Borzęcin (małopolskie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Legnica (dolnośląskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, według przepisów kuchni włoskiej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw. Umowa o pracę na 3 lata. Praca według grafiku.
kontakt przez PUP - 2020-02-06 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej, kierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Tłuszcz (mazowieckie)
-
Handel Spożyw.-Przemysł. s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska HSPG - 2017-04-21 - Kościerzyna (pomorskie)
obsługa klienta,obsluga kasy fiskalnej,dbałość o czystość na stanowisku pracy
KEBAB Beata Szczecińska - 2017-06-09 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków. Przyjmowanie dostawy produktów, prowadzenie magazynu, utrzymywanie w strefie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i urządzeń technicznych. Zatrudnienie w ramach umowy o pracę na okres próbny - 3 miesiące.
ABM MACIEJ ABRAMCZUK - 2016-09-09 - Piła (wielkopolskie)
-Organizowanie i prowadzenie zajęć terapeutycznych w pięcioosobowej pracowni rękodzielniczej. Gotowość do stałego podnoszenia kwalifikacji.- Wynagrodzenie: od 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:45-15:45. Wymagania: wykształcenie wyższe lub średnie specjalistyczne (terapeuta zajęciowy, psycholog, pedagog specjalny, oligofrenopedagog), dopuszczamy aplikacje w trakcie studiów lub gotowość do podjęcia studiów i uzupełnienia wykształcenia. Mile widziane doświadczenie w pracy z osobami niepełnosprawnymi.- Oferujemy: dofinansowywanie specjalistycznych studiów, szkoleń i kursów zawodowych, dostęp do świadczeń socjalnych, jasne zasady awansu zawodowego Zainteresowane osoby prosimy o składanie aplikacji do bazy rekrutacyjnej Informujemy, iż kontaktujemy się wyłącznie z wybranymi przez nas kandydatami.
STOWARZYSZENIE NA RZECZ NIEPEŁNOSPRAWNYCH SPES - 2018-12-17 - Katowice (śląskie)
- Przygotowanie i obróbka warzyw i wszystkich półproduktów do przygotowania potrwa, przygotowanie potraw bezpośrednio pod zamówienie.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie - technikum gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharz. Wymagana umiejętność: znajomość podstaw pracy na kuchni , systemu HAccP, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2019-06-21 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepisów HACCP, pozyskiwanie surowców i dostawców zgodnie z filozofią obiektu i restauracji, kontrola i nadzór nad kosztami, dbałość o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higienę i estetykę kuchni, restauracji, serwowanych dań.
Folwark Łękuk, Przyłuccy SJ - 2017-03-27 - Łękuk Mały (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2017-03-24 - Szczecinek (zachodniopomorskie)