KUCHARZ/KUCHARKA Zakrzów oferta pracy Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "CHEŁM" w Stryszowie
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni, obsługa imprez okolicznościowych. Praca w godzinach: 08:00-20:00, 12:00-20:00 (godziny pracy do ustalenia). Kontakt z pracodawcą tel.: 695 982 013, 33 879 74 26.
Data publikacji: 2020-06-09
Lokalizacja: Zakrzów (małopolskie)
Pracodawca: Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "CHEŁM" w Stryszowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-145 Zakrzów 264, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca na kuchni, obsługa imprez okolicznościowych. Praca w godzinach: 08:00-20:00, 12:00-20:00 (godziny pracy do ustalenia). Kontakt z pracodawcą tel.: 695 982 013, 33 879 74 26.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zakrzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1218
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stryszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.06.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie nie jest istotne, wymagane doświadczenie w gastronomii, umiejętności kucharskie, chęć do pracy
Nazwa pracodawcy:
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "CHEŁM" w Stryszowie
danePracodawcy_nip: 5510007245
danePracodawcy_regon: 000473371
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
34-146 Stryszów, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: wadowicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1218
Gmina pracodawcy: Stryszów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Stryszów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0071052
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 10.06.2020
Oferta pracy ważna do: 07.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?52fa9b45fd25270c888d2428ab339dcb
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym naleśników, sałatek, deserów.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premie. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesiąca. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele + niektóre święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Umiejętność pracy z ludźmi. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-18:00) (Tel. 660-618-640) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Michała Drzymały 9, 40-059 Katowice) lub e-mail: bogdanpukowiec (at) wp.pl
NALEŚNIKARNIA PANCAKE HEAVEN SPÓŁKA CYWILNA SZYMON RYMARCZYK, BOGDAN PUKOWIEC - 2016-06-14 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami. Kontakt tel. 41 347 44 00
TEMPO B. P. Pasek sp. j. - 2016-06-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca w charakterze kucharza
INSTAL CZUDEC FAFARA SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-28 - Wyżne (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Rzetnia (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
"MIKO" Piotr Sołtysiak - 2020-05-21 - Łańcut (podkarpackie)
Zgodny ze stanowiskiem
EVER GRUPA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-13 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Wg. harmonogramu FP
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Dobiegniew (lubuskie)
tel. 509 241 252
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2016-05-19 - Kamień Śląski (opolskie)
wydawanie posiłków, p[raca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Kruszewnia (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu. Możliwość pracy również w systemie 12 godz. co drugi dzień. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Chodów (mazowieckie)
.
Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak - 2015-12-07 - Gostyń (wielkopolskie)
Pełna obsługa gastronomiczna kuchni, przygotowanie potraw, serwowanie, zamówienia towaru, remament
Best Food Factory Sp. z o.o. - 2017-07-14 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Chwaszczyno (pomorskie)
Przygotowywanie/ wydawanie dań RESTAURACJA GREC (umowa zlecenie na okres próbny, w okresie późniejszym pracodawca oferuje umowę o pracę).
EMCE Marek Czarnecki - 2016-02-11 - Łomża (podlaskie)
obsługa biura, kontakty z klientami zagranicznymi; mile widziane doświadczenie techniczne
WARSZTAT ŚLUSARSKI S.C. MARCELA, LUCJAN SŁADEK - 2016-05-17 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przebywających w Domu im. J. Korczaka1. Przygotowywanie posiłków wspólnie z pozostałym personelem kuchni głównej, zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem i reżimem sanitarnym.2.Dbanie o należytą jakość i smak przygotowywanych posiłków.3.Odpowiedzialność za pobranie produktów z magazynu zgodnie ze zleceniem wydania z magazynu produktów żywnościowych.4.Dbanie o należytą jakość i smak przygotowywanych posiłków,
Dom im. J. Korczaka Regionalna Placówka Opiekuńćzo - Terapeutyczna w Gdańsku - 2020-01-09 - Gdańsk (pomorskie)
rodzaj umowy: możliwa także umowa zlecenie
P.H.U "DYNAMICO" Elżbieta Tereszczyk - 2016-03-08 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, dań i napoi z kuchni z zastosowaniem maszyn i narzędzi gastronomicznych , znajomość obróbki termicznej warzyw i mięs.
METAFORA Łotocki & Wspólnicy sp. jawna - 2020-09-17 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
-
MOSZNA ZAMEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-15 - Moszna (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
Znajomość kuchni, obsługa klienta, obsługa wag kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Nysa (opolskie)
obsługa baru gastronomicznego
Spółdzielnia Socjalna "Promyk Nadziei " - 2016-10-31 - Krzywda (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
wyksz. zawodowe,mile widziane doświadczenie
Vinational Edward Tomalak - 2019-08-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, czynności porządkowe związane z kuchnią, prowadzenie dokumentacji HACCP, przygotowywanie zamówień zgodnie z otrzymanym jadłospisem.
Fundacja ALA MA KOTA - 2017-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
- nadzór nad jakością serwowanych dań- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o właściwy stan techniczny- przygotowywanie sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw- miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Pabianicka 243, al. Piłsudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezińska 27/29, al. Jana Pawła II 30, ul. Kolumny 6/36
kontakt przez PUP - 2020-01-20 - Łódź (łódzkie)
Zgodnie z zawodem
Kompleks Wypoczynkowo-Konferencyjny Mazur-Syrenka - 2015-11-19 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie menu
RESTAURACJA "CHATA MYŚLIWSKA" S.C. MICHAŁ MIGAŁA KAMIL MIGAŁA - 2019-03-19 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Warszawa (mazowieckie)