KUCHARZ/KUCHARKA Warszawa oferta pracy SP ZOZ Wojew贸dzki Szpital Zaka藕ny
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3聽865 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi.
Data publikacji: 2020-05-29
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: SP ZOZ Wojew贸dzki Szpital Zaka藕ny
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wolska 37, 01-201 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽865 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
+ premie kwartalne+ fundusz socjalny (dofinansowanie wczas贸w, karta sportowa)
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1465
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽865 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: zasadnicze zawodowe (kucharz), aktualna ksi膮偶eczka "sanepidu" - mile widziana, umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi, 1 rok do艣wiadczenia zawodowego. Praca w godz. 6.30-14.30, 10.00-18.00.Obowi膮zki: - sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi.[Zg艂oszenia: ul. Wolska 37, Warszawa, tel. 22 33 55 225, e-mail: rekrutacja (at) zakazny.pl]
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: SP ZOZ Wojew贸dzki Szpital Zaka藕ny
danePracodawcy_nip: 5272153938
danePracodawcy_regon: 000297945
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Wolska 37, 01-201 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po ustaleniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: Wolska
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.05.2020
Data dodania oferty pracy: 29.05.2020
Oferta pracy wa偶na do: 28.06.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.05.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8fe9141520a792abf34f7662a555dbf5
Podobne oferty pracy
nauka i pomoc: przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna kurczak贸w, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Uj艣cie (wielkopolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w oparciu o receptury systemu HCCP- godziny pracy 6-14- zatrudnienie od zaraz
MIEJSKI ZESP脫艁 呕艁OBK脫W w 艁ODZI - 2019-05-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zbi贸r informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami wietnamskimi, sprzeda偶, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Prace pomocnicze na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug przepis贸w kuchni polskiej, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2016-01-15 - Rowy (pomorskie)
Praca z dzie膰mi w wieku 4 i 5 lat, na stanowisku nauczyciela przedszkola
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny w Legnickim Polu - 2020-01-10 - Bartosz贸w (dolno艣l膮skie)
wg umowy
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Miastko (pomorskie)
1. uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w; 2. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm; 3. pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem; 4. dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w; 5. przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno sanitarnych, dyscypliny pracy, HACCP; 6. obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych; 7. utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku w kuchni; 8. sprz膮tanie bloku 偶ywienia: a. pomieszczenia obr贸bki wst臋pnej warzyw; b. magazynu jajek, warzyw, ch艂odni i pomieszczenia sanitarnego; c. schod贸w; d. korytarzy; e. kuchni; f. zmywaka; g. pomieszczenia obr贸bki wst臋pnej mi臋sa, ryb, warzyw; h. pomieszczenia socjalnego wraz z 艂azienk膮; i. pomieszczenia gospodarczego; j. szaf kuchennych k. rozmra偶anie ch艂odziarek i zamra偶arek; l. sprz膮tanie sto艂贸wki; 9. w艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm; 10. obowi膮zkowe noszenie odzie偶y ochronnej podczas pracy w kuchni; 11. doradzanie przy zakupach dotycz膮cych wyposa偶enia kuchni; 12. znajomo艣膰 i przestrzeganie wszystkich instrukcji sporz膮dzonych na potrzeby kuchni; 13. zg艂aszanie na bie偶膮co ewentualnych usterek i awarii;
Szko艂a Podstawowa Nr 72 im. Przyjaci贸艂 Grochowa - 2019-07-30 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
sprzeda偶 produkt贸w finansowych
SKARBIEC POLSKI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-08-14 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-TRANSPORTOWE PRYMUS-AGD Sp. Jawna Wies艂awa i Jan 艢la偶y艅scy - 2018-11-14 - Kowalanka (mazowieckie)
Opieka nad dzie膰mi, pomoc dzieciom podczas zabaw, spacer贸w i wycieczek. Praca w godz. 8.00-16.00
kontakt przez PUP - 2019-08-29 - D膮browa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z ustalonymi normami i recepturami. Dob贸r surowc贸w i p贸艂produkt贸w, porcjowanie i dekorowanie przygotowywanych potraw oraz ich wydawanie. Przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa dotycz膮cych jako艣ci przyrz膮dzanej 偶ywno艣ci, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w sanitarnych oraz przepis贸w BHP. Nadz贸r nad uczniami z Ukrainy, odbywaj膮cymi sta偶 na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, da艅 dostosowanych do indywidualnych okoliczno艣ci i wymaga艅 klient贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE SP脫艁KA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2017-05-17 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
przygotowanie p贸艂produkt贸w, przygotowanie potraw dla klient贸w indywidualnych i imprez zorganizowanych, obs艂uga cot
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
"AMER POL" Sp. z o.o. Ustrzyki Dolne - 2020-08-11 - Pola艅czyk (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w w punkcie gastronomicznym. Praca dwuzmianowa w godz. 6.00-22.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Bielsku-Bia艂ej.
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Kucharz
Andrzej M膮del Prywatna Komunikacja Samochodowa - 2016-09-14 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ZGODNIE Z RECEPTURAMI I ZASTOSOWANIEM INDYJSKICH PRZYPRAW, DBANIE O STANY PRODUKT脫W I ICH UZUPE艁NIANIE, ORGANIZACJA PRACY W KUCHNIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI INDYJSKIEJ, MIN. 1 ROK DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJPRACA W GODZINACH: 11:00-19:00
INDIAN EXPRESS ROFIKUL SHAIKH - 2019-01-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- sporzadzanie posi艂k贸w wg receptur,- dbanie o stanowisko pracy,- przekazywanie informacji potrzebnych produktach
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Myszk贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
"DREMAR" J. M. KUKLA sp贸艂ka jawna - 2016-10-07 - Zawoja (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w i kolacji go艣ciom indywidualnym oraz grupowym, dbanie o czysto艣膰 w kuchni i pomieszczeniach magazynowych, HCCAP
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej, przygotowywanie sos贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - 艁azy (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
BILLY'S AMERICAN RESTAURANTS - 2016-09-19 - Gda艅sk (pomorskie)
OFERTA PRACY REFUNDOWANA DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU 呕YCIA SKIEROWANYCH Z PUP.Gotowanie i przygotowywanie potraw, ustalanie menu, wydawanie da艅.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z menu. Zamawianie towaru. Dbanie o czysto艣膰 w kuchni. Zabezpieczanie towaru.
Jaworowy Dw贸r - 2016-11-15 - Tr臋bki Nowe (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zam贸wieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie da艅 obiadowych oraz da艅 typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2016-06-29 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
kucharz
FOODTASTIC Krzysztof Marciniak - 2020-06-12 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zleconych przez szefa kuchni, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, zmywanie naczy艅, sprz膮tanie pomieszcze艅, podawanie potraw, zbieranie naczy艅 ze sto艂贸w, obs艂uga komputera.
Stowarzyszenie Integracyjne MAGNUM BONUM - 2016-08-25 - Krasnystaw (lubelskie)
samodzielne przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
PAWE艁 BURY - 2017-01-02 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)