KUCHARZ/KUCHARKA Warszawa oferta pracy DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "POD BRZOZAMI"
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z dyspozycj膮 dietetyka- pobieranie produkt贸w z magayznu- dba艂o艣膰 o stan sanitarny w kuchni i przyleg艂ych pomieszczeniach
Data publikacji: 2019-07-29
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "POD BRZOZAMI"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bohater贸w 46/48, 03-007 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z dyspozycj膮 dietetyka- pobieranie produkt贸w z magayznu- dba艂o艣膰 o stan sanitarny w kuchni i przyleg艂ych pomieszczeniach
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia+ dodatki
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.09.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia polska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, znajomo艣膰 kuchni polskiej, co najmniej 1 rok do艣wiadczenia zawodowego.Obowi膮zki:- przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z dyspozycj膮 dietetyka- pobieranie produkt贸w z magayznu- dba艂o艣膰 o stan sanitarny w kuchni i przyleg艂ych pomieszczeniach.[Zg艂oszenia: 786 856 728]
Nazwa pracodawcy: DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "POD BRZOZAMI"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Bohater贸w 46/48, 03-007 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Bohater贸w
Numer budynku pracodawcy: 46/48
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 29.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?15105804480ea9488f961e68a755744d
Podobne oferty pracy
e-mail: biuro (at) moszna-zamek.pl
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2016-04-13 - Moszna (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty da艅.
GO艢CINIEC KANCLERZ-Restauracja, Bar Kaszuba Barbara - 2017-03-20 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym, zamawianie produkt贸w
"JA艢 I MA艁GOSIA" EWA PILAWA W 艁A艃CUCIE - 2019-02-25 - 艁a艅cut (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (ukrai艅skiej, rosyjskiej).
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie kierunkowe, do艣wiadczenie zawodowe; ksi膮偶eczka sanepidowska; dzie艅 pracy/ dzie艅 wolnego; kuchnia tradycyjna; praca od 06:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" J脫ZEFA JURCZYGA - 2017-08-31 - Knur贸w (艣l膮skie)
Produkcja potraw na potrzeby grup (bufet).Produkcja potraw na potrzeby go艣ci indywidualnych (karta menu).Zamawianie towar贸w do produkcji.Odpowiednie sk艂adowanie towar贸w zgodnie z instrukcj膮 HACAP.Prawid艂owy rozch贸d towar贸w, zgodny z recepturami (codzienny raport).艢cis艂a wsp贸艂praca z pomocami kuchennymi oraz kierownikami innych dzia艂贸w.
Hotel Nied藕wiadek Sp. z o.o. - 2019-07-08 - Wdzydze (pomorskie)
Oferta dla os贸b do 30 roku 偶ycia. Przygotowywanie da艅 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
obs艂uga klient贸w, kontakt z chi艅skim zarz膮dem oraz kierownictwem, przygotowywanie menu w j臋zyku chi艅skim i polskim, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i sterylno艣膰 kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
przygotowanie potraw garma偶eryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - W膮growiec (wielkopolskie)
STANOWISKO M艁ODSZEGO ASYSTENTA, DO DZIA艁U EKSPEDYCJI - PRZYJMOWANIE I WYDAWANIE KRWI,STANOWISKO M艁ODSZEGO ASYSTENTA DO DZIA艁U ZAPEWNIENIA JAKO艢CI - PRACA Z DOKUMENTACJ膭 MEDYCZN膭, STANOWISKO M艁ODSZEGO ASYSTENTA DO DZIA艁U PREPARATYKI - WYKONYWANIE PREPARATYKI KRWI I JEJ SK艁ADNIK脫W, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE WY呕SZE MGR BIOLOGII LUB MGR CHEMII,W CZASIE OKRESU PR脫BNEGO PRACA W SYSTEMIE PODSTAWOWEGO CZASU PRACY W PE艁NYM WYMIARZE CZASU PRACY TJ. 7.35 GODZINY NA DOB臉, DOCELOWO ZATRUDNIENIE W SYSTEMIE R脫WNOWA呕NEGO CZASU PRACY TJ. DO 12 GODZIN NA DOB臉
REGIONALNE CENTRUM KRWIODAWSTWA I KRWIOLECZNICTWA - 2019-01-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni wietnamskiej, znajomo艣膰 receptur, przypraw i innych dodatk贸w
Paulina Ufnal - 2018-05-15 - Koby艂ka (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga pieca konwekcyjnego.Obs艂uga krajalnicy.Znajomo艣膰 obr贸bki mi臋sa i warzyw.Obs艂uga zmywarki. Obs艂uga kuchni gazowej.
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Ku藕nica Strobi艅ska (艂贸dzkie)
Nauka gotowania wg przepis贸w obowi膮zuj膮cych w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klient贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
- przygotowanie posi艂k贸w wg. receptury- szykowanie p贸艂produkt贸w do dalszej obr贸bki- wydawanie posi艂k贸w- praca tak偶e w dni wolne w ramach umowy-zlecenia ( okres 2 lat )
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie , gotowanie potraw kuchni orientalnej. Praca w Opolu, ul. Wroc艂awska i Krakowska
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Opole (opolskie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-09-01 - Rybnik (艣l膮skie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stazu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- przygotowywanie sur贸wek, da艅 zimnych i ciep艂ych, gotowanie zup,- pieczenie, sma偶enie gotowanie i duszenie mi臋s,- zapoznanie si臋 i stosowanie do HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Mile widziane osoby ucz膮ce si臋. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY G臉SIAK - 2016-12-13 - Katowice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE PROSTYCH DA艃 I POTRAW RYBNYCH W BISTRO PRZY FIRMOWYM SKLEPIE RYBNYM, UTRZYMANIE KUCHNI W CZYSTO艢CIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA PROSTYCH DA艃, BRAK P/WSKAZA艃 DO PRACY, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA STA呕U PRACY W BRAN呕Y, MOG膭 BY膯 OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI;KONTAKT Z PRACODAWC膭: OSOBISTY, TELEFONICZNY 728 534 136 LUB CV NA E-MAIL: aniapawliszak (at) seamor.com.plNA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE W CELU USTALENIA MIEJSCA SPOTKANIA;PL. BATOREGO 4 POK. 327MIEJSCE PRACY: WOJSKA POLSKIEGO 34, PRACA-PON-PT 10.-17., SOB. 10-15
SEAMOR INTERNATIONAL LTD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potrawi deser贸w zgodnie z procedur膮 i standardami
RESTAURACJA "CHATA MY艢LIWSKA" S.C. MICHA艁 MIGA艁A KAMIL MIGA艁A - 2017-06-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw wietnamskich, ustalenie karty da艅, bie偶膮ca konserwacja tychurz膮dze艅;
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Sieradz (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-04-21 - Gliwice (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie potraw wed艂ug tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem kuchni narodowo艣ci chi艅skiej
KANG KAI SP.ZO.O. - 2018-11-02 - Magdalenka (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
Kompleks Wypoczynkowo-Konferencyjny Mazur-Syrenka - 2015-11-19 - Kruty艅 (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w Jednostce Wojskowej w Nisku. Do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku wymagane, dyspozycyjno艣膰.
34 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Rzeszowie - 2019-03-04 - Nisko (podkarpackie)
recepcjonista
Hotel SPA Dr Irena ERIS Wzg贸rza Dylewskie - 2016-06-01 - Wysoka Wie艣 (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - 呕aga艅 (lubuskie)