KUCHARZ / KUCHARKA Tychy oferta pracy URBANOWICZANKA Janusz Senczek

Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni
Data publikacji: 2016-04-20
Lokalizacja: Tychy (艣l膮skie)
Pracodawca: URBANOWICZANKA Janusz Senczek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽900 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tychy
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Tychy
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Tychy
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.04.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, ksi膮偶eczka sanepidowska, mile widziana praktyka zawodowa - do艣wiadczenie w pracy w zawodzie w lokalu lub w sto艂贸wce, umiej臋tno艣膰 pracy samodzielnej i zespo艂owej, wytrwa艂o艣膰 i ch臋膰 pracy na sta艂e
Nazwa pracodawcy: URBANOWICZANKA Janusz Senczek
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tychach
Adres pracodawcy: 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV - 偶yciorys zawodowy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: tel: 601-167-417
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Tychy
Gmina pracodawcy: Tychy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tychy
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracje
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tychach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 19.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pozyskiwanie nowych klient贸w, podtrzymywanie kontaktu z obecnymi klientami.
LECH-POL Sp贸艂ka Jawna w J臋drzejowie - 2016-02-01 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
NAUKA PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W I NAPOJ脫W.
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Konin (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, organizacja imprez okoliczno艣ciowych, zamawianie towaru, wype艂nianie dokumentacji HACCP. Praca w systemie na 2 dni pracy 2 dni wolne w godzinach od 12.00 do 22.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2016-06-08 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
prowadzenie kuchni cateringowej, przygotowywanie posi艂k贸w
7 HEAVEN CATERING - 2016-03-24 - Skierniewice (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej; organizacja pracy w kuchni; zarz膮dzanie praca pomocy kuchennej. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 84 godziny pracy w miesi膮cu; dyspozycyjno艣膰 od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 8:00-16:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Znajomo艣膰 kuchni indyjskiej lub(i) arabskiej, znajomo艣膰 przypraw i receptur typowych dla tej kuchni, przygotowanie posi艂k贸w, pozyskiwanie produkt贸w i receptur z kraj贸w
MR. KEBAB S.c. Anna Stafisz, Mohamed Ismail Elsayed - 2017-08-28 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fast food.Praca co drugi dzie艅 w godzinach 9:00-22:00.
Kawiarnia "Male艅ka" s.c. Dorota Wachna, Tomasz Przyborowski - 2018-04-05 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Obs艂uga wesel. Przygotowywanie posi艂k贸w dla wczasowicz贸w w restauracji.
ARKADIA4U SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-20 - Sokole-Ku藕nica (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska. Miejsce pracy: Rabka -Zdr贸j, Zaryte 14, Dom Wypoczynkowy. Praca na zmiany 7-15, 11-19.
"KARABELA" Sp. z o. o. Tarnobrzeg - 2018-03-21 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
- szkolenie i zapoznanie z regulaminem pracy;- szkolenie w zakresie: obs艂ugi sma偶alnic, proces otwaracia kuchni i uruchomienia maszyny, obs艂uga marynatora, poznanie procesu zamykania kuchni;- szkolenie w zakresie: panierowania produkt贸w, obr贸bka produkt贸w, sma偶enie;- szkolenie w zakresie: poznania zasad obs艂ugi systemu zarz膮dzania produkcj膮, przyjmowania dostaw, praktyczne zastosowanie metody FIFO, dzienna inwentaryzacja produkt贸w, spisywanie strat, opisywanie produkt贸w, poznanie programu zarz膮dzaj膮cego prac膮 kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w cateringu dietetycznym, wypiek ciast i deser贸w w cateringu dietetycznym
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 8-20, 6-14, 13-22, 18-6 w Ko艂obrzegu. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie.
"ARKA-MEGA" S. A. - 2017-06-22 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchnii indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Cieszyn (艣l膮skie)
.
RESTAURACJA-Odejewska Aleksandra - 2018-07-04 - Nie偶ychowice (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"WALESTA" SP. Z O. O. - 2018-05-09 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. okre艣lonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie da艅 wg. standard贸w firmy, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Mile widziane wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawc膮 osobisty po um贸wieniu telefonicznym.
WWW.SMMAKI.COM BART艁OMIEJ PYTKO - 2018-06-18 - Rybnik (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharz w restauracji. Wymagania: sta偶 pracy jako kucharz. Spos贸b aplikowania: telefonicznie, e-mail: info (at) bowlinggniewino.pl
Us艂ugi Gastronomiczne Grzegorz Ko艂odziejski - 2018-02-20 - Gniewino (pomorskie)
- przygotowanie posi艂k贸w- wydawanie obiad贸w- utrzymywanie porzadku na miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Rydzyna (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie da艅
GREEK ZORBAS Mrozicka Edyta Beata - 2016-04-15 - August贸w (podlaskie)
Zakres obowiazk贸w kucharza
Grupo Moga Laguna Garden's - 2016-04-08 - Hiszpania (Hiszpania)
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA - 2018-04-13 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwie, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pn膮 surowc贸w:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie , duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych:ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋 , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w,podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w 艣niada艅 obiad贸w kolacji dla go艣ci
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Z艂otego Lasu" - 2018-02-06 - Rytwiany (艣wi臋tokrzyskie)
Przyrz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy
JAROS艁AW SZCZEPANIAK OBIADY-NIEPO艁OMICE - 2018-05-07 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)