KUCHARZ / KUCHARKA Sosnowiec oferta pracy VI Liceum Ogólnokształcące im.Janusza Korczaka
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca na stołówce szkolnej
Data publikacji: 2020-08-14
Lokalizacja: Sosnowiec (śląskie)
Pracodawca: VI Liceum Ogólnokształcące im.Janusza Korczaka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ludwika Zamenhofa 15, 41-214 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca na stołówce szkolnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|22
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sosnowiec
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2475
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie,
Nazwa pracodawcy:
VI Liceum Ogólnokształcące im.Janusza Korczaka
danePracodawcy_nip: 6443543961
danePracodawcy_regon: 271199218
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Ludwika Zamenhofa 15, 41-214 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: I kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
danePracodawcy_kodPowiatu: 2475
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0943428
Ulica pracodawcy: Ludwika Zamenhofa
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 14.08.2020
Oferta pracy ważna do: 31.12.2079
Data udostępnienia oferty pracy: 14.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f9be793e366a3cd02f87b3f8c9bd2002
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie dań, współpraca przy opracowywaniu nowych receptur, koordynowanie prac współpracowników, kontrola stanów zapasów i sporządzanie listy zakupów, prowadzenie dokumentacji kuchennej
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
rozwozenie produktów nabiałowych po terenie podkarpacia
SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA - 2016-05-12 - Trzebownisko (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw na sali restauracyjnej w obecności gości- live cooking. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-19.
PRIMA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA (Hotel Maxymilian) - 2019-01-15 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
znajomość kuchni białoruskiej i rosyjskiej, krepowanie oferty poisiłkoów, przygotowanie potraw, dbanie o asortyment, przestraeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych, przygotowanie listy zaopatrzenia
"DWÓR CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-09-23 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
sporządzanie samodzielne posiłków według obowiązujących receptur, zarządzanie zespołem ludzkim
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-04-18 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
BIOLOG
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejętności: gotowania potraw ukraińskich, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół i innych produktów stosowanych w kuchni ukraińskiej, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Lublin (lubelskie)
-
KAPITOL- SPÓŁKA CYWILNA - 2016-09-13 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Sporządzanie wszelkiego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów.
Wojciech Szulc - 2016-09-08 - Wądzyn (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-11-14 - Hrubieszów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy, praca na terenie województwa śląskiego.
DRYPS SERVICE SPÓŁKA ZO.O - 2018-02-09 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich planowaną wartością.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Hotel "IRENA" Dobrowolska Irena - 2016-04-26 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie kebabów i fast foodów kuchni tureckiej oraz sosów i sałatek
kontakt przez PUP - 2020-06-25 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
Caritas Diecezji Łomżyńskiej w Łomży - 2016-07-04 - Łomża (podlaskie)
utrzymanie w porządku sal chorych i innych pomieszczeń oddziału; usuwanie śmieci i odpadów; pomoc w zaopatrywaniu oddziału w bieliznę, środki czystościowe i sprzęt; dbanie o czystość sprzętu w oddziale; przestrzeganie zasad zapobiegania i zwalczania zakażeń szpitalnych; wykonywanie powierzonych zadań zgodnie z obowiązującymi w szpitalu procedurami
SP ZOZ CENTRUM LECZENIA DZIECI I MŁODZIEŻY w Zaborze - 2016-07-12 - Zabór (lubuskie)
przyrządzanie potraw
Medical - Logistic Tadeusz Szablewski - 2018-10-05 - Smólnik (kujawsko-pomorskie)
-samodzielna produkcja i półprodukcja-nadzór nad osobami podlegającymi-nadzór i planowanie dostaw-kontrola jakości i formy wydawania posiłków-znajomość HACCP
GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI WĘSIERSKI, ALEKSANDRA WĘSIERSKA OBERŻA CZTERY PORY - 2017-08-24 - Borcz (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Bierutów (dolnośląskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Łódź (łódzkie)
Obsługa stacji paliw, sprzedaż towarów
SKRZYPCZYK-TRANS PL SP.Z.O.O. SP.K. - 2020-04-20 - Szymiszów (opolskie)
- przygotowywanie potraw sushi, makarony, zupy, owoce morza- obieranie czyszczenie, filetowanie ryb- smażenie, pieczenie ryb + grillowanie- dbanie o porządek stanowiska pracy- praca w przedziale godz. 10:00 - 23:00
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Łódź (łódzkie)
"Społem" PSS w Słupsku, Bar Koziołek Matołek zatrudni na stanowisku kucharza. Praca od poniedziałku do piątku, zmianowa: 5-13, 9-17.
"Społem" PSS w Słupsku, Bar Koziołek Matołek - 2016-10-13 - Słupsk (pomorskie)
Produkcja materiałów ściernych (pasów ściernych bezkońcowych, krążków ściernych), cięcie materiałów samoprzylepnych.Wymagania: oczekujemy zdolności manualnych, dbania o jakość wyrobów i umiejętności posługiwania się narzędziami pomiarowymi, umiejętności pracy w zespole i szybkiego uczenia się, mile widziane doświadczenie w pracy na produkcji przemysłowej oraz doświadczenie w obsłudze maszyn, sumienności i samodzielności, prawa jazdy kat. B.
PPHU KONPORT Konrad Zydorczak - 2016-11-15 - Błonie (dolnośląskie)
Wykonywanie podstawowych czynności świadczenia osobistych związanych z zbiorowym żywieniem
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Częstochowa (śląskie)
Zgodne ze stanowiskiem
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2016-10-25 - Bolesławice (pomorskie)
tworzenie menu, utrzymywanie porządku w miejscu, organizacja zaopatrzenia, przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Koszalin (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:00-12:00,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2018-10-11 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie produktów, smażenie we fryturze, obsługa klientów, prace porządkowe
"Librex" Izabela Orzeł - 2018-08-24 - Puławy (lubelskie)
holowanie aut osobowych
Mechanika Pojazdowa - Pomoc Drogowa Paweł Straburzyński - 2018-11-08 - Jarocin (wielkopolskie)