KUCHARZ/KUCHARKA Serpelice oferta pracy "RELAKS - Perła Serpelic" s.c. Sałata Dawid, Szmydko-Kurzydło Katarzyna
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: 3 400 - 4 100 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie posiłków, zarządzanie zespołem organizacji pracy, zamawianie towaru możliwość zakwaterowania,wynagrodzenie: 2500,00 - 3000,00 zł netto
Data publikacji: 2020-03-10
Lokalizacja: Serpelice (mazowieckie)
Pracodawca: "RELAKS - Perła Serpelic" s.c. Sałata Dawid, Szmydko-Kurzydło Katarzyna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:08-220 Serpelice 128, powiat: łosicki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie posiłków, zarządzanie zespołem organizacji pracy, zamawianie towaru możliwość zakwaterowania,wynagrodzenie: 2500,00 - 3000,00 zł netto
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 400 - 4 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Serpelice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łosicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sarnaki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 400 - 4 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność gotowania oraz zarządzania ludźmi, mile widziany staż pracy w gastronomii, aktualna książeczka zdrowia,
Nazwa pracodawcy:
"RELAKS - Perła Serpelic" s.c. Sałata Dawid, Szmydko-Kurzydło Katarzyna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łosicach
Adres pracodawcy:
08-220 Serpelice 128, powiat: łosicki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: łosicki
Gmina pracodawcy: Sarnaki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Serpelice
Numer budynku pracodawcy: 128
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łosicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.03.2020
Oferta pracy ważna do: 10.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f0f7dccd20f81acc9197df1c2029eb6b
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie potraw, półproduktów. Organizacja pracy kuchni. Praca w Futura Park Modlniczka
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Modlniczka (małopolskie)
W ZAWODZIE
DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA - 2015-12-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, godziny pracy 6.00-14.00, 12.00-20.00;
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "OSTOJA" W ZGORZELCU - 2019-06-18 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Katarzyna Karwowska - 2016-10-18 - Łomża (podlaskie)
Przyrządzanie dań kuchni orientalnej
KAR-MON GASTRO S.C. - 2019-02-25 - Łowicz (łódzkie)
Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętukuchennego. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów iprzygotowywaniu według niego posiłków. Sporządzanie posiłkówzgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakośćsmak i estetykę wydawanych posiłków, a) zabezpiecza je przedprzerobieniem, Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higienyosobistej. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie wstanie używalności powierzony sprzęt kuchenny.
Przedsiębiorstwo Prywatne Usług turystycznych "BALKAR" - Ryszard Balkowski - 2016-02-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 12-21
Zakład Gastronomiczny "Leśna Chata" Izabela Labudda - 2016-04-27 - Słupsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUPÓW, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZĄDKU W KUCHNI ORAZ STOŁÓWCE, WYMAGANIA WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - ŻYWIENIE ZBIOROWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZAANGAŻOWANIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2017-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przewóz i obwoźna sprzedaż pieczywa.
Zakład Piekarniczo-Cukierniczy Bogusława Wolińska - Zalewska - 2016-03-03 - Jedwabne (podlaskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie, kuchnia ukraińska; zakres obowiązków: przygotowywanie ppsiłków, utrzymanie czystości na kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Niewiesze; 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Niewiesze (śląskie)
przygotowywanie dwudaniowych obiadów dla dzieci i młodzieży, utrzymanie porządku w kuchni i jadalni
Stowarzyszenie Przyjaciół Dzieci Chorych SERCE - 2016-03-09 - Świdnica (dolnośląskie)
Sprawdzanie stanów magazynowych, przyjmowanie oraz kontrola ilościowa i jakościowa materiałów przychodzących, wydawanie materiałów.
Kabel-Technik-Polska Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2018-10-15 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00; catering (dzieci)
"COOLTURA" ELIZA WÓJTOWICZ - 2018-02-13 - Stargard (zachodniopomorskie)
ZADANIA SZEFA KUCHNI.
"Hydrotest" Włodzimierz Głuszek - 2017-08-01 - Opoczno (łódzkie)
bardzo dobra umiejętność przyrzadzania potraw tradycyjenj kuchni tureckiej np. Baklava
EKREM SUCSUZ DONER KEBAB "ALANYA" - 2017-01-02 - Stargard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Wanda Wakuła Zajazd CHODOWIAK - 2016-09-19 - Chodów (mazowieckie)
praca na samodzielnym stanowisku, tworzenie potraw od podstaw, współpraca z szefem kuchni w zakresie tworzenia nowych dań, przygotowywanie cateringu i imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2017-03-23 - Tarnowskie Góry (śląskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
F.H.P.U. PIOTR KASZOWSKI - 2017-05-23 - Rzeszów (podkarpackie)
j/w
Anita Zawarczyńska "AZA" - 2016-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Gogolin (opolskie)
OCHRONA OBIEKTU HANDLOWEGO
BETA SECURITY SYSTEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-18 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa programu gastronomicznego, obsługa urządzeń
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2017-10-19 - Słubice (lubuskie)
Planowanie i wykonywanie instalacji elektrycznej w budynkach Pomoc nabywcy przy wyborze produktu - udzielanie porad Przyjmowanie zamówień od klientów Obsługa sprzedaży - wydawanie towaru, wystawianie faktury Przyjmowanie należności - prowadzenie kasy Dbanie o czystość i estetyke miejsca pracy i otoczenia Sporządzanie raportów Przeprowadzanie inwentaryzacji
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, surówek
Firma Gastronomiczno-Handlowa PIAST S.C. - 2019-09-27 - Płock (mazowieckie)
obsługa klienta ,przygotowanie posiłków,odbiór towaru
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Chrzanów (małopolskie)
-przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Stąporków (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków zimnych i gorących, przygotowywanie i wypiek bułek i chleba, dekorowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Chełm (lubelskie)