KUCHARZ Che艂m oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, przygotowywanie i wypiek bu艂ek i chleba, dekorowanie potraw.
Data publikacji: 2019-08-26
Lokalizacja: Che艂m (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Che艂m, powiat: m. Che艂m, woj: lubelskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, przygotowywanie i wypiek bu艂ek i chleba, dekorowanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 96
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: BRUTTO/za godzin臋 pracy
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Che艂m
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Che艂m
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiej臋tno艣膰 pieczenia chleba i bu艂ek
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
gotowania i przyrz膮dzania da艅 kuchni ukrai艅skiej
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Pracodawca wymaga praktyk zawodowych w zawodzie kucharz.Pracodawca z艂o偶y艂 ofert臋 pracy wraz z wnioskiem o wydanie informacji starosty na temat mo偶liwo艣ci zaspokojenia potrzeb kadrowych podmiotu powierzaj膮cego wykonanie pracy cudzoziemcowi obejmuj膮ca obywateli polskich i cudzoziemc贸w okre艣lonych w art. 87 ust. 1 pkt 1 11 ustawy z dnia 20 kwietnia 2004 r. o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy, zarejestrowanych jako osoby bezrobotne lub poszukuj膮ce pracy.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Che艂mie
Adres pracodawcy:
Plac Niepodleg艂o艣ci 1, 22-100 Che艂m, powiat: m. Che艂m, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Che艂m
Gmina pracodawcy: Che艂m
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Che艂m
Ulica pracodawcy: Plac Niepodleg艂o艣ci
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
wykonywanie instalacji wod-kan cieplnych gazowych i klimatyzacyjnych
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Che艂mie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 06.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?89fd815acd315ae016aa32d90383a03c
Podobne oferty pracy
praca w kantynie, w du偶ym francuskim zak艂adzie produkcyjnym
PHU SILVER Sylwia Religa - 2017-07-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
HOTEL SOLARIS LUPUS - 2016-05-30 - Kalisz Pomorski (zachodniopomorskie)
Przygotowanie gotowych posi艂k贸w
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zak艂ad Us艂ug Cateringowych - 2019-03-27 - Bia艂ka (ma艂opolskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Stawnica (wielkopolskie)
wg stanowiska
"M艂yn G膮siorowo" Adrianna Machnacz - 2015-11-27 - G膮siorowo (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, obs艂uga sprz臋t贸w gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie/dostarczanie 偶ywno艣ci dla odbiorc贸w zewn臋trznych ( katering), przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy, danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych, prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-07-01 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionych produkt贸w i przyrz膮dzanych z nich da艅, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP i p.po偶. w kuchni, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Le艣na (dolno艣l膮skie)
SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W TYPU FAST-FOOD, KEBAB I DA艃 KUCHNI ORIENTALNEJ.
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Opoczno (艂贸dzkie)
przygotowywanie surowca do wypieku, przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-04-18 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Kie艂pino (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Antykorozyjnych i Termoizolacyjnych Centro-Kor - 2016-03-23 - Nowy Dunin贸w (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
analiza p艂atno艣ci, wyszukiwanie nieprawid艂owo艣ci bazy EXEL, wprowadzanie danych do programu ksi臋gowego, przygotowywanie wezwa艅 do zap艂aty, rozmowa z klientem o zobowi膮zaniach, przygotowywanie dokumentacji do kancelarii
MATCOM MARCIN SEBASTIAN ZI脫艁EK - 2019-02-20 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Umiej臋tno艣ci kulinarne - gotowania. Praca 12 godzin co drugi dzie艅 (godz. pracy 7-19). Wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w celu ustalenia terminu spotkania.
"DAG-BUD" JERZY KISIEL DOM WYPOCZYNKOWO REHABILITACYJNY LAWENDOWA PRZYSTA艃 - 2019-02-05 - Przew艂oka (pomorskie)
- Higieniczne i punktualne przygotowywanie zdrowych posi艂k贸w. Organizacja i nadz贸r nad prac膮 kuchni. Uczestnictwo w ustalaniu jad艂ospisu dekadowego. - Wynagrodzenie: od 2000 do 2200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony (6 miesi臋cy). Docelowo umowa na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe lub 艣rednie kierunkowe. Minimum 2 lata do艣wiadczenia w pracy w kuchni. Brak przeciwskaza艅 zdrowotynych. Ksi膮偶eczka sanepidowska. Dokumenty potwierdzaj膮ce poziom wykszta艂cenia. Kontakt osobisty w godzinach: 8:00-15:00 lub telefoniczny (32-252-34-48) w godzinach: 8:00-15:00, lub e-mail: zalewska76 (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 76 - 2017-12-14 - Katowice (艣l膮skie)
praca zwi膮zana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Go艂膮bki (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 ciep艂ych i zimnych.Utrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE MEGA MA艁GORZATA BIESALSKA - 2017-09-05 - O艂tarzew (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zamawianie i odbi贸r produkt贸w,
Ba艂tycka Instytucja Gospodarki Bud偶etowej BALTICA - 2017-09-20 - Potulice (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca na kuchni otwartej.
Morgan Kebab Wojciech Wojtkiewicz - 2018-02-26 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w wg standard贸w obowi膮zuj膮cych w firmieumowa zlecenie/umowa o prac臋
Tekla Bar & Restauracja Jaros艂aw Stochmal - 2016-05-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji EFEZ w Galerii Cuprum Arena
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Leszno (wielkopolskie)
1. PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ, 2. WYDAWANIE POTRAW, 3. PRZYGOTOWANIE MIEJSCA PRACY,
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Gr贸jec (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o asortyment, sporz膮dzanie list zapotrzebowania, przestrzeganie przepis贸w technologicznych, sanitarnych i higienicznych, umiejetnos膰 przestawiania si臋 z jednej czynno艣ci na inn膮, kreowanie oferty posi艂k贸w.
"DW脫R CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-08-12 - Poros艂y-Kolonia (podlaskie)
Obs艂uga punktu gastronomicznego oferuj膮cego specja艂y kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, mi艂e i bezpo艣rednie obycie, 艂atwo艣膰 w nawi膮zywaniu kontakt贸w interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-
Hotel "Pastel" - 2016-08-03 - Bia艂ystok (podlaskie)