KUCHARZ/KUCHARKA Rzeszów oferta pracy KAPIBARA BISTRO KACPER PRZYBYŁO
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie tradycyjnych polskich potraw : zupy, surówki, wypieki. Przygotowywanie składników, dbanie o czystość, przygotowywanie zamówień do kuchni.
Data publikacji: 2020-08-26
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: KAPIBARA BISTRO KACPER PRZYBYŁO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JAGIELLOŃSKA 5, 35-025 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie tradycyjnych polskich potraw : zupy, surówki, wypieki. Przygotowywanie składników, dbanie o czystość, przygotowywanie zamówień do kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1863
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doswiadczenie.
Nazwa pracodawcy: KAPIBARA BISTRO KACPER PRZYBYŁO
danePracodawcy_nip: 5170345717
danePracodawcy_regon: 386483640
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
JAGIELLOŃSKA 5, 35-025 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
danePracodawcy_kodPowiatu: 1863
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974133
Ulica pracodawcy: JAGIELLOŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 26.08.2020
Oferta pracy ważna do: 25.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 26.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b6bd13218220c835e29fe2d113016dc1
Podobne oferty pracy
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, - sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji,- dbanie o asortyment,- kreowanie oferty posiłków - udoskonalanie menu,
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2019-01-23 - Lublin (lubelskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Zakopane (małopolskie)
Wyrób pizzy
Drink Bar "Max" Janusz Marud - 2019-04-18 - Mielec (podkarpackie)
jw
Przedszkole nr 32 - 2018-09-11 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, zarządzanie pomocą kuchenną. Samodzielne podejmowanie decyzji.
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-10-01 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-07-11 - Białystok (podlaskie)
transport towarów na terenie kraju
MIR-POL MIROSŁAW ŁOPUCKI - 2018-05-10 - Strzyżewice (lubelskie)
przygotowywanie posilków, gotowanie, wydawanie posiłków, obsluga salli jadalnej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Lubawka (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-09-17 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
w/g potrzeb
Restauracja "ROZMARYN" Katarzyna Gocał - 2019-09-20 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca w charakterze kucharza w Hotelu Polonia.
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-11 - Racibórz (śląskie)
Sporządzanie surówek (kuchnia zimna). Praca w systemie 2/2.
RESTAURACJA "U BĄBLI" D.D KIEDROWSCY SPÓŁKA CYWILNA - 2019-04-26 - Bolszewo (pomorskie)
Wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne; min. 5 lat doświadczenia w zawodzie; książeczka sanepidowska; Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z karty menu, na imprezy, cateringi i organizowane konferencje; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Gliwice (śląskie)
obsługa kasy, obsługa klienta
KACZMARCZYK SPÓŁKA Z O.O. - 2018-11-06 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Sporządzaniepotraw, posługiwanie się narzedziami, maszynami i urządzeniami, dekorowanie i wydawaniepotraw
Restauracja Kasztelanka Lilla Halamus - 2019-09-25 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserówZmianowość: dwie zmiany (godziny pracy do uzgodnienia)
PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-27 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Wg programu stażuRM 50+
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Starczewo (lubuskie)
Prace biurowe.Wykształcenie mni. średnie, znajomość języka niemieckiego w mowie i w piśmie w stopniu dobrym, umiejętność obsługi komputera, dyspozycyjność.
UNION MONTAGE PL Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Racibórz (śląskie)
doświadczenie na ww stanowisku
Jerzy Wawrzyniak - 2016-11-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
-przygotowywanie potraw mięsnych i półmięsnych,-przygotowywanie surówek i sałatek,-utrzymanie porządku w miejscu pracy
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON - 2017-01-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie dwóch posiłków dziennie (kuchnia tradycyjna).
Agroturystyka U Grzegorza Grzegorz Królikowski - 2015-09-30 - Tylicz (małopolskie)
sprzedaż towarów
Sklep Spożywczo-Przemysłowy Maria Pacek - 2018-11-20 - Czersk (pomorskie)
Wydawanie posiłków. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od środy do niedzieli. Pracodawca zapewnia dojazd z Piły.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-06-19 - Krępsko (wielkopolskie)
Przygotowywanie, dekorowanie i wydawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej. Utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu.Praca na czas określony: 02.09.2019 - 01.09.2022II zmiany: 10.00 22.00 pn-nd
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, zakup potrzebnych towarów, przygotowywanie manu.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie pizzy, kebaba
IMPERRO Emilia Piszczatowska - 2016-02-10 - Białystok (podlaskie)
Naprawa samochodów
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Jedlicze (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-05-05 - Łódź (łódzkie)
wg zakresu obowiązków
Powiatowa Bursa Szkolna w Człuchowie - 2017-03-23 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości
KABI BAR Karolina Ufnowska - 2019-08-08 - Czersk (pomorskie)