KUCHARZ/KUCHARKA Pi艂a oferta pracy SZPITAL SPECJALISTYCZNY W PILE IM. STANIS艁AWA STASZICA
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i gotowanie potraw; sprz膮tanie dzia艂u 偶ywienia.Zatrudnienie od zaraz, pierwsza umowa na okres pr贸bny - do 3 misi臋cy, praca w godzinach 6.00-14.00; 10.00- 18.00.
Data publikacji: 2019-01-11
Lokalizacja: Pi艂a (wielkopolskie)
Pracodawca: SZPITAL SPECJALISTYCZNY W PILE IM. STANIS艁AWA STASZICA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rydygiera 1, 64-920 Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie i gotowanie potraw; sprz膮tanie dzia艂u 偶ywienia.Zatrudnienie od zaraz, pierwsza umowa na okres pr贸bny - do 3 misi臋cy, praca w godzinach 6.00-14.00; 10.00- 18.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: ruch ci膮g艂y
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pi艂a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pilski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pi艂a
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.02.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie min. zawodowe - kucharz; umiej臋tno艣膰 gotowania; do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharz/kucharka.
Nazwa pracodawcy:
SZPITAL SPECJALISTYCZNY W PILE IM. STANIS艁AWA STASZICA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Rydygiera 1, 64-920 Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Pi艂a
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pi艂a
Adres strony pracodawcy: www.szpitalpila.pl
Ulica pracodawcy: Rydygiera
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 10.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie potraw, bie偶膮ce prace na kuchni praca w systemie (6.00-14.00, 7.00-15.00, 11.00-19.00, 7.00-19.00)
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "JUTRZENKA" - 2015-12-03 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Miech贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie i wydywanie posi艂k贸w
Las Cafe - 2015-12-14 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
SPA DEVELOPMENT Sp贸艂ka zo.o. - 2016-08-26 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw w ma艂ej gastronomii, uk艂adanie menu, wyb贸r sk艂adanik贸w spo偶ywczych , odpowiednie przechowywanie sk艂adnik贸w spo偶ywczych, dbanie o konserwacj臋 urz膮dze艅 kuchennych, dbanie o czysto艣膰, sprz膮tanie kuchni, pakowanie posi艂k贸w na wynos, dostawa posi艂k贸w zam贸wionych na wynos;Praca w godzinach 18:00-2:00, r贸wnowa偶ny rozk艂ad czasu pracy;133 h pracy w miesi膮cu;Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Ruska;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowanie da艅, obr贸bka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Praca w godz 8-16. (pierwsza umowa na okres 3 miesi臋cy)
kontakt przez PUP - 2018-12-28 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, dbanie o porz膮dek i higien臋 w miejscu pracy, czytanie receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Sochaczew (mazowieckie)
Praca w pizzeri, wykonywanie zam贸wie艅 zgodnie z kart膮 da艅.
Ma艂a Gastronomia Mazur - 2016-04-01 - Szczebrzeszyn (lubelskie)
zgodnie z zawodem
TOM-AS GROTA ANDRZEJ SIKORSKI - 2018-07-26 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Ma艅ka-Sieradzka - 2016-10-28 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Samodzielne przyrz膮dzanie potraw(G艂贸wnie kuchnia tradycyjna, regionalna, domowa). Stosowanie si臋 do zasad HACCP.
Kompleks Turystyczny U Jawora Sp贸艂ka Cywilna Jaworowski Wojciech, Jaworowski Jan - 2015-12-02 - Gawrych-Ruda (podlaskie)
WYMAGANIAPoszukiwanie 艂adunk贸w na gie艂dzie trans.eu oraz team.comMiejsce wykonywania pracy:37-522 Sz贸wsko, ul. Wola 1AlubMo偶liwo艣膰 telepracyWysoko艣膰 wynagrodzenia:2100,00 z艂 + PremiaKontakt do pracodawcy:Rafa艂 Kr贸l - wsp贸艂w艂a艣cicieltel. 606 286 678
"TEAM-KR脫L" Rafa艂 Kr贸l, Bart艂omiej Kr贸l sp贸艂ka cywilna - 2018-11-13 - Sz贸wsko (podkarpackie)
SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W KUCHNI ROSYJSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫 SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAZ PRACY 5 LAT, MILE WDZIANA ZNAJOMO艢C J臉ZYKA ROSYJSKIEGO
Karczma Polska S.C. Szczecin - 2017-02-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona 艁awruk - 2018-09-12 - Mielec (podkarpackie)
do uzgodnienia
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-08-23 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji i utrzymanie w czysto艣ci swojego stanowiska pracy.
STELMACH DOROTA - 2017-05-12 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw dla go艣ci indywidualnych dla grup, organizacja pracy w kuchni, sk艂adanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Nowe Gorzycko (lubuskie)
gastronomia otwarta
F.H.U. Tomasz Dziubi艅ski - 2017-09-26 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
-
O艢RODEK WCZASOWY "ADRIA" -KRZYSZTOF OSTAPKO REWAL - 2018-02-15 - Rewal (zachodniopomorskie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi:obr贸bka wstepna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zam贸wienia, wycena posi艂k贸w itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA S膭DECKA - 2017-09-20 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
-przygotowywanie da艅-przygotowywanie warzyw i owoc贸w (wa偶enie, mycie, obieranie)-przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa (dania z mi臋sa, z ryb, przygotowywanie sos贸w, ciep艂ych przystawek, zup, sa艂atek oraz deser贸w)-monitorowanie terminu wazno艣膰 produkt贸w znajduj膮cyh si臋 na kuchni-dbanie o zaopatrzenie-zachowanie czysto艣ci miejsca pracy
Waldhotel Eiche GmbH - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodkaPraca w godz. 6-18 w Ko艂obrzegu, w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy.
SEAMED Sp. z o.o. (OW PROTON) - 2016-04-27 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
- Zbieranie i analiza danych statystycznych dotycz膮cych sektora ma艂ych i 艣rednich przedsi臋biorstw w wojew贸dztwie,- Pomoc w pracach Departamentu mni. w pracach przy opracowywaniu program贸w dotycz膮cych wspierania rozwoju ma艂ej i 艣redniej przedsi臋biorczo艣ci w wojew贸dztwie,- uzupe艂nienie baz danych , pomoc przy tworzeniu bazy teren贸w pod inwestycje w wojew贸dztwie,- tworzenie i przygotowywanie kr贸tkich materia艂贸w promocyjnych,- przygotowywanie notatek s艂u偶bowych i sprawozda艅 ze spotka艅 z inwestorami oraz eksporterami, zainteresowanych podj臋ciem dzia艂alno艣ci gospodarczej na terenie wojew贸dztwa,- pomoc przy prowadzeniu korespondencji, przekazywanie korespondnecji do kom贸rek wsp贸艂pracuj膮cych z Departamentami/wydzi艂ami oraz pomoc przy zapewnienie terminowej realizacji zada艅,- pomoc przy obs艂udze imprez organizowanych przez Departament,- obs艂uga urz膮dze艅 biurowych,-
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, CIAST Z ZASTOSOWANIEM MASZYN I URZ膭DZE艃, SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ I POLSKIEJ, WYKA艃CZANIE I ESTETYCZNE DEKOROWANIE POTRAW, PRACA DWUZMIANOWA W GODZ. 12.00 - 20.00, 16.00 - 24.00, DLA OS脫B BEZROBOTNYCH ZAREJESTROWANYCH W PUP KO艁OBRZEG, POSIADAJ膭CYCH III PROFIL POMOCY.
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-12-22 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie w oparciu o aktualne trendy (zdrowa kuchnia), wed艂ug wytycznych dietetyka, umiej臋tno艣膰 dekorowania potraw, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w lokalu gastronomicznym.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe Tomasz Ambroziewicz - 2018-04-20 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ELEVEN Rados艂aw Owoc - 2018-09-12 - Szerzyny (ma艂opolskie)