KUCHARZ/KUCHARKA Maróz oferta pracy AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie w żywieniu zbiorowym, przygotowywanie potraw, uroczystych kolacji, bankietów
Data publikacji: 2018-09-11
Lokalizacja: Maróz (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-015 Maróz 2, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie w żywieniu zbiorowym, przygotowywanie potraw, uroczystych kolacji, bankietów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Maróz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztynek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca w godzinach 6.00-20.00 - system dwuzmianowy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
11-015 Maróz 2, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wstępny kontakt telefoniczny, CV -wykształcenie min. zawodowe; doświadczenie zawodowe minimum 3 lata
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Olsztynek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Maróz
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.09.2018
Oferta pracy ważna do: 30.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej, komponowanie menu, wprowadzanie nowych potraw.Praca na czas określony: min. 3 latapraca w systemie dwuzmianowym od 10 do 18 oraz od 14 do 22.00. Praca w lokalach przy ul. Rybackiej oraz Grunwaldzkiej i Hubskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka san.-epid., prawo jazdy kat B. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzailna za przygotowywanie posiłków, prowadzenie punktu gastronomicznego typu Food Truck. Praca od pon. do pt. w godzinach od 12:00 - 20:00. Kontakt z pracodawcą osobisty.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 8.00-20.00. Okres próbny trwa 3 miesiące. Zwrot kosztów dojazdu do miejsca pracy.
PHU GOŚCINIEC MARZYMIĘTA Przemysław Błaszkowiak - 2016-02-12 - Czmoniec (wielkopolskie)
- kontrola towaru- utrzymywanie czystości- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Żywiec (śląskie)
przygotowanie posiłków kuchni ukraińskiej, gotowanie, smażenie, pieczenie, wydawanie posiłków, planowanie dań
"GI-BAU" SKŁAD BUDOWLANY JANUSZ GIBAŁA - 2017-09-21 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie dań typu fast-food, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wpsółpraca w zespole
Andrzej Wojtyła Usługi Gastronomiczne "Wypas" - 2018-05-07 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie dań, pomoc w kuchni, przygotowanie menu, dokumentacja do sanepidu.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Konie (mazowieckie)
kręcenie i wypiekanie pizzy, przygotowywanie prostych dań obiadowych, dbanie o czystość. praca w co drugą sobotę i niedzielę
kontakt przez PUP - 2018-03-10 - Marki (mazowieckie)
kelner
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka " Iwona Ławruk - 2015-11-27 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
- Dbanie o ekspozycje towarów- Obsługa klienta- Wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami- Dbanie o porządek na sali sprzedaży
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-06 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
MAŁGORZATA DĄBROWSKA TED - 2015-12-23 - Radomsko (łódzkie)
Nadzór nad obróbką wstepną i termiczna przygotowywanych posiłków, znajomośc przepisów dot. przyjmowania wydawania oraz przechowywania środków spożywczych w magazynie kuchennym, organizowanie pracy współpracowników na swojej zmianie.
33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2017-03-21 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z kartą Menu.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Bytom (śląskie)
prace pomocnicze w sekretariacie
KUJAWSKO-POMORSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W BYDGOSZCZY - 2016-02-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielna praca na kuchni, wydawanie posiłków.
SYLKRIS KRZYSZTOF ROKICKI SYLWIA ROKICKA - 2017-06-29 - Chrosna (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg. jadłospisu przygotowanego dla dzieci przedszkolnych
Przedszkole z Oddziałami Integracyjnymi Nr 5 "MALI PRZYRODNICY" - 2017-09-18 - Śrem (wielkopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
x
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-02-01 - Żelków (mazowieckie)
Pozostali pracownicy obsługi biura gdzie indziej niesklasyfikowani
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Drawno (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
BHP DUO PLUS SPÓŁKA CYWILNA - 2015-12-04 - Rzeszów (podkarpackie)
w/g potrzeb
Stowarzyszenie / Fundacja "NADZIEJA RODZINIE" w Kielcach - 2018-04-12 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ezgotycznych.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (wietnamskiej)
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Płońsk (mazowieckie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowców i półproduktów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-06-17 - Katowice (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2017-05-10 - Rybnik (śląskie)
wg. wniosku
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Witkowo (wielkopolskie)