KUCHARZ/KUCHARKA Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie, pieczenie, dbanie o porządek w miejscu pracy, rzetelność, sumienność.
Data publikacji: 2019-12-12
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie, pieczenie, dbanie o porządek w miejscu pracy, rzetelność, sumienność.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.12.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia, minimum sanitarne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 102/102A, 90-012 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 102
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2019
Oferta pracy ważna do: 31.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?21c9a6a5120143be6a4bd63006683023
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Opatów (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w lokalu.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Drohiczyn (podlaskie)
praca w godz. 6-18
CENTRUM GINEKOLOGII, POŁOŻNICTWA I NEONATOLOGII W OPOLU - 2019-10-02 - Opole (opolskie)
SPORZĄDZANIE TRZECH POSIŁKÓW DLA DZIECI W WIEKU PRZEDSZKOLNYM, PRACE PORZĄDKOWE W KUCHNI I ZAPLECZU, PLANOWANIE JADŁOSPISÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWDODOWE-GASTRONOMICZNE, OBSŁUGA NARZĘDZI KUCHENNYCH, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW DLA DZIECI, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE PRACY W PLACÓWKACH OŚWIATOWYCH
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE LITERACKIE IWONA PRZYBYCIEŃ - 2017-05-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sprzedaż Art.Spoż.Przemy
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Wolin (zachodniopomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Łochów (mazowieckie)
praca na kuchni - przygotowywanie posiłków; utrzymanie czystośći w miejscu pracy; praca w godzinach 05.00-23.00 wg grafiku, również w dni wolne
JBC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-04 - Bogatynia (dolnośląskie)
obsługa klientów restauracji
Firma Handlowo-Gastronomiczna "IBIS" Władysława Bucław - 2019-07-04 - Miastko (pomorskie)
1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
wypiekanie pizzy, przygotowanie składników, wyrabiabianie ciasta, pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Wągrowiec (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-05-18 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowe na czas określony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków wg ustalonych procedurDbanie o porządek w miejscu pracyPrzygotowywanie półproduktów do obróbkiPrzyjmowanie dostaw żywności
kontakt przez OHP - 2016-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
• Planowanie i nadzorowanie czynności związanych z organizacją pracy w kuchni• Przygotowywanie dań zgodnie z kartą dań• Dbanie o porządek i higienę w kuchni.
"Społem" PSS - 2019-10-15 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków, pomoc przy organizacji imperz okolicznościowych
Firma Handlowo-Usługowa ROLMET sp.j. - 2016-04-19 - Opatkowice (małopolskie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Ujście (wielkopolskie)
-
Kaszubskie Centrum Sportowo - Rekreacyjne Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
Pogotowie Cateringowe S.C. - 2018-04-12 - Elizówka (lubelskie)
wg zakresu obowiązków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowo -Produkcyjne " Duet " Jolanta Kucharska i Henryk Kaszuba Spółka Jawna - 2018-04-24 - Człuchów (pomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-09-03 - Tuszyn (łódzkie)
Obsługa grilli do kebaba. Wydawanie posiłków. Przygotowywanie posiłków.
USŁUGI TRANSPORTOWE TOWAROWE U.T.T. TOMASZ GOŁĘBIOWSKI - 2018-08-17 - Płock (mazowieckie)
obsługa gości restauracji
ELEKTROCENTER T.M.RAJS SPÓŁKA JAWNA - 2015-12-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-04-06 - Żelków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, praca w bursie szkolnej
Niepubliczna Bursa w Inowrocławiu - 2018-09-13 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie posiłków
F.H.U. ŻEGLEŃ Kazimiera Żegleń - 2016-06-27 - Skomielna Biała (małopolskie)
Kucharz
FBH RYNEK BOGDAN JAN ŻABIŃSKI - 2016-11-14 - Zakliczyn (małopolskie)
Sporządzanie potraw wg. obowiązujących receptur, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2018-01-24 - Zamość (lubelskie)