KUCHARZ, KUCHARKA Gröditz oferta pracy Hotel Spanischer Hof GmbH
Stanowisko: KUCHARZ, KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 9 EUR
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań głównych i podawanie ich- przygotowywanie przystawek, sałatek i innych dodatków - dekorowanie dań - przestrzeganie zasad higieny oraz zapewnienia bezpieczeństwa żywności
Data publikacji: 2017-08-10
Lokalizacja: Gröditz ()
Pracodawca: Hotel Spanischer Hof GmbH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Hauptstraße 15a, 01609 Gröditz , NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań głównych i podawanie ich- przygotowywanie przystawek, sałatek i innych dodatków - dekorowanie dań - przestrzeganie zasad higieny oraz zapewnienia bezpieczeństwa żywności
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 9 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gröditz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 9 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia: Pracodawca pomaga w znalezieniu zakwaterowania
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 10.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
• Wykształcenie: zawodowe - kucharz • Doświadczenie zawodowe: wymagane na podobnym stanowisku• Znajomość języków: niemiecki – komunikatywny (umożliwiający komunikacje z przełożonym i gośćmi)• Elastyczność, komunikatywność, samodzielność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Hotel Spanischer Hof GmbH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Adres pracodawcy: Pani Claudia Voss 0049 35263440
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Na adres e-mail: jobs (at) spanischer-hof.de
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy:
Prywatny hotel 4-gwiazdkowy, posiadający 45 komfortowych pokoi oraz dobrze znaną lokalnie gastronomię. Restauracje stanowią: rustykalna „Bodega”, elegancka restauracja gourmet „El-Dorado” (50 miejsc) wraz z tarasem (80 miejsc), przytulny bar „El-Toro” (20 miejsc).
Oferta zgłoszona przez:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.08.2017
Data dodania oferty pracy: 10.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Puławy (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem,
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Łódź (łódzkie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z art. 7 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)."
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-11-06 - Rybnik (śląskie)
Robienie zakupów, gotowanie, przygotowanie produktów do gotowania, ogólne dbanie o czystość, przyjmowanie towaru itp. (stołowka zakładowa). Praca na jedną zmianę w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 602 125 610, osobisty.
BETI - FOOD BEATA AL-RABOEE - 2017-07-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Sprzątanie powierzchni produkcyjnych, sanitariatów, biura, sklepu
MBJ SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-14 - Chodzież (wielkopolskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel: 609878868 lub 071-3897871 )
KARCZMA CYSTERSKA - Firma Handlowo-Gastronomiczna M. KOWAL - 2016-02-04 - Lubiąż (dolnośląskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Banie (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Krynica", Elbest sp. z o.o. - 2017-10-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
sporządzanie wszelkiego rodzaju dań, ciast i napojów
M-Group s.c. Michał Sobota, Mateusz Sobota - 2017-03-06 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowanie dań z menu restauracji, utrzymanie czystości, porządku naczyń, sprzetu i pomieszczeń kuchennych, umowa zlecenie wraz ze składkami do ZUS, 160 godzin w miesiącu, równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Zarządzanie produkcją sosów do usług a la carte oraz przygotowywanie i obsługa wydarzeń bankietowych. Wsparcie w przygotowywaniu menu i obsłudze "mise en place". Przygotowywanie dań regionalnych i sezonowych z nowoczesną interpretacją i pomysłową prezentacją.
kontakt przez OHP - 2018-11-15 - Niemcy (Niemcy)
udzielanie indywidualnych i grupowych porad zawodowych ułatwiających wybór zawodu, zmianę kwalifikacji ,podjęcie zatrudnienia;opracowanie ocen przydatności zawodowej na podstawie zebranego własnego materiału badawczego,gromadzenie, opracowywanie i aktualizowanie informacji o zawodach (stanowiskach pracy), drogach uzyskiwania kwalifikacji zawodowych oraz potrzebach rynku pracy;
kontakt przez OHP - 2019-04-02 - Starogard Gdański (pomorskie)
składanie kartonów, pakowanie produktu gotowego
ZAKŁAD PIEKARNICZO- CUKIERNICZY"TROJANKA" S.C. ZELÓW - 2016-03-21 - Zelów (łódzkie)
Kierowanie autobusem, obsługa lini pracowniczej Pajęczno-Elektrownia-Pajęczno.
RYSZARD I WITOLD KOTYLA "RYWIKOT" S.C. - 2017-11-22 - Szczerców (łódzkie)
bezpośrednia obsługa klienta sklepu spożywczo-przemysłowego z wykorzystaniem kasy fiskalnej; kontrola zatowarowania sklepu pod kątem terminów przydatności, jakości oraz stanu ilościowego; utrzymanie porządku w sklepie, magazynie i na zapleczu socjalnymj
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA
OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA - 2016-03-17 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
wg.zawodu
Szary s.c. Elżbieta Szary, Mirosław Szary - 2016-08-30 - Michałowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "KURAK LEGON" Sławomir Pośpiech - 2018-08-08 - Wałcz (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z POWIERZONYCH PRODUKTÓW, ZAMÓWIENIA, REALIZACJA ZAŁOŻONYCH CELÓW FINANSOWYCHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE- GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO20H/TYDZIEŃ, GODZINY PRACY 7:00-16:00, STAWKA GODZINOWA 13,70 ZŁ
PIEROŻEK ANNA BADOWSKA MARTA MOSKALEWICZ S.C. - 2018-02-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
OLF Damian Majewski - 2016-12-16 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "GASTROTEX" MARIOLA PAJDOWSKA - 2016-08-22 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie sushi oraz potraw z owoców morza itp.
"ABART" Andrzej Bryński - 2016-08-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe. Praca samodzielna. Praca od godz.07.00-15.00. Zakres obowiazków: bieżąca konserwacja i utrzymanie obiektów, dbanie o porządek, obsługa maszyn i urzadzeń wykorzystywanych do codziennej pracy. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
STODOŁY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-21 - Rybnik (śląskie)
pozyskiwanie nowych puntów sprzedaży.
PRODUKCJA SURÓWEK Gerwazy Ogórkiewicz i Walenty Ogórkiewicz Spółka Jawna - 2015-11-26 - Radzewo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, zamawianie, kupowanie i zabezpieczanie towaru, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Zalesie Górne (mazowieckie)
Przyjmowanie zamówień, wydawanie posiłków, obsługa klientów. Praca co drugi dzień po 8 godzin od 14:00 do 22:00.
Pizzeria Nowokorczyńska Agnieszka Walasek - 2018-04-24 - Nowy Korczyn (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
- Udziału w planowaniu jadłospisów. Przyrządzania zdrowych, higienicznych i zgodnych z normami dietetycznymi posiłków. Przyjmowania produktów z magazynu, kwitowania ich odbioru w raportach żywieniowych i dbania o ich racjonalne zużycie. Wydawania porcji o ustalonych godzinach i w ustalonych ilościach. Utrzymania w stanie używalności powierzony sprzętu kuchenny i dbania o jego czystość oraz prawidłowe oznakowanie zgodne z wymogami Sanepidu. Pobierania i przechowywania prób żywieniowych zgodnie z odrębnymi przepisami prawa. Przestrzegania właściwego podziału pracy w kuchni i nadzorowania jego wykonania. Prowadzenie magazynu podręcznego. Wykonywania zadań wynikających z realizacji systemu HACCP.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto (2060 zł brutto podstawa + dodatek za wysługę lat). Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe zasadnicze. Uprawnienia kucharza. Umiejętności: planowanie i przygotowywanie posiłków zgodnie z normami dla dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym, praca w zespole. Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt telefoniczny (32-252-59-08) w godzinach: 8:00-15:00 lub e-mail: integracja15 (at) wp.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 15 Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI W KATOWICACH - 2018-10-16 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)