KUCHARZ/KUCHARKA Charzykowy oferta pracy DANUTA LAMCZYK PHU "TERMINAL"
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: 2聽600 - 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2020-09-25
Lokalizacja: Charzykowy (pomorskie)
Pracodawca: DANUTA LAMCZYK PHU "TERMINAL"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szkolna 11, 89-606 Charzykowy, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽600 - 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Charzykowy
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: chojnicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2202
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Chojnice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽600 - 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: praca w zespole
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: prawo jazdy kat. B
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: prawo jazdy kat. A
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy: DANUTA LAMCZYK PHU "TERMINAL"
danePracodawcy_nip: 5551405072
danePracodawcy_regon: 091654430
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy:
Szkolna 11, 89-606 Charzykowy, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: chojnicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2202
Gmina pracodawcy: Chojnice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Charzykowy
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0081346
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 28.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 25.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3d885883c67f0a2ffa748c35810a9ecd
Podobne oferty pracy
Praca w charakterze kucharza. Praca w godzinach 11-23. Wysoko艣膰 wynagrodzenie uzale偶niona od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci kandydata
BUS-CENTRUM - 2016-07-01 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Kwilcz (wielkopolskie)
GOTOWANIE WED艁UG MENU KUCHNI TAJSKIEJ, AZJATYCKIEJ Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW I TECHNIK STOSOWANYCH W TAJLANDIIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE-ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY, 2 LATA DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO I TAJSKIEGO, PRACA W WOLNE DNI, PRACA W RESTAURACJI TAJSKIEJ BUDDHA.
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
1. Zapoznanie si臋 sta偶ysty ze struktur膮 zak艂adu oraz obowi膮zkami na stanowisku pracy.2. Zapoznanie si臋 sta偶ysty z procedurami i charakterystyk膮 udzielanych 艣wiadcze艅 medycznych.3. Przeprowadzenie szkolenia BHP i innych wymaganych na tym stanowisku.4. Obs艂uga pacjent贸w rejestracja pacjent贸w, udzielanie im wyczerpuj膮cych informacji o dniach, godzinach przyj臋膰 lekarzy i innych 艣wiadczeniodawc贸w dzia艂aj膮cych w zak艂adzie.5. Prowadzenie archiwizacji dokumentacji medycznej.6. Prowadzenie korespondencji zak艂adowej.7. Obs艂uga centrali telefonicznej, w tym przyjmowanie rozm贸w, 艂膮cznie z w艂a艣ciwymi gabinetami itd.8. Obs艂uga komputera i innych urz膮dze艅 biurowych.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Laszki (podkarpackie)
osoba poni偶ej 30 r/偶, profil II
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
prace gospodarcze, toaleta cia艂a podopiecznego, przygotowywanie posi艂k贸w, pomoc w sprawach urz臋dowych, towarzyszenie podczas wizyt lekarskich, podawanie lek贸w, zmiana bielizny i po艣cieli
Kujawsko-Pomorski Oddzia艂 Okr臋gowy Polskiego Czerwonego Krzy偶a - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw oraz gotowanie. Miejsce pracy - Imielin.
P.P.H.U. RAFAL Rafa艂 Nowrocki - 2016-05-02 - Imielin (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw, czynno艣ci porz膮dkowe na stanowisku pracy.Praca w godz. 6-18, 8-20 w Ko艂obrzegu.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Ba艂tyk") - 2016-01-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wielu kuchni
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - M臋tno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w w Barze Orientalnym Kuchnii Wietnamskiej, przygotowywanie potraw wed艂ug przepis贸w wietnamskich (przepisy s膮 w j臋zyku wietnamskim)
Karolina Kowalczyk Bar Orientalny SAIGON - 2016-10-06 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni du偶ego hotelu: przygotowywanie 艣niada艅 hotelowych, wsp贸艂praca z innymi pracownikami, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy; wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie produkt贸w, sprz膮tanie, zmywanie
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Lesko (podkarpackie)
Obs艂uga przyj臋膰, wesel, kr贸tkich pobyt贸w kwaterunkowych
PHU RAFAEL - 2016-09-01 - D臋bina (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych
"Pawelec - Galon" Sp贸艂ka Jawna - 2017-04-07 - Mrok贸w (mazowieckie)
obr贸bka warzyw i mi臋s, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Gorlice (ma艂opolskie)
Mycie okien, mechaniczne mycie posadzek, pranie wyk艂adzin
Clean Masters Kacper Szczepa艅ski - 2020-07-10 - Pozna艅 (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w (gotowanie) dla oko艂o 70 dzieci - 3 posi艂ki dziennie- Miejsce pracy: ul. Barbary 25 Katowice- Praca: 06:00-14:00
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 3 W KATOWICACH - 2020-05-07 - Katowice (艣l膮skie)
kr臋cenie i wypiekanie pizzy, przygotowywanie prostych da艅 obiadowych, dbanie o czysto艣膰. praca w co drug膮 sobot臋 i niedziel臋
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Marki (mazowieckie)
Kucharz
Zdrowy Projekt Maciej Jermak - 2016-03-30 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posilk贸w w sto艂贸wce szkolnej
SALWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-03-11 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, r贸偶norodnego asortymentu potraw, napoj贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jako艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej, przechowywanie 艣rodk贸w spo偶ywczych, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsument贸w oraz przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - sp贸艂ka cywilna" - 2020-09-25 - 艁uk贸w (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w mieszka艅com, dba艂o艣膰 o stan higieniczny i sanitarny naczy艅 i urz膮dze艅
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Trzciance - 2019-02-05 - Trzcianka (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg. karty menupraca w godz. 11-22
G膮dek Konrad GAKO - Sklep Motoryzacyjny - 2016-04-27 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
wykonywanie r贸偶nymi metodami zgodnie z normami ro偶nych potraw z ryb
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Grad贸wek (dolno艣l膮skie)
Zgodny ze stanowiskiem
Stacje Paliw Jespol Henryk Jessa - 2018-03-27 - Lipno (wielkopolskie)