KUCHARZ/KUCHARKA Burg (Spreewald) oferta pracy Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1 650 EUR
Zakres obowiązków: • Przygotowywanie dań, opracowywanie nowego menu, dbanie o standardy i jakość serwowanych dań, dbanie o prawidłowość zapasów i właściwe ich przechowywanie.
Data publikacji: 2020-01-21
Lokalizacja: Burg (Spreewald) ()
Pracodawca: Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Kurparkstr. 7b, 03096 Burg (Spreewald), NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• Przygotowywanie dań, opracowywanie nowego menu, dbanie o standardy i jakość serwowanych dań, dbanie o prawidłowość zapasów i właściwe ich przechowywanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 650 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Burg (Spreewald)
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 650 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Wynagrodzenie od 1650 do 2000 euro brutto miesięcznie. U pracodawcy nie obowiązuje układ zbiorowy. Pracodawca nie zapewnia zakwaterowania.
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Praca w systemie 2 zmianowym w godzianch 10.00-22.00, Pięciodniowy tydzień pracy.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe wymagane, umiejętność pracy w grupie, prawo jazdy kat. B i własny samochód (do miejsca pracy nie dociera komunikacja miejska).
Nazwa pracodawcy: Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
robert.motzek (at) kraeutermuehlenhof.de Kräutermühle Inh. Hannelore MotzekHerr Robert MotzekKurparkstr. 7 b03096 Burg (Spreewald)BrandenburgDeutschlandTelefonnummer: +49 3 56 03 6 14 42Mobilnummer: +49 152 27 77 49 87
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Droga elektroniczną na adres:robert.motzek (at) kraeutermuehlenhof.de
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy:
Kräutermühle- przytulna restauracja z tradycyjną kuchnią i niewielkim pensjonatem
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.01.2020
Data dodania oferty pracy: 21.01.2020
Oferta pracy ważna do: 30.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e952441f2bde408a70288921e0248071
Podobne oferty pracy
Smażenie burgerów na grillu, smażenie w głębokim oleju, przygotowywanie burgerów, bieżące utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
Baks Alina Borucka Restauracje McDonald's - 2019-03-13 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów.
Zespół Szkół Rolniczych w Smolajnach - 2017-07-13 - Smolajny (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków wg tradycji wietnamskiej, kontrola nad przygotowaniem półproduktów, kontrola nad lista zakupow sporzadzona przez pomoc kucharza, kontakt z menager nad jakością dan oraz promocji, współpraca z osobami wietnamsko i anglojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2019-11-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i europejskiej
Restauracja "EURO" Roman Wąsowski - 2016-07-05 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków.
Restauracja WABIK Gabriel Wagner - 2019-12-10 - Zieleń (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-10-19 - Obrzycko (wielkopolskie)
Zarządzanie grupą pracowników, odpowiedzialność za jakość sporządzanych i wydawanych posiłków, samodzielne wykonywanie posiłków z zachowaniem obowiązujących receptur
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-05-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-11-03 - Chojnice (pomorskie)
przygotowanie posiłków,prowadzenie dokumentacji żywieniowej
Dom Pomocy Społecznej "u Aniołów" - 2018-11-02 - Jeżowe (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Sandomierz (świętokrzyskie)
sprzataanie w szpitalu
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
FHU JACEK BAŁCHAN - 2017-03-31 - Malawa (podkarpackie)
Przygotowywanie kebabów z gotowych produktów
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE BOMIS-SUPER S.C.MIROSŁAW WOJDZIAK,KAROL WOJDZIAK - 2018-09-20 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg menu
Zakład Fryzjerski "SZYK"; Usługi Dla Rolnictwa; Działalność Gastronomiczna i Hotelarstwo Hanna Szulc - 2018-01-07 - Gorczenica (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Radom (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłkówPraca w godzinach od 07:00-19:00 (12 godz co drugi dzień),
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2018-09-18 - Muszyna (małopolskie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 11-19
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2018-09-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw. Praca stała w Kołobrzegu w godz. 9-21, również w soboty i niedziele.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2019-11-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Formowanie i obróbka szkła, luster, lacobeli i wydruków na szkle, wycinanie w szkle precyzyjnych kształtów, obsługa maszyn i dziewięciogłowicowej szlifierki do szkła, wiertarki do szkła i pieca do laminacji szkła.
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Kalisz (wielkopolskie)
Kucharz
"Przystań u Lipy" Dorota Lipa - 2017-04-21 - Jordanów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Wynagrodzenie 10 zł/godz.
Rybarczyk Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowa Cafe "KAMELEON" - 2016-03-31 - Spytkowice (małopolskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej, - wydawanie posiłków,- utrzymanie pomieszczeń w czystości.
CENTAURIO SP. Z O.O. - 2018-11-15 - Łódź (łódzkie)
Catering dla szkół, żłobków, przedszkoli.
Zakład Usług Cateringowych "RODZINNY" Krystian Topór - 2019-01-25 - Białystok (podlaskie)
Gotowanie, dbanie o czystość, zarządzanie personelem w kuchni jako szef kuchni, znajomość kuchni polskiejUmowa o pracę na czas nieokreślony poprzedzona okresem próbnym (3 miesiecznym) GALERIA KARUZELA SMAK BAR
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Września (wielkopolskie)
przygotowywanie dwudaniowych obiadów dla dzieci i młodzieży, utrzymanie porządku w kuchni i jadalni
Stowarzyszenie Przyjaciół Dzieci Chorych SERCE - 2016-03-09 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotwanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Malbork (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - Nowy Targ (małopolskie)
Kucharz
VILLA AROMAT Sp. z o.o. - 2017-12-01 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)