KUCHARZ/KUCHARKA - 17/0556 Namysłów oferta pracy Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków"
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA - 17/0556
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Data publikacji: 2017-03-23
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca co drugi dzień ( 2 dni praca 2 dni wolne)
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA - 17/0556
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie zawodowe min. 1 rok
Nazwa pracodawcy: Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namysłowski
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
Ulica pracodawcy: 3 -go Maja
Numer budynku pracodawcy: 23a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.03.2017
Oferta pracy ważna do: 23.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie obiadów
P.H.U. Arkadiusz Dubikowski w Ciechanowie - 2018-05-19 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Agencja Artystyczna "Just&Mar" Marcin Drej - 2017-08-30 - Kielce (świętokrzyskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Rząśnik (mazowieckie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Zduny (wielkopolskie)
Przygototywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-09-08 - Wągrowiec (wielkopolskie)
gotowanie, pieczenie, smażenie, obróbka wstępna warzyw i mięs
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krzepice (dolnośląskie)
Praca na stanowisku urzędniczym, prace administracyjno- biurowe
Kasa Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego Odział Regionalny w Koszalinie - 2016-06-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie makaronów, pizzy, naleśników
Firma Usługowa- Handlowa" Na Deptaku" Justyna Maksimczyk - 2018-01-12 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
jw.
VII LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE IM. JULIUSZA SŁOWACKIEGO W WARSZAWIE - 2018-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
*przygotowywanie zakwasu*przygotowywanie ciasta chlebowego*formowanie chleba*wypiek chleba i bułek
GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W KŁOMNICACH - 2017-07-10 - Kłomnice (śląskie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-01-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, TAJSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO MILE WIDZIANA;PRACA W GODZ. 12-22
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla podopiecznych w domu pomocy społecznej
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Pogórzu - 2017-09-20 - Kończyce Małe (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-07-25 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o czystość stanowiska pracy.
PIZZERIA " Hades" Łukasz Kącki - 2017-11-23 - Oława (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejętności: wykonywanie potraw kuchni arabskiej/syryjskiej, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań orientalnych, potraw kuchni arabskiej/syryjskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie potraw, przestrzeganie porządku i higieny w kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom.
kontakt przez OHP - 2018-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Dom Opieki Hospicyjnej ŁTPCh p.w. Świętego Ducha - 2015-12-21 - Łomża (podlaskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 239 - 2018-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań
Kawiarnia "PARKOWA" Dariusz Moczulski - 2018-06-29 - Milicz (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-11 - Nisko (podkarpackie)
Sprzedaż z obsługą kasy fiskalnej. Przygotowywanie i serwowanie potraw kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Radom (mazowieckie)
- obróbka, dekorowanie i porcjowanie różnymi technikami i metodami warzyw i owoców- przygotowywanie dań gorących i zimnych- utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Praca na w/w stanowisku polega na przygotowywaniu potraf bazując na znajomości kuchni regionalnej i międzynarodowej. Do obowiązków na stanowisku należy również dbałość o zapewnienie odpowiednich warunków bezpieczeństwa i higieny pracy jak również umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez OHP - 2017-03-03 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-10-06 - Mszana (śląskie)
wypiekanie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych
SOPRANO Łukasz Jankojć - 2016-02-19 - Kamienna Góra (dolnośląskie)