KUCHARZ Krynica-Zdrój oferta pracy PHZ Spółdzielni Mleczarskich Lacpol Hotel "Witoldówka"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-12-14
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: PHZ Spółdzielni Mleczarskich Lacpol Hotel "Witoldówka"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bulwary Dietla 10, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PHZ Spółdzielni Mleczarskich Lacpol Hotel "Witoldówka"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Bulwary Dietla 10, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
Ulica pracodawcy: Bulwary Dietla
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy: hotele
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.12.2016
Oferta pracy ważna do: 13.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na kuchni przy sporządzaniu dań gorących, kebabów, mix-ów, tortilli, zapiekanek, gyrosów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Sylwester Gołaszewski - 2018-01-16 - Zambrów (podlaskie)
Ślsuarz
"AS" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Skop Andrzej - 2017-03-14 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni dietetycznej
Food, INC Przemysław Petryszyn - 2016-07-14 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień zagranicę
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
robotnik oczyszczania miasta
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lubin (dolnośląskie)
Nadzór i samodzielne wykonywanie ukraińskich zrazów ziemniaczanych z różnymi farszami.
twojbillboard.pl RAFAŁ ŚPIEWAK - 2016-08-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami restauracji
Hotel 1231 Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków a'la karta, przygotowywanie imprezpraca w godz. 16-22
FABIO Spółka z o.o. - 2016-03-22 - Czarnowąsy (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Ząbki (mazowieckie)
przyrządzanie posiłków, planowanie oraz organizacja pracy, zamawianie towaru, wydawanie posiłków
Olchowy Gościniec Sp. Jawna - 2017-01-25 - Zielona Góra (lubuskie)
Szycie.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Szczuczyn (podlaskie)
obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Mozgowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, przestrzeganie przepisów systemu HACCP
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy we Wrocławiu - 2017-04-24 - Brzeg (opolskie)
praca w kuchni pomoc przy przygotowaniu posiłków
P.H.U Dorota Kaczmarczyk 76-156 Bobolin ul. Darłowska 73a - 2018-04-04 - Bobolin (zachodniopomorskie)
Pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Zbiór borówki amerykańskiej, sortowanie i pakowanie owoców.
PLUS KADRA SP. Z O.O. - 2018-04-12 - Żelimucha (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu dań i potraw kuchni afgańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z dań mącznych (pierogi)
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-07-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Samodzielny kucharz, przygotowywanie posiłków
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 2 SMERFY - 2016-09-15 - Marki (mazowieckie)
jw.
STOŁECZNE CENTRUM OPIEKUŃCZO-LECZNICZE Sp. z o.o. - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.Praca w przedziale czasowym od godz.
LES NOMADES RENE TSIKAMPOUNGUI - 2018-05-08 - Łódź (łódzkie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00.
S.W.M. PUSTKOWSCY "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2015-12-04 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Karczma "Koszarka" Ewa Gawryluk - 2016-11-09 - Ploski (podlaskie)
Zgodny ze stanowiskiem; dwie zmiany (10-22); kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny w godzinach (11-15) oraz e-mailowy.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-03-08 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie dań zg. z menu baru, przestrzeganie zasad BHP, PPOŻ, zasad higieniczno-sanitarnych, utrzymywanie czystości na st. pracy, zachowanie tajemnicy informacji dla dobra firmy, przygotowanych posiłków, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem, wykonywanie poleceń przełożonego.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Bramki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWEPRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA ADRES E-MAIL: osrodekwsparcia (at) interia.pl
OŚRODEK WSPARCIA DLA DZIECI MŁODZIEŻY I DOROSŁYCH W SZCZECINIE - 2018-02-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie składników, przygotowywanie ciasta na pizze, palenie w piecu do wypieków pizzy, segregowanie składników.
PIZZERIA "CASAMIA" KAMILA OTTO - 2018-06-28 - Antoniów (śląskie)