KUCHARZ Krynica-Zdrój oferta pracy BIURO DORADZTWA TECHNICZNEGO I NADZORU INWESTORSKIEGO "DIAG-MOST" GRZEGORZ KĘDZIERSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 31 PLN
Zakres obowiązków: Wymagana umiejętność samodzielnego gotowania potraw i dań kuchni polskiej. Praca w Pensjonacie "Urocza Art" w Krynicy-Zdroju. Praca w systemie 12 godzinnym od 7.00-19.00
Data publikacji: 2020-09-21
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: BIURO DORADZTWA TECHNICZNEGO I NADZORU INWESTORSKIEGO "DIAG-MOST" GRZEGORZ KĘDZIERSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piękna 4, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagana umiejętność samodzielnego gotowania potraw i dań kuchni polskiej. Praca w Pensjonacie "Urocza Art" w Krynicy-Zdroju. Praca w systemie 12 godzinnym od 7.00-19.00
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 31 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1210
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 31 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.10.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
BIURO DORADZTWA TECHNICZNEGO I NADZORU INWESTORSKIEGO "DIAG-MOST" GRZEGORZ KĘDZIERSKI
danePracodawcy_nip: 5381162787
danePracodawcy_regon: 030273217
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Piękna 4, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: nowosądecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1210
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0960390
Ulica pracodawcy: Piękna
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy:
usługi z zakresu nadzorów budowlanych, inwestycji i doradztwo oraz prowadzenie pensjonatu "Urocza Art"
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 21.09.2020
Oferta pracy ważna do: 20.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3981bb30c5e373450ace4475f4ac9691
Podobne oferty pracy
Wykonywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Białystok (podlaskie)
Zgodny z zajmowanym stanowiskiem,
Manufaktura - Pieczywa Agnieszka Gawrońska - 2017-10-02 - Siewierz (śląskie)
Kucharz
TAKS OIL Sp. z o.o. - 2016-05-02 - Łukanowice (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, praca przy frytownicy
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Puławy (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej- znajomość oryginalnych przepisów tej kuchni, znajomość przypraw tej kuchni, zamawianie towaru od dostawców przypraw kuchni arabskiej.Umowa na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel "Bliza" - 2017-03-13 - Jastarnia (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Sanok (podkarpackie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2017-12-07 - Namysłów (opolskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy, współpraca z pozostałymi pracownikami
kontakt przez PUP - 2020-02-10 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu opieki
KANCELARIA ADWOKACKA- SPECJALISTYCZNY GABINET CHIRURGII DZIECIĘCEJ - MAŁGORZATA JASIŃSKA-PIETRYKOWSKA - 2017-12-04 - Ossówka (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej wg tradycyjnych receptur,czytanie receptur, układanie menu, składanie zamóień za granicę
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Dęblin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2019-07-08 - Błonie (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, układanie karty, zamawianie towaru, organizowanie pracy kuchni.Praca na umowę o pracę w godz. 10-20 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
ROBERT CHEŁSTOWSKI "PANERO" - 2017-02-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Prowadzenie analiz finansowych, opracowanie raportów, współpraca z innymi działami firmy, monitorowanie rozliczeń podatkowych, sporządzanie sprawozdań finansowych.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie dań
HOTEL ''WENUS'' Paweł Tkacz - 2018-04-05 - Kobylanka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych. Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w godz. od 10.00 - 22.00 co drugi dzień.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2019-02-20 - Iwkowa (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-03-17 - Radocza (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.Dbanie o prządek na kuchni.
kontakt przez OHP - 2018-10-02 - Tychy (śląskie)
Gotowanie i przyrządzanie potraw dla dzieci.Umowa na czas nieokreślony.Praca w systemie jednozmianowym.Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobiście, tel. 71 798 67 79
PRZEDSZKOLE NR 25 "SŁOWIAŃSKIE MALUCHY" - 2019-09-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy
Studio 11 Michał Stępak - 2016-11-10 - Chrzanów (małopolskie)
OBSŁUGA GRILA, PRZYGOTOWYWANIE DA KUCHNI ARMEŃSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, UKŁADANIE MENU
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw z karty i utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Lokal Gastronomiczono-Rozrywkowy ALBATROS - 2016-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
KUCHARZ/PIZZER
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Draguła - 2020-05-04 - Dębica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH, BANKIETY, WESELAWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIAGODZINY: 12:00-22:00
CENTRUM USŁUG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MAŃKOWSKI - 2019-05-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Proste prace remontowe I zmiana 6-14 pn-pt Praca w Wydziale Transportu, Sprzętu i Usług Pomocniczych ul. Krakusa 13-16
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie listy zapotrzebowania, ocenianie potraw, pobieranie próbek, udoskonalanie menu, nadzorowanie procesu produkcji, przygotowanie dań dostosowanych do indywidualnych wymagań klientów.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)